2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmiş olsun kac gunde iyilesti bakimi zor muydu

geçmiş olsun :) kaç günlük acaba oğlunuz biz de yaptırmak istiyoruz ama gaz sancıları biraz azaldın diye bekliyoruz. çok ağladı mı

Teşekkür ederiz. Dün oldu. 2 aylık,2 gunluktü. Lokal yaptı dr, ağlamadığını söyledıler. Amelıyathanede oldu. Sadece pipisinin ucuna teramisin göz merhemi sürüyoruz. Çok şükür sorun çıkmadı.

Kızlar bebişlerinizin saçı dökülüyor mu

Acayip dökülüyor hemde.

Haftaya bende yaptiricam sunnet simdiden telaş sardı. Cok agladi mi yaklaşık ne kadar sürdü operasyon

Bugün iki ay aşımız oldu şimdilik sakin bebeğim. İnşallah ateşi çok çıkmaz. iki tane kabadan birde ağızdan verildi. endişeliyim

Grubun ilk işe başlayanı ben miyim ?? Ben şöyle yalnız olduğum haftasonlarını özledim,evde uzanmışım film izliyorum uyuyup uyanıyorum falan.. artık bunlar sadece hayal galiba..

Grubun ilk işe başlayanı ben miyim ?? Ben şöyle yalnız olduğum haftasonlarını özledim,evde uzanmışım film izliyorum uyuyup uyanıyorum falan.. artık bunlar sadece hayal galiba..
Bence sensin
Hayal değil ama biraz uzak gelecekte:)
Gerçekten zor ya
Benim büyük babası evdeyken bile bazen beni istiyor iyice duygudaşa bağladı

Cnmmm
bayağı erken olmuş ya zır olmuyor mu kim bakıyor Nebile üstünü sağıp nı bırakıyorsun valla bende aynen diyorum şu -koltukların dili olsa da konuşsa şimdi kızı kucağımda taşımaktan koltuğa oturamıyorum-

Kizlar bi aydir gecmeyen kabizlik ve makatta catlagim var agridan duramjykrum wcye gitmek okadar zor ki.dogun sonrasi oldum geciren varmi

Doğumdan beri ara ara gidiyordum zaten o yüzden zor olmadı :) kendi işim olduğu için bırakamıyorum. Süt stoğu yaptım buzluğa,ofistede sağıp getiriyorum eve. Kızımın bakıcısı vardı,kızım okula başladı artık bakıcı oğlana devroldu. Aynı zamanda annemde geliyor şimdilik öyle idare ediyoruz.

Allah kolaylık versin canım ....

Iyiyim bende evimi toplamaya calisiyorum cok dagilmis hic farkinda degildim valla
Hahahahah bebek olunca öyle oluyor valla ben Perşembe günü kadın çağırdım evi temizleyip serdi o temizlik yaptı valla ben kızla daha çok yoruldum dünya kadar işi yaparım ama kız çok yoruyor sürekli kucakta

Valla gunlk daginikligi bile toplamaya yetistiremiyorum inankii tam baslicam hop agliyo bide mamaya döndüm habire mama yap yedir fln gece desen uyumuyo dogru duzgun zormus yaaaa ama cok sukur verene iyiki varlar

Ay ay kızlar bebisleriniz nasıl :) benim kızım sağlık ocağına götürdüm boyu 60 cm çıktı önce ki gün başka bir hastanede kilosu 5900 boyu 56 cm çıkmıştı 1 aylıkken 58 cm di oysa bugün de 60 cm çıktı bir türlü net bir boy ölçülmesi yapılamadı ya sinir oluyorum

Kızlar cumaya öplen oturmasına misafrişm gelecek mayalı poğaça yapcam,sorunşu akşamdan hamurumu mayalasam sabah iç harcını koysam olurmu?hamuru streç filme sarıp dolapa atsam olurmu gene pofuduk?

Evde mezironn ile ölç cnm ben öyle yapıyorum:))

Kızlar cumaya öplen oturmasına misafrişm gelecek mayalı poğaça yapcam,sorunşu akşamdan hamurumu mayalasam sabah iç harcını koysam olurmu?hamuru streç filme sarıp dolapa atsam olurmu gene pofuduk?
Canım bugün az bir şey hamur mayalayip dolaba koysan yarın da onu pişirsen deneyim olur senin için ben hiç hamur mayalayamadım :) çok cahilim bu konuda mayasiz poğaçalar yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…