- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.121
Hmm git canım ya da kullandığın antibiyotigin prosbektüsünü oku yan etkilerini de ishal vs yazıyorsa doktora danış mutlaka dediğin gibi.bugün bir kere yaptı mukus yok sarı cıvık. antibiyotik kullanmıştık 4 gün ondan olmuş olabilir mi ya bağırsakları çok sesli. bir daha cıvık kaka yaparsa gidicez doktora artık
NutrivitD diye bir damla kullanıyoruz biz kabızlıj yapmadı şimdiye kadar.Kizlar d vitamini kullaniyomusunz bebege.oda kab8z yapiomus benim bebegimi kabiz yapti birakinda normal yapabiliyo denedim saglik ocagi vermisti siz kullaniyomusunuz
Kullanıyorum canım ben günde 3 damlaKizlar d vitamini kullaniyomusunz bebege.oda kab8z yapiomus benim bebegimi kabiz yapti birakinda normal yapabiliyo denedim saglik ocagi vermisti siz kullaniyomusunuz
Cnm problem şu,bbek bırwkmazsa yapamazsam diye bir gün çnceden yapim kaldırim diyorumMayalı zor olmaz mı canım ya en kolayı yufkadan börek yap geç
En azındsn cnm n kadar uzadığını net anlayabşliyorz:))Hmm yok ama güzel fikir peki tam ölçüm yapabilir miyim acaba doktorlar tahta metre kullanıyorlar.
Cbm sakın bağırma sonra iş el kaldımays kadar gidebiliyor ilerleyen senelerde kendşnş alıştrıma öyleBende bebekle hicbirsey yapamayanlardanim.2 gundur uyku duzeni cok degisti cok az uyuyor .geceleri deseniz kac defa kalkiyorum bilmiyorum.istemeden cok sinirleniyorum bugun bagirdim yine sanki anliyormus gibi esim de bana kizdi el kadar bebege bagiriyorsun benide uzaklastiriyosun diye.
Hic demiyor az tutuvereyim sende kahvaltini yap diye.
Canim acayip sıkkn...
Bende eşimle baş başa kalmayi özledimBende en çok eşimle uyumayı, bıde başbaşa bişiler yiyip içmeyi özledim. Hımmmm buna da epey zaman var.
Evet bizde kullanıyoruzKizlar d vitamini kullaniyomusunz bebege.oda kab8z yapiomus benim bebegimi kabiz yapti birakinda normal yapabiliyo denedim saglik ocagi vermisti siz kullaniyomusunuz
Kızlar zeka kartlarını tavsiye ederim. İki haftadır gösteriyorum ben ara ara dikkatini çekiyor. Beşiğine asıyorum bir gün tutup değiştiriyorum. Dün afedersiniz lavaboya gitmek için beşiğine yatırdığımda ben gelene kadar karta bakarak oyalandı. Karta bakıp sesler çıkartmaya çalışıyordu.
Ebet kullaniyorm cok onemli bebekler icmKizlar d vitamini kullaniyomusunz bebege.oda kab8z yapiomus benim bebegimi kabiz yapti birakinda normal yapabiliyo denedim saglik ocagi vermisti siz kullaniyomusunuz
Canım stres yapma diyeceğim olmayacak ilk çocuk zor bir çocuksa cidden insan tıkanıyor seni çok iyi anlıyorum iki çocukla başetmek beni de zorluyor ilk kızım çok ağlıyor bu ara küçük kızım da ağlayınca stresim sinirim 2 katına çıkıyorSanirim 2 cocuk sorumlulugu ben de fazla stres yarqtti urtiker olmusum kabardi heryerim
Kabiz yapio ama onu nasil cozdunuzEbet kullaniyorm cok onemli bebekler icm
Canım eczanede olan başka marka d vitamini kullan istersen belki kabiz yapmaz.Kabiz yapio ama onu nasil cozdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?