2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bugün bir kere yaptı mukus yok sarı cıvık. antibiyotik kullanmıştık 4 gün ondan olmuş olabilir mi ya bağırsakları çok sesli. bir daha cıvık kaka yaparsa gidicez doktora artık
Hmm git canım ya da kullandığın antibiyotigin prosbektüsünü oku yan etkilerini de ishal vs yazıyorsa doktora danış mutlaka dediğin gibi.

Kizlar d vitamini kullaniyomusunz bebege.oda kab8z yapiomus benim bebegimi kabiz yapti birakinda normal yapabiliyo denedim saglik ocagi vermisti siz kullaniyomusunuz

Kızlar zeka kartlarını tavsiye ederim. İki haftadır gösteriyorum ben ara ara dikkatini çekiyor. Beşiğine asıyorum bir gün tutup değiştiriyorum. Dün afedersiniz lavaboya gitmek için beşiğine yatırdığımda ben gelene kadar karta bakarak oyalandı. Karta bakıp sesler çıkartmaya çalışıyordu.

Cbm sakın bağırma sonra iş el kaldımays kadar gidebiliyor ilerleyen senelerde kendşnş alıştrıma öyle( yanlış snlama asla yaparsın demiyorum ama bilkş yüzde doksan bebek böyle benm büyükde var,pişirdiğim yemeği ısıtıp önüne koyamıyorum( bas bas bağırıyor sesi kısılıyor elim ayağım dolanıyor geçiyor diş dönemi dahs zordu bnm oğlumun dili de yok derdn de anlatamıyor( canı yanıyordu huysuzlanıyo bu da n tahammülü zor

Kızlar merhaba
Rota virüsü aşısı yaptırdınız mı
Biz bugün olduk isteğe bağlı olduğundan çok kararsız kaldım
Yaptırıp da yan etki veya olumsuzluk yaşayan var mı?

Kizlar yürütece kac ayda baslaniyo? Ben guzel bi tane alayim diyorum önü oyuncakli falan hazir dursun

Bende en çok eşimle uyumayı, bıde başbaşa bişiler yiyip içmeyi özledim. Hımmmm buna da epey zaman var.
Bende eşimle baş başa kalmayi özledim
3 kişilik aile nasıl olur bilmiyorum inan ki

Evde ki kayinvalide yüzünden baş başa kalamiyoruz maalesef
Geldi mi gitmek bilmeyen bir kaynana var
Düşman başına 1.5 ay oldu
Poffffff

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım . Bu zeka kartlarını merak ediyorum bir çok çeşidi var internetten araştırıyorum da sizin kullandığınız nasıl çok merak ettim bebeğinizin bu kadar ilgili olması hoşuma gitti ben de almak isterim

Sanirim 2 cocuk sorumlulugu ben de fazla stres yarqtti urtiker olmusum kabardi heryerim
Canım stres yapma diyeceğim olmayacak ilk çocuk zor bir çocuksa cidden insan tıkanıyor seni çok iyi anlıyorum iki çocukla başetmek beni de zorluyor ilk kızım çok ağlıyor bu ara küçük kızım da ağlayınca stresim sinirim 2 katına çıkıyor büyük kizima maalesef bağırıyorum bu ara sadece ağladığı için sebepsiz yere öyle ki ağzı burnu yüzü gözleri kıpkırmızı oluyor eşim eve geldiğinde baba annem bana vurdu diyor ben şok geçiriyorum ki asla vurmam evladıma eşim de gözümün içine bakıyor imalı imalı vurdun mu der gibi stresten başıma ağrılar giriyor neden böyle yapıyor anlamıyorum kıskançlık yapmıyor kardeşine bazen izliyorum gizli gizli kardeşini öpüyor yüzünü okşuyor konuşuyor onunla üstünü bile örtüyor özellikle bana karşı fena halde hırçın babasının bana kızması için elinden geleni yapıyor benim de saçlarım dökülmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…