2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Biz bugün iyi gezdik pazara gittik oğlumla orda gürültüden uykusu geldi mışıl mışıl uyudu. Oradan is yerime uğradık ücretsiz izin hakkımı kullanicam onu bildirdim falan derken yoruldu bebek :) simdi evde yine uyuyor :)

Kızlar merhaba
Rota virüsü aşısı yaptırdınız mı
Biz bugün olduk isteğe bağlı olduğundan çok kararsız kaldım
Yaptırıp da yan etki veya olumsuzluk yaşayan var mı?
Ben yaptırdım canım herhangi bir yan etkisini görmedim

Slm arkadaşlar
Öncedende bahsetmiştim ,kırkım çıkınca kontrole gittiğimde kanamam içeriye akmış rahim içine yani,sökücü ilaç ve antibiyotik verdi dr um,kullandım bugün kontrolüm vardı geçmemiş hatta içerideki kanama artmış ,rahim atamadığı için boşaltmam gerrkiyor dedi dr um.dayanabilirim sanmıştım operasyona ama grnel anestezi almak zorunda kaldım,sezaryenden zormuş çok şükür evimdeyim

Çok geçmiş Olsun kürtaj gibi mi yaptı ne yaptı
Şimdi inşaallah iyisindir

çok geçmiş olsun

Geçmiş oldun canım dikkat et kendine

Kızlar iyi akşamlar ya bebişlerinizi kaçta yatırıyorsunuz..kızım çok huysuzluk etti 8.30 da uyudu inşallah birazdan kalkmaz aslında bu saatte uyuması iyi ama gece uyanırmı bilmiyorum bekleyip görücez

sedulu canım şu zeka kartlarının fotosunu gönderir misin bende istiyorum nerden aldın ne karara bi de bebişin ne kadar çekiyor ilgisini çok soru sordum ama

Selam kızlar bende çok stresliyim gerginim uykusuzluk beni mahvediyor oğlum da çok yoruyor ya kızına leblebi verms anne lebleb verdim diyor birde ağzından başı aldığını bilemedim elim ayqgim dolaştı çok sijrlendim bağırdım ama o da çocuk daha 3 yasında ilgi istiyor çok gerildim ama bir dk bos bırakmaya gelmiyor geçer bugnler de çok zor gerçekten çocuk büyütmek şuan ayaklarim yorgunluktan basim stresten agriyor

Kızlar iyi akşamlar ya bebişlerinizi kaçta yatırıyorsunuz..kızım çok huysuzluk etti 8.30 da uyudu inşallah birazdan kalkmaz aslında bu saatte uyuması iyi ama gece uyanırmı bilmiyorum bekleyip görücez
Bizim bi saatimiz yok canm hele 2 gundur uyku duzeni hic yok bu gun gunduz sadece 2 saat uyudu.geceleri saatte 1 uyanmaya basladi herkes iyi olacak diyordu daha kotuye gidiyo bizim uyku durumu.hicbirsey yapamiyorum cok gerginim

sedulu canım şu zeka kartlarının fotosunu gönderir misin bende istiyorum nerden aldın ne karara bi de bebişin ne kadar çekiyor ilgisini çok soru sordum ama
Canim ben qbebek marka aldım dnr dan eşim getirmiş 0-6 ay arası. Beşiğinin başına asiyorum bi de gün içinde elimle gösteriyorum baya ilgisini cekiyor. En az 15 dk oyalıyor

Allah yardımcımız oldun iki çocuklu olmak zor bende tuvalete gidiyorum ama tedirgin bi şekilde
Ya bişey yaparsa diye
Kızın iyi mi?maalesef insan bazen tutamıyor kendini bide dikkat çekmek için daha çok yapıyorlar oğlumda yapıyor
inşaallah 3 ayda falan iyice alışırlarda rahatlarız

Bizim bi saatimiz yok canm hele 2 gundur uyku duzeni hic yok bu gun gunduz sadece 2 saat uyudu.geceleri saatte 1 uyanmaya basladi herkes iyi olacak diyordu daha kotuye gidiyo bizim uyku durumu.hicbirsey yapamiyorum cok gerginim
Sen de ona düzen kurana kadar gündüz onunla uyu gece uyumazsa en azından enerjin olur

Ben açıkçası kendi yatış saatinden 2 saat öncesi uyanık oldun istiyorum benden az önce uyudun yeni dalınca uyandırmasın diye
7-9 arası uyuyorsa 9-11 arası uyanık oluyor birde ben akşam 10 gibi banyo yaptırırım iki üç günde bir iyi uyuyor o geceler

Gündüz ben operasyon geçirdim diye annem hep uyuttu,akşam 7 den beri 5 dk uyuyup uyandı
Şimdide kucağımda hala pişpiş yapmaktan dilim damağım kurudu
Sen nasıl uyutuyorsun?

Kızlar anne olmak ne kadar zormuş dün geceden beri oglum dogru düzgün uyumadı özellikle akşamdan gece 11 e kadar habire ağladı gazı var olduğunu düşünüyorum naptıysak susmadı en son heralde yorgun düşüp uyudu demin uyandı emzirdim emzirirken ne güzel emiyo diye geçirdim içimden sonra bi anda çığlık çığlığa aglamaya başladı bende dayanamayıp onunla ağladım şimdi yine inliyerek ıkınarak uyuyo napıcam ben artık karnını doyurmaktan bile korkar oldum çok zor durumdayım

Canım çok zor gerçekten ama atak döneminde olabilir senden etkileniyor olabilir bide annelerin çok nazarı değebiliyor ayetel kürsi okusan
Bende iyi uyudu bugün desem uyumuyor ertesi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…