2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaaaa ne kadar bencilmiş kayınvaliden cnm kusurabakms ama sadece kendi evladını mı düşünüyor inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz

Yaaaa ne kadar bencilmiş kayınvaliden cnm kusurabakms ama sadece kendi evladını mı düşünüyor inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz
Valla öyle canım kayinvakidem çok yavaştır zaten o is yapana kadar ben hepsini yaparım ben hizkiyim iki çocukla öyle olmak zorundayım valla hepsine ayrı hizmet ediyorum bir de kızımı almış sürekli sallıyor sallama ben emerek uyutuyirum dedim ya alismasin sallamaya iki çocukla nasıl sallaycaksam valla şuan uyjusuzluktan hastalıktan ayakta zor duruyorum eşime dedim bir gün tam hastanelik olacam bedenen ruhen çöktüm aman erkekler hastalanmasin ayrı nazlari biz kadınlr ne kadar güçlüyüz

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bizde eşimle hastayız üşütmüşüz ateşleniyoruz Sırayla naz yapacak ama fırsat vermiyorum en azından sen istediğin ilacı bitki çayını içebilirsin ben 10 kere düşünüyorum dedim bi de üstüne bu akşama misafirimiz var 2kere ertelemiştik bugün ertelemeyelim dedik ev desen almış başını gidiyor napıcaz bakalım Allah yardımetsin

Aynen canım valla benim büyük kız şubatta 12 yaşına girecek ben İnan ki ona yetişemiyorum o okuldan gelicek yemek haZırlayamıyorum küçük cadı uyanıkken sürekli kucağımda Allah razı olsun hafta içi kayınvalidem geliyor yemek iş güç çamaşır hakkediyor bende küçükle ilgileniyorum haftasonuna aperatif ya da dışardan yiyoruz zaman geçiyor.... ama senin diğeri de küçük Allah yardımcın olsun çok zor

Kizlar 2 cocuga bakanlara valla hayranim takdir etmek lazim ben 1 cocugu nasil buyutcem diye dusunuyom .
Nasil yetisiyosunuz herseye ya.benim en cok korktugum hastalik.bi ates olacak cocuk diye korkuyom 1 kac kez öksuruyo bebegim hemen tedirgin oluyorum . Daha bunun dişi var ishali var atesi var bilmem nesi var nasil yaparim bilmiyom bakalim keske biraz rahat olabilsem.bu evhamlilik cok berbat bisey

Merhaba canimc:) biri 28 digeri 3 aylık benimkilerin. Evi mok goturuyirgyeri geliyor yemek pismiyor ilgi ikiye bölünüyor falan ama bir sekilde halloluyor. Bir sıkıntı oldugunda ilk defa senin başına gelmedigini herkesin baş ettigini senin de ustesinden geleceğini dusun ve sakin kalmaya calisç:)

Bende kizimi 2 gundur gec yatiriyorum . Bu gece 1 bucuk gibi uyudu ta 6 da kalkti valla cok iyi geldi :))

SiZlere kocaman alkislar gonderiyorum canim ama ben buyk konusmiyim 2.cocugu istemiyom kesinlikle :))

Kizlar cok kotuyum 3gundur agliyorum kan tahlili veriyim dedim plt diye bi deger var o dusuk cikti trombosit degeriymis yani kanamada durmuyomus kan ve arastirma hastanesine sira almaya calisiyorum sira yok bebegim 2bucuk aylik
Canım benim 5 yaşındaki kızımda da aynı sorunu yaşadık plt si 30 cıktı kan tahlilinde.bacakları morariyordu.yurtdışındaydim bunun icin tr ye geldim cocuk hematoloji bölümüne gittim cok şükür Allah a kendiliğinden artti. Canım sana tavsiyem bol bol yeşil mercimek çorbası iç ve tuzsuz antepfistigi ye mutlaka yap bunu farkı göreceksin ayrica bol bol c vitamini al. Ayrıca gebelikte plt düşüyor biliyorsun veya kullandığın bir ilacin yan etkisi olabilir. Yesil mercimek corbasini mutlaka ic

İkinci çocuk da rahat oluyorsunuz canım ama tek çocuk çok rqhatms o yuyuynca sen de uyu evini haftada bir supr ne iacak ama benim her gün ayni oğluna ayrı ilgi yemek ev desen öyle uykusuzluk yorgunluk ayrı ama sağlık olsun geçer bugünlerde

Kizlar bebeginiz kakasini yapmiyosa mama kullananlar icin diyorum mamasina 2 3 damla zeytinyagi koyun bu sekilde hergun 1 kez duzenli yapiyo kizim kakasini arkadasa katiliyorum gercekten biz zeytinyagini herseyde kullaniyoruz bebegimin altini bile her actigimda yakip soguttugum zeytinyagindan surerim hic pisik olmaz

Alıştığı ortamı istiyor canım.Kendini farklı yerde güvende hissetmiyor benimkide öyle

Bebeği kabız olan arkadaşlar emziriyorsaniz tereyağı yeyin bakın nasıl patır patır yapiyo

Merhaba kızlar
bir çocuk iki çocuk ewt zor ben ne yapayım 3 çocuk
Kızım 1. Sınıfa gidiyor oğlan 3.5 yaşında kış evdeyiz cani sıkılıyor
Minikte 70 günlük gazlı ve inek sütü alerjisi var ağlayan bir bebek
Sevgileri yetiyor sabirla bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…