- 7 Ocak 2018
- 27.654
- 80.240
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.141
Yaaaa ne kadar bencilmiş kayınvaliden cnm kusurabakms ama sadece kendi evladını mı düşünüyor inşallah en kısa zamanda iyileşirsinizTamam canım deneyexem soğanı oğlumda da yapmıştım faydası vardı çok üzgünüm ya eşim oğlunda hasta ikisi de antibiyotik kullanıyor ama daha da kötüye gidiyorlar ev mikrop yuvası nasıl geçmesin ki ben de sürekli terliyorum ama kendimi unuttum artik kayınvalide geldi oğlu hasta diye bakıyor gelin ne durumda diye soran yok herkesin kendi cani valla bunaldim bende iyice sinirwrim bozuldu dua edin inşallah iyilesirler
Valla öyle canım kayinvakidem çok yavaştır zaten o is yapana kadar ben hepsini yaparım ben hizkiyim iki çocukla öyle olmak zorundayım valla hepsine ayrı hizmet ediyorum bir de kızımı almış sürekli sallıyor sallama ben emerek uyutuyirum dedim ya alismasin sallamaya iki çocukla nasıl sallaycaksam valla şuan uyjusuzluktan hastalıktan ayakta zor duruyorum eşime dedim bir gün tam hastanelik olacam bedenen ruhen çöktüm aman erkekler hastalanmasin ayrı nazlari biz kadınlr ne kadar güçlüyüzYaaaa ne kadar bencilmiş kayınvaliden cnm kusurabakms ama sadece kendi evladını mı düşünüyor inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bizde eşimle hastayız üşütmüşüz ateşleniyoruz Sırayla naz yapacak ama fırsat vermiyorum en azından sen istediğin ilacı bitki çayını içebilirsin ben 10 kere düşünüyorum dedim bi de üstüne bu akşama misafirimiz var 2kere ertelemiştik bugün ertelemeyelim dedik ev desen almış başını gidiyor napıcaz bakalım Allah yardımetsinValla öyle canım kayinvakidem çok yavaştır zaten o is yapana kadar ben hepsini yaparım ben hizkiyim iki çocukla öyle olmak zorundayım valla hepsine ayrı hizmet ediyorum bir de kızımı almış sürekli sallıyor sallama ben emerek uyutuyirum dedim ya alismasin sallamaya iki çocukla nasıl sallaycaksam valla şuan uyjusuzluktan hastalıktan ayakta zor duruyorum eşime dedim bir gün tam hastanelik olacam bedenen ruhen çöktüm aman erkekler hastalanmasin ayrı nazlari biz kadınlr ne kadar güçlüyüz
Aynen canım valla benim büyük kız şubatta 12 yaşına girecek ben İnan ki ona yetişemiyorum o okuldan gelicek yemek haZırlayamıyorum küçük cadı uyanıkken sürekli kucağımda Allah razı olsun hafta içi kayınvalidem geliyor yemek iş güç çamaşır hakkediyor bende küçükle ilgileniyorum haftasonuna aperatif ya da dışardan yiyoruz zaman geçiyor.... ama senin diğeri de küçük Allah yardımcın olsun çok zorValla öyle canım kayinvakidem çok yavaştır zaten o is yapana kadar ben hepsini yaparım ben hizkiyim iki çocukla öyle olmak zorundayım valla hepsine ayrı hizmet ediyorum bir de kızımı almış sürekli sallıyor sallama ben emerek uyutuyirum dedim ya alismasin sallamaya iki çocukla nasıl sallaycaksam valla şuan uyjusuzluktan hastalıktan ayakta zor duruyorum eşime dedim bir gün tam hastanelik olacam bedenen ruhen çöktüm aman erkekler hastalanmasin ayrı nazlari biz kadınlr ne kadar güçlüyüz
Merhaba canimc:) biri 28 digeri 3 aylık benimkilerin. Evi mok goturuyirgyeri geliyor yemek pismiyor ilgi ikiye bölünüyor falan ama bir sekilde halloluyor. Bir sıkıntı oldugunda ilk defa senin başına gelmedigini herkesin baş ettigini senin de ustesinden geleceğini dusun ve sakin kalmaya calisç:)Kizlar 2 cocuga bakanlara valla hayranim takdir etmek lazim ben 1 cocugu nasil buyutcem diye dusunuyom .
Nasil yetisiyosunuz herseye ya.benim en cok korktugum hastalik.bi ates olacak cocuk diye korkuyom 1 kac kez öksuruyo bebegim hemen tedirgin oluyorum . Daha bunun dişi var ishali var atesi var bilmem nesi var nasil yaparim bilmiyom bakalim keske biraz rahat olabilsem.bu evhamlilik cok berbat bisey
SiZlere kocaman alkislar gonderiyorum canim ama ben buyk konusmiyim 2.cocugu istemiyom kesinlikle :))Merhaba canimc:) biri 28 digeri 3 aylık benimkilerin. Evi mok goturuyirgyeri geliyor yemek pismiyor ilgi ikiye bölünüyor falan ama bir sekilde halloluyor. Bir sıkıntı oldugunda ilk defa senin başına gelmedigini herkesin baş ettigini senin de ustesinden geleceğini dusun ve sakin kalmaya calisç:)
Canım benim 5 yaşındaki kızımda da aynı sorunu yaşadık plt si 30 cıktı kan tahlilinde.bacakları morariyordu.yurtdışındaydim bunun icin tr ye geldim cocuk hematoloji bölümüne gittim cok şükür Allah a kendiliğinden artti. Canım sana tavsiyem bol bol yeşil mercimek çorbası iç ve tuzsuz antepfistigi ye mutlaka yap bunu farkı göreceksin ayrica bol bol c vitamini al. Ayrıca gebelikte plt düşüyor biliyorsun veya kullandığın bir ilacin yan etkisi olabilir. Yesil mercimek corbasini mutlaka icKizlar cok kotuyum 3gundur agliyorum kan tahlili veriyim dedim plt diye bi deger var o dusuk cikti trombosit degeriymis yani kanamada durmuyomus kan ve arastirma hastanesine sira almaya calisiyorum sira yokbebegim 2bucuk aylik
Toplamda 2 tatlı kaşığı kadar.surup vermekden iyidirNe kadar verdin canım ıhlamuru
İkinci çocuk da rahat oluyorsunuz canım ama tek çocuk çok rqhatms o yuyuynca sen de uyu evini haftada bir supr ne iacak ama benim her gün ayni oğluna ayrı ilgi yemek ev desen öyle uykusuzluk yorgunluk ayrı ama sağlık olsun geçer bugünlerdeKizlar 2 cocuga bakanlara valla hayranim takdir etmek lazim ben 1 cocugu nasil buyutcem diye dusunuyom .
Nasil yetisiyosunuz herseye ya.benim en cok korktugum hastalik.bi ates olacak cocuk diye korkuyom 1 kac kez öksuruyo bebegim hemen tedirgin oluyorum . Daha bunun dişi var ishali var atesi var bilmem nesi var nasil yaparim bilmiyom bakalim keske biraz rahat olabilsem.bu evhamlilik cok berbat bisey
Verdim canım ilik su da verdim inşallah ierlemez ya canım çok sıkkınToplamda 2 tatlı kaşığı kadar.surup vermekden iyidir
Inşallah ilerlemez.aksam tekrar verirsin yarın tekrar hasta olmadan önüne geçersin ınsallahVerdim canım ilik su da verdim inşallah ierlemez ya canım çok sıkkın
Hangi mamayi kullaniyisun canim2 günde 1 mamasına 2 damla zeytinyağı katıyorum o gün mutlaka veriyor kakayı :)
AptamilHangi mamayi kullaniyisun canim
Alıştığı ortamı istiyor canım.Kendini farklı yerde güvende hissetmiyor benimkide öyleBenim oynatmama az kaldi.
Bir bebek nasil her defasinda boyle deli gibi aglar anlamiyorum.
Annemlere her gidisimde cocuk aglamaktan helak oluyo.
Hemde hic durmadan agliyor.
Eve gelince tatli tatli guluyo duruyo.
Haftada 1 anneme gidiyom ondada kalkip geri geliyoz agladigi icin.napcami sastim .
Bu gidisle eve kapaticam bebegimi dursun evde kış boyu.burnumdan getiriyo yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?