- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.121
5500 iyi bana göre allah yardımcınız olsun canim bu diyet zor gercekten herseyde süt ürünleri varkakada kan vardı canım nokta ve ipliksi ve huzursuzdu yavrum yüzünde kızarıklık vardı kilo alimida az 3 aylık oldu cuma takibimiz var evde tarttim 5.500
hic almıyor değil çok şükür ama sütüm var sürekli de emiyor daha iyi olması gerekirdi ama huzursuz sürekli güzel uyumuyor o yüzden sanirim5500 iyi bana göre.Allah yardımcınız olsun
alıştım 40 günlüktü başladım kızım iyi olsunda önemli değil başka neye karşı alerjisi var ogrenmem lazim5500 iyi bana göre allah yardımcınız olsun canim bu diyet zor gercekten herseyde süt ürünleri var
Deneye deneye bulursun insallah canım.benim ilk kızımda cok huysuzdu bebekken hiç uyumazdı.hic alerji felan aklima gelmedi doktorlarda soylemedi.8 9 aylikken bitmeyen öksürük başladı şimdi astım teşhisi konuldu.belkide doğduğundan beri uyumaması o yuzdendialıştım 40 günlüktü başladım kızım iyi olsunda önemli değil başka neye karşı alerjisi var ogrenmem lazim
Kızlsr inanılmaz ötesi
İştahlıyım gebeliktem fazla aldım napacam iştah çok açıkcnm sürekli yemek istio
Genelde sarı oluyor canım anne sütü de aldığı için. Anne sütü çok aldığı günler daha sarı mamayı fazla aldığında hem kıvamı koyulaşıyor hem de rengi. Ooo iki üç günde bir kaka yapıyor. Kaka yapamadı mı huysuz oluyor cadı. Kaka yaptı mı fotoğraflayıp eşime gönderiyorum ben mutlu olsun diye.Kaka takip eder olduk :) Sizin nasil rengi canım sari mi, inceledim iyice kan mukus falan yok ama işte yeşilimsi eskisi gibi sari değil.
Ben de geri aldım bütün kiloları. Hatta daha fazla almış olabilirim. Spor da yapamıyorum. Düzensiz beslenmek çok sorun oluyor benm için. Gündüz yiyemiyorum tek baktığım için kızıma. Akşam yemeğini eşüm işten geldikten sonra hazırlamaya başlıyorum. Çok geç saate kalıyor yemek. Sonra çaydı atıştırmaydı derkenKızlsr inanılmaz ötesi
İştahlıyım gebeliktem fazla aldım napacam iştah çok açıkcnm sürekli yemek istio
canım alerji varsa bir bebekte alerji yapan gıdaları yemeye devam edersen bilmeden allah korusun çocuk ölümüne kadar sebebiyet verebiliyormus alerjik şok deniliyor dikkat etmek lazim ben iki gündür çok korktumDeneye deneye bulursun insallah canım.benim ilk kızımda cok huysuzdu bebekken hiç uyumazdı.hic alerji felan aklima gelmedi doktorlarda soylemedi.8 9 aylikken bitmeyen öksürük başladı şimdi astım teşhisi konuldu.belkide doğduğundan beri uyumaması o yuzdendi
Bende kaka yolu gözlüyorum canım eşim her gun soruyor işten gelince yapti mı diye, hayır mamadan desem rengini, daha oncede aynı mamayı kullanıyordum sarıydi, bu iki haftadır yeşil, şu gaz ilaci için kullandigim şurup Nurse Harveys alakasi var midir ya da d vit onu da coloden diye başka bir markayla değiştirmistiGenelde sarı oluyor canım anne sütü de aldığı için. Anne sütü çok aldığı günler daha sarı mamayı fazla aldığında hem kıvamı koyulaşıyor hem de rengi. Ooo iki üç günde bir kaka yapıyor. Kaka yapamadı mı huysuz oluyor cadı. Kaka yaptı mı fotoğraflayıp eşime gönderiyorum ben mutlu olsun diye.attığım fotoğrafları nolur kaka olsun diye açar oldu.
Ben de geri aldım bütün kiloları. Hatta daha fazla almış olabilirim. Spor da yapamıyorum. Düzensiz beslenmek çok sorun oluyor benm için. Gündüz yiyemiyorum tek baktığım için kızıma. Akşam yemeğini eşüm işten geldikten sonra hazırlamaya başlıyorum. Çok geç saate kalıyor yemek. Sonra çaydı atıştırmaydı derkengece onikide anca kapatıyoruz.
kaç kilo canımBenim kızım 40 çıktıktan sonra hep 4 5 günde yapar oldu kakasını.anne sütü alıyor sadece.
1 hafta önce 6.500 kg idi canımkaç kilo canım
maşallah kaç günlük1 hafta önce 6.500 kg idi canım
Sagol canim 93 günlük bilmiyorum ki bugün 5 gün olmuştu fitil koyup yaptırdım.yaparken de hiihh diye ses cikariyo zorlaniyo ama katı sert değil kakası normal şekildemaşallah kaç günlük
Sık kaka yapmayan bebekler daha güzel kilo aliyor
Önermiyorlar canım alerjiyi iyice tetiklediği için. Ben de şöyle bir araştırayım dedim hakikaten bazılarına çok dokunmuş bu aşı.Alerji olduğunda rota yapılmıyo mu canım
Bende yaptirsammi diye düşünüyorum da yan etkileri de var amaÖnermiyorlar canım alerjiyi iyice tetiklediği için. Ben de şöyle bir araştırayım dedim hakikaten bazılarına çok dokunmuş bu aşı.
Bende yaptirsammi diye düşünüyorum da yan etkileri de var ama
Karbonhidrat yeme canım. Proteine ağırlık ver,karbonhidratın kilodan başka bişeye yaradığı yok.[/QUOİştr sorunun bu cnm hamur işi tatlı çok çekşyor .sen napıyorsun.kuruyemişler nasıl çok kilo yaparmı? Cevşz fındık hurma yesem çok severiö
Bnmişte tatlı bçrek çörek istiyorBen de öyleyim canım hep bişiler istiyor ben de biraz yiyorum çok yeme isteği varsa turşu suyu içiyorum ekşi şeyler yiyorum turşu falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?