2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
alıştım 40 günlüktü başladım kızım iyi olsunda önemli değil başka neye karşı alerjisi var ogrenmem lazim
Deneye deneye bulursun insallah canım.benim ilk kızımda cok huysuzdu bebekken hiç uyumazdı.hic alerji felan aklima gelmedi doktorlarda soylemedi.8 9 aylikken bitmeyen öksürük başladı şimdi astım teşhisi konuldu.belkide doğduğundan beri uyumaması o yuzdendi

Kaka takip eder olduk :) Sizin nasil rengi canım sari mi, inceledim iyice kan mukus falan yok ama işte yeşilimsi eskisi gibi sari değil.
Genelde sarı oluyor canım anne sütü de aldığı için. Anne sütü çok aldığı günler daha sarı mamayı fazla aldığında hem kıvamı koyulaşıyor hem de rengi. Ooo iki üç günde bir kaka yapıyor. Kaka yapamadı mı huysuz oluyor cadı. Kaka yaptı mı fotoğraflayıp eşime gönderiyorum ben mutlu olsun diye. attığım fotoğrafları nolur kaka olsun diye açar oldu.

Kızlsr inanılmaz ötesi
İştahlıyım gebeliktem fazla aldım napacam iştah çok açık cnm sürekli yemek istio
Ben de geri aldım bütün kiloları. Hatta daha fazla almış olabilirim. Spor da yapamıyorum. Düzensiz beslenmek çok sorun oluyor benm için. Gündüz yiyemiyorum tek baktığım için kızıma. Akşam yemeğini eşüm işten geldikten sonra hazırlamaya başlıyorum. Çok geç saate kalıyor yemek. Sonra çaydı atıştırmaydı derkengece onikide anca kapatıyoruz.

canım alerji varsa bir bebekte alerji yapan gıdaları yemeye devam edersen bilmeden allah korusun çocuk ölümüne kadar sebebiyet verebiliyormus alerjik şok deniliyor dikkat etmek lazim ben iki gündür çok korktum

Bende kaka yolu gözlüyorum canım eşim her gun soruyor işten gelince yapti mı diye, hayır mamadan desem rengini, daha oncede aynı mamayı kullanıyordum sarıydi, bu iki haftadır yeşil, şu gaz ilaci için kullandigim şurup Nurse Harveys alakasi var midir ya da d vit onu da coloden diye başka bir markayla değiştirmisti

Bende yaptirsammi diye düşünüyorum da yan etkileri de var ama

%80 ishalin bir türüne karşı koruyor ama ishalin bin türlü çeşidi var dedi doktor. Yüzde yüz korur da diyemiyorlar. Çocuğumun alerjisi varsa ve bu asi ona zarar verirse diye ben yaptırmama kararı aldım. Zaten bu aşıdan haberi olmayan yaptırmayan bir sürü insan var. Yaptırmazsam sonuç ne olur dedim doktora, bünyesine bağlı dedi. Kaparsa bu virüsü 3 gün evde kendi de atlayabilir 1 hafta hastanede sıvı takviyesi de alabilir dedi. Yeğenim aşıyı olmadı bu virüsü kaptı ama kolayca atlattı. Zaten aşı takviminde olmaması, bu işlerin içinde ticari kaygıların olması insanın kafasını iyice karıştırıyor.

Kız bebeği olanlar ,teşzliğinde vajina içini dudak arasını trmizliuormusunuz? Beyaz bir tabaka oluyor?bbeklerde nasıl olacak acil yardım edşn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…