2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya olabilşr ilaçlardan da. Bilemedim ben de.

Kız bebeği olanlar ,teşzliğinde vajina içini dudak arasını trmizliuormusunuz? Beyaz bir tabaka oluyor?bbeklerde nasıl olacak acil yardım edşn
Doktor bize temizlemeye uğrşmayın sadece silin demişti. Hala var biraz yavaş yavaş azalıyor yıkadıkçs sankş.

Kızlar saglık ocağında buğin oglumun boyu ölçüldü 62 cm çıktı.10 gün önce doktorda boyu 58.2 cm cıkmıştı sağlık ocaklarının ölçümü yanlış mı oluyo bu şekilde olan var mı

Haklısınız çok önemli olsaydı aşı takviminde olurdu.ilk kızıma yaptırmamıştım bilmiyordum çünkü burada duydum.galiba bende yaptırmıcam

Günaydın kızlar. Son biogaia yi 3 gun önce bitirdim artık vermiyorum. Gazını kendisi kolayca atmayi ogrenmis artık:) doktor mama takviyesi yap günde 4-5 defa demişti ama ben korkuyorum mamaya alışmasından o yüzden günde 2 defa veriyorum umarım kilo alımı iyi olur önümüzdeki on gün içinde.

Bizim genelde 1 cm falan fark oluyor sağlık ocagi mezura ile ölçtüğü için hep daha kısa oluyor bizim

Kızlar mama yemekte zorlanıyor bahsetmiştim, Dr da sık sik az besle demisti ayina göre 720 CC içmesi gerekiyor, tabi hiçbir zaman olmadi bu miktar bazı günler yaklassakta, şimdi iki saate bir 60 veriyorum öncekine gore çok daha iyi içmesi, bazen istekle bazen biraz ısrarla da olsa bitiriyor ama iki saate bir vermek bana cok zor geldi, zaten bir saat yaptım icti derken geçiyor sonra yeni mama saati geliyor, bu kez gecede iki saate bir uyanmaya basladi, dün bir kere üç saati bekledim 90 içer mi diye yine 60 icti bıraktı, siz ne dersiniz neden boyle ya, iki saate mi devam edeyim

Benim iştahım acayip açık ya hamileyken bile böyle değildim çikolata üstüne çikolata yiyorum yaaa doymuyorum Bir türlü...napicam ben bilmiyorum... aç kalırsam sütüm azalacak diye korkuyorum...
Çikolata gaz yapar canim cok tüketme bence

Canim 2 saatte niye beskiyosun benim 3 saat bazen 4 saat oluyor bebegini o kadar sikistirma bence o ac olsa zaten aglar ister benimde 720 hic olmuyo bazen oluyo bazen olmuyo bebegin istahina bağlı

Bizimde öyle oluyor açıkcası hiç güvenmiyorum onların ölçümlerine dün ölçtü 58 cm geçen ayda 58 di biraz düzeltir gibi yaptı bebeği 60 cm getirdi 60 yazdı :))

Canim 2 saatte niye beskiyosun benim 3 saat bazen 4 saat oluyor bebegini o kadar sikistirma bence o ac olsa zaten aglar ister benimde 720 hic olmuyo bazen oluyo bazen olmuyo bebegin istahina bağlı
Sen sadece agladiginda mi veriyorsun o zaman canim, Dr a yemediğinden bahsedince az az sık besle yazmış ondan öyle veriyordum, hatta iki saatte çoğu zaman uykuda oluyor uykudayken veriyordum, offf ne yapacağımı şaşırdım canim benimki uc dört saatte beklesende 90 i zor içiyor ondan 2 saatte bir 60 vereyim dedim, sen nasıl bir rutin olusturdun, üç dört saatte bir kaç cc veriyorsun, kilo alımı nasıl merak ediyorum,birde biberon ucu olarak tek delik mi kullaniyorsun hala?

Evet csnim tek delik kullaniyorum 4 te besledim haka uyuyor mesala 4 saat olcak uyandrmadim genelde 3 saatte veriyorum 100 ml iciyor ama gece 5 saat bile oluyor 12 de doyurduysam 5 gbi uyaniyo o zaman veriyorum gece uykusu cok onemli benimki bude erken doğduğu icin kusma sikintisi var doktor cok sik besleme dedi 3 saatten once cok acikmazsa vermiyorum ben kilo alimi iyi canim 1950 gr dogdu suan 5700 oldu

Canim acaba baska doktora mi gotursen bide mideyle alakali bir sikintisi mi var ki

Canim iste benim sıkıntım o üç saat bazen dort saat geçsede 90 i zor bitiriyor bazen 20 icip biraktigi bile oluyor o kadar saatte acikilmaz mi ya 100 ml nasıl ayarlıyorsun sen 120 yapıp 20 sini dökerek mi, siz kac aylik oldunuz canim kaç aylık kilosu son soyledigin, bizim uc olmamıza 9 gün var, 2810 doğdu iki aylıkken 4770 ti. Sen mamayı ne yaptın hangisine devam ediyorsun?

Canim acaba baska doktora mi gotursen bide mideyle alakali bir sikintisi mi var ki
Bilmiyorum canım ya idrar tahlili yapildi bişey çıkmadı her gittiğimiz dr bisey yok dedi, bugub mama yi yemediğinde Aptamil 1 vardı birde onu denedim onuda istemedi, kafasını bir sağa bir sola fırlatiyor istemiyor, eşime desem götürdük ya yok bişey diyor en son özel muayene ye goturduj sonuç ayni

Selamlar kızlar
Bizde üç aylık kontrolüne gittik bugün 61 cm
5920gr kilosu boyu iyi lakin kollarını kasıyor sert diye egzersiz verdi geçen ay istenen kıvama gelmemiş dedi
Karın üstü yatınca kollarını öne çekmesi gerekiyormuş bu arkaya doğru ittiriyor
Masaj yapıyorlarmış eve gelip
irtibat bilgilerini verdi dr
Ama burda da Noel girdi araya
Sonrasında yaptırırız
Ve Noel okullar tatil 2 hafta Karda var
Büyük evde olacak 17 Ocak'ta master bitirme sınavım var
Cümbüş var
Tek çocuk uyuyunca çalış ama iki çocuk aynı anda uyutma hayal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…