- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.161
Bizde mezurayla deil büyük cetvel gibi bişeyle ölçüyo doktorda niye kısa çıkıyo bu çocuk anlamadım gittiBizim genelde 1 cm falan fark oluyor sağlık ocagi mezura ile ölçtüğü için hep daha kısa oluyor bizim
Canım bizim ebe 2 kez ölçtü dikkatli de ölçtü ama anlamadım seninkide mi 3 aylık canımBizimde öyle oluyor açıkcası hiç güvenmiyorum onların ölçümlerine dün ölçtü 58 cm geçen ayda 58 di biraz düzeltir gibi yaptı bebeği 60 cm getirdi 60 yazdı :))
Benim bebegimde oyle ara ara oksuruyoGünaydin uykusuz anneler benim bebegim 3 ay 10 gunluk normalde gunde 4 5 defa az az oksuruyordu ben sütün bogazinda gicik yapmis olabilecegini dusundum ama dunden beri 10 dkda bir veya yarım saatte bir oksuuryor gece de uykuya cok zor daldı. Acaba hemen doktora götürmelimiyim neden oldu onu da bilmiyorum acaba fazla mi kalin giydiriyorum
Benim kızımda geçen hafta öyle olmuştu.acile götürdüm vent..... şurup verdi.ama ben kullanmadım.yattigi odaya soğuk buhar makinesi taktim burnu da doluydu serum fizyolojik yaptım.aralarda ıhlamur icirdim.cok şükür 3 4 günde tamamen geçti.Günaydin uykusuz anneler benim bebegim 3 ay 10 gunluk normalde gunde 4 5 defa az az oksuruyordu ben sütün bogazinda gicik yapmis olabilecegini dusundum ama dunden beri 10 dkda bir veya yarım saatte bir oksuuryor gece de uykuya cok zor daldı. Acaba hemen doktora götürmelimiyim neden oldu onu da bilmiyorum acaba fazla mi kalin giydiriyorum
Evet 3 aylık 17 eylül doğumlu .ölçerken ağlıyordu bende elinden tutmuştum baktım 58 idi :))Canım bizim ebe 2 kez ölçtü dikkatli de ölçtü ama anlamadım seninkide mi 3 aylık canım
3 aylık kontrolde 41 cm çıktı cnm. Ama bizimkinin kafası biraz büyükKızlar bebekletinixin bas cevresi kac cm
3 aylık kontrolde 41 cm çıktı cnm. Ama bizimkinin kafası biraz büyükKızlar bebekletinixin bas cevresi kac cm
Canım senin 15 gün ibiri uyusa. İri uyumaz büyük sıkılıyor evde aksama kadar bunaltiyor beni birşey yeniyor küçük desen uyku düzeni yok her gün bir başka ev isi ayni bitmiyor bende yuksek lisans dusunuyorum ama çocuklarla çok zor dışarı çıkmak da sıkıntı ikisini hazırla ben hazırlan daha çıkmadan yoruluyorum gittiğin yerde ona bak buna bak vaa ev daha iyi diyorum eşime diyorum artık beş yıl sonra rahatlayacaz insllahj sağlık olsun da sürekli kullandigim kelime bu sağlık geçecek günler sabirSelamlar kızlar
Bizde üç aylık kontrolüne gittik bugün 61 cm
5920gr kilosu boyu iyi lakin kollarını kasıyor sert diye egzersiz verdi geçen ay istenen kıvama gelmemiş dedi
Karın üstü yatınca kollarını öne çekmesi gerekiyormuş bu arkaya doğru ittiriyor
Masaj yapıyorlarmış eve gelip
irtibat bilgilerini verdi dr
Ama burda da Noel girdi araya
Sonrasında yaptırırız
Ve Noel okullar tatil 2 hafta Karda var
Büyük evde olacak 17 Ocak'ta master bitirme sınavım var
Cümbüş var
Tek çocuk uyuyunca çalış ama iki çocuk aynı anda uyutma hayal
E Elasu senden bir onceki mesajıma cevap bekliyorum canım geceyi çok kotu gecirdik, sürekli bacaklarıni çekip ikindi saat 4 ten bu yana kucagima aldım dolastik baya, sürekli alttan gaz cikardi ara ara büyük insan gibi resmen, kokuyorda gazı, nasil bu kafar gazı var bilmiyorum, ayaklarini cekerken biberonu da almak istemiyor kesinlikle.Canim iste benim sıkıntım o üç saat bazen dort saat geçsede 90 i zor bitiriyor bazen 20 icip biraktigi bile oluyor o kadar saatte acikilmaz mi ya100 ml nasıl ayarlıyorsun sen 120 yapıp 20 sini dökerek mi, siz kac aylik oldunuz canim kaç aylık kilosu son soyledigin, bizim uc olmamıza 9 gün var, 2810 doğdu iki aylıkken 4770 ti. Sen mamayı ne yaptın hangisine devam ediyorsun?
Benim kızımda 17 eylül doğumlu :)Evet 3 aylık 17 eylül doğumlu .ölçerken ağlıyordu bende elinden tutmuştum baktım 58 idi :))
Çok haklısın canım gerçekten tek başına çok zorCanım senin 15 gün ibiri uyusa. İri uyumaz büyük sıkılıyor evde aksama kadar bunaltiyor beni birşey yeniyor küçük desen uyku düzeni yok her gün bir başka ev isi ayni bitmiyor bende yuksek lisans dusunuyorum ama çocuklarla çok zor dışarı çıkmak da sıkıntı ikisini hazırla ben hazırlan daha çıkmadan yoruluyorum gittiğin yerde ona bak buna bak vaa ev daha iyi diyorum eşime diyorum artık beş yıl sonra rahatlayacaz insllahj sağlık olsun da sürekli kullandigim kelime bu sağlık geçecek günler sabir
Canım ilk kızım da sağ ayağımda ikinci kizimda hem sağ hem sol ayağımda oluştu ilk olduğunda ameliyat oldum çok canım acıdı. Şimdi her gün ayaklarımın dayanabilecegi kadar kaynar suda 15 dk bekletiyorum sonra uzun törpü ve tırnak makasıyla batan kısmı kaldırıp altına pamuk koyuyorum baya rahatladım. İltihap için bir genel cerrahi uzmanına git canım.Kizlar tirnak batmasi yasiyorum ya dogumdan sonra once ellerimde oldu birsure surdu sonra gecti simdi ayak parmagimda var.cok aciyo iltihap gibi kizarip sisiyo canim yaniyo ya fucidin krem surdum sardim simdi ödemden dolayi oluyomus
Ben de dün akşam başladı bugün Zirve yaptı gribim büyük kızım ve ben hastayız doktora gittik küçükte birşey yok çok şükür ama geçecek diye korkuyorumKizlar cokfena grip oldum yaa insallah bebrgime gecmez
O dert bendede var bir türlü geçmedi biri iyileşmeden öbürü oluyor napacağım bilmiyorum fucubed kullanıyorum nafile bit parmağım bir ayı geçti hala iyileşmediKizlar tirnak batmasi yasiyorum ya dogumdan sonra once ellerimde oldu birsure surdu sonra gecti simdi ayak parmagimda var.cok aciyo iltihap gibi kizarip sisiyo canim yaniyo ya fucidin krem surdum sardim simdi ödemden dolayi oluyomus
Kizlar tirnak batmasi yasiyorum ya dogumdan sonra once ellerimde oldu birsure surdu sonra gecti simdi ayak parmagimda var.cok aciyo iltihap gibi kizarip sisiyo canim yaniyo ya fucidin krem surdum sardim simdi ödemden dolayi oluyomus
Hastaneye bugun gittim daha şu kalan parca icin. Cok sukur temizlenmis rahim temiz dedi doktorum.uzun bi sure hastaneye ugramayi dusunmuyorum insallah valla biktim artik dogum ve sonrasi hastaneden.biraz krem sureyim bakalim canim ellerimde de vardi gecti bir sure sonra kendisi.bu da gecer insallahCanım ilk kızım da sağ ayağımda ikinci kizimda hem sağ hem sol ayağımda oluştu ilk olduğunda ameliyat oldum çok canım acıdı. Şimdi her gün ayaklarımın dayanabilecegi kadar kaynar suda 15 dk bekletiyorum sonra uzun törpü ve tırnak makasıyla batan kısmı kaldırıp altına pamuk koyuyorum baya rahatladım. İltihap için bir genel cerrahi uzmanına git canım.
Aynı sorun bende de var. Kılo versem rahatlayacak bılıyorum ama ınatla yemeye devam edıyorum. Sıkınca iltihap akıyor özellikle başparmaklarımdan. Batıcon+teramicin sürüyorum. Bır gece lokum bağladık iltihabı çeker dedıler. Zeytınyağı soğan bağladık bır gecede. En sonunda mercimekte koyup fırına verecem parmalarımı gıbı görünüyor. İşin kötüsü benim minnaktada var batma. Onda olmasaydı keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?