- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.181
Kilo ile alakali imis evet birde odem den oluyomus.ben hamilelikte 57 kilodan 82 kiloya ciktim.acayip odem vardi ozellikle ayaklarim resmen 2 katina cikmisti.bugun tartildim 61 kilo geldim daha ne kadar vermem gerekli gecmesi icin anlam veremedim vallaAynı sorun bende de var. Kılo versem rahatlayacak bılıyorum ama ınatla yemeye devam edıyorum. Sıkınca iltihap akıyor özellikle başparmaklarımdan. Batıcon+teramicin sürüyorum. Bır gece lokum bağladık iltihabı çeker dedıler. Zeytınyağı soğan bağladık bır gecede. En sonunda mercimekte koyup fırına verecem parmalarımı gıbı görünüyor. İşin kötüsü benim minnaktada var batma. Onda olmasaydı keşke.
Benimde ellerim 1 aydan fazla surede gecti valla biri bitiyordu digeri basliyordu simdide ayak bas parmagim umarim gecerO dert bendede var bir türlü geçmedi biri iyileşmeden öbürü oluyor napacağım bilmiyorum fucubed kullanıyorum nafile bit parmağım bir ayı geçti hala iyileşmedi
Canım el neyse de ayak çok zor iyileşir bak dediklerimi yap ise yarar inşaAllah sende deHastaneye bugun gittim daha şu kalan parca icin. Cok sukur temizlenmis rahim temiz dedi doktorum.uzun bi sure hastaneye ugramayi dusunmuyorum insallah valla biktim artik dogum ve sonrasi hastaneden.biraz krem sureyim bakalim canim ellerimde de vardi gecti bir sure sonra kendisi.bu da gecer insallah
Tamam canim deniyim valla acisi cok fena ya dokunmaya gelmiyoCanım el neyse de ayak çok zor iyileşir bak dediklerimi yap ise yarar inşaAllah sende de
Benim kızımda geçen hafta öyle olmuştu.acile götürdüm vent..... şurup verdi.ama ben kullanmadım.yattigi odaya soğuk buhar makinesi taktim burnu da doluydu serum fizyolojik yaptım.aralarda ıhlamur icirdim.cok şükür 3 4 günde tamamen geçti.
Suyunu ver canım önce bir de 1 çay kaşığı değil de yarım ver ben de 4 aylık olduğunda toplu iğne başı kadar yumurta sarısı vereceğim.Kizima bugun cam rendede 1 cay kasigi elma verdim :) hapur hupur yedi valla
Suyunu ver canım önce bir de 1 çay kaşığı değil de yarım ver ben de 4 aylık olduğunda toplu iğne başı kadar yumurta sarısı vereceğim.
Nerede gördüm bilmiyorum bebeklere yoğurt verildiği zaman market yoğurdu verin ev yoğurdu çabuk eksidigi için bebek tadına alışamaz yoğurt yemeye alıştığında ev yoğurduna geçersiniz yazıyordu.
İlk kızım da ben bütün sebzeleri karıştırır çorba yapardım hiç bilmezdi ne nedir hangi sebzedir küçük kızıma her lezzeti tek tek tattiracagim inşaAllah :)
Günaydin uykusuz anneler benim bebegim 3 ay 10 gunluk normalde gunde 4 5 defa az az oksuruyordu ben sütün bogazinda gicik yapmis olabilecegini dusundum ama dunden beri 10 dkda bir veya yarım saatte bir oksuuryor gece de uykuya cok zor daldı. Acaba hemen doktora götürmelimiyim neden oldu onu da bilmiyorum acaba fazla mi kalin giydiriyorum
Evet canım benim ayak parmaklarindada oldu sag baş parmağimdaki baya kötüydü soktora gitrim ozel bi krem hazirladi bi de bi tane su gece yatmadan sarip yatiyorum baya düzeldi az kaldı iylesmesine şükürler olsun gecmezse doktora git ihmal etme sonrasinda çekmek zorunda kalıyolar.Bu arada gruptan çikmışsin bende sana ozelden mesaj aticaktim kontrolde ne dedi doktor diye en son dua istemiştin gruptaKizlar tirnak batmasi yasiyorum ya dogumdan sonra once ellerimde oldu birsure surdu sonra gecti simdi ayak parmagimda var.cok aciyo iltihap gibi kizarip sisiyo canim yaniyo ya fucidin krem surdum sardim simdi ödemden dolayi oluyomus
Benim şükür ellerde olmadı ama bir parmak bir aydan fazla oldu geçmiyor bende 65 kilodan 90 kiloya çıktım. Doğum sonrası bir hafta ayaklarıma basamayacak kadar şişmişti. İnşallah geçer ben hiç tahmin etmemiştim hamilelik ödem kilo olayından olacağınıBenimde ellerim 1 aydan fazla surede gecti valla biri bitiyordu digeri basliyordu simdide ayak bas parmagim umarim gecer
96 günlük canımben
Bende bugun doktora goturdum hava verdi daha da artti sanki.hiriltisi hic ilac vermedi ya. Senin bebegn ne kadarlik
ki cnm
Dediklerimi yap bak canım benim kızımda da hırıltı vardıben
Bende bugun doktora goturdum hava verdi daha da artti sanki.hiriltisi hic ilac vermedi ya. Senin bebegn ne kadarlik
ki cnm
Canim anca yazabildim kusura bakma aptamil pregramin dye bir özel mama yazdi doktor ona baskadik cok sukur kusmakari azaldi en son 5700 canim 100 su yapıyorum canim 110 pluyor galiba o zaman ama 90 ml si yalinca 100 ml mana oluyor 100 su yapinca 3 olcek bide azicik daha atiyorum olcegin 3 te 1 kadar yani 3 aylik kilosu buarada canim bizimkiE Elasu senden bir onceki mesajıma cevap bekliyorum canım geceyi çok kotu gecirdik, sürekli bacaklarıni çekip ikindi saat 4 ten bu yana kucagima aldım dolastik baya, sürekli alttan gaz cikardi ara ara büyük insan gibi resmen, kokuyorda gazı, nasil bu kafar gazı var bilmiyorum, ayaklarini cekerken biberonu da almak istemiyor kesinlikle.
39.5 cikti canim kucuk mu acaba dedim bnde3 aylık kontrolde 41 cm çıktı cnm. Ama bizimkinin kafası biraz büyük
Canım iltihap için mutlaka doktora git kemiğe ulaşırsa çok kötü oluriltihap olmasaydı üstte yazdığım gibi hergün kaynar suda 15 dk ayaklarımı bekletiyorum batan tırnağı deriden çekerek altına pamuk koyuyorum deri yumuşadığı için bu işlem kolay oluyor.
Benim ilk kızımda oldu aynısı maalesef ilerlemisti çok şiddetli ağrı çekiyordum iltihap olan bölgede et büyümüştü 1 hafta sonraya gün verdi ameliyat oldum 2 dikiş atıldı tırnağı ve büyüyen eti kestileriyice sismeden hemen git canım belki ameliyat gerekmez.
Olsun canim önemli degil bizde simdi Dr dan geldik, iyi hadi kusmasi azaldiysa, maşallah kucuk dogmus ama kilo alımı iyi olmus canım, dediğin mamaya baktım şimdi inek sütü alerjisi için diyor Dr hiç şüphelenmismiydi sizde, bugun dr mama yiyor zor kabul edince o da alerjiyi akla getiriyor dedi ben denemelik bir kutu mama vereyim bir bakalım dedi ama sojra kilo alımını görünce vazgeçti, offf anlamadım bende, iki aylıkken 4770 ti, aradan 23 gün geçmiş 630 g almış, yine öyle Dr dan geri döndük anlayacağın bugün inat etti mama yemedi tüm gün, en son gece 5 te 80 CC içmişti, saat onda zorla 30 CC içti, az once bir bucukta yine uzun ugraslar sonucu 90 cc icirdimCanim anca yazabildim kusura bakma aptamil pregramin dye bir özel mama yazdi doktor ona baskadik cok sukur kusmakari azaldi en son 5700 canim 100 su yapıyorum canim 110 pluyor galiba o zaman ama 90 ml si yalinca 100 ml mana oluyor 100 su yapinca 3 olcek bide azicik daha atiyorum olcegin 3 te 1 kadar yani 3 aylik kilosu buarada canim bizimki
Cnm bence o doğası zaten temiz tutmak için bizdeki akıntının faklısı gibi yanlış mı biliyomYa olabilşr ilaçlardan da. Bilemedim ben de.
Doktor bize temizlemeye uğrşmayın sadece silin demişti. Hala var biraz yavaş yavaş azalıyor yıkadıkçs sankş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?