2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gunduz tum gün uyudu şimdi fal taşı gibi gözler :) bu arada benim doğum iznim bitti yarın rapor almam lazım ilk donemi kapatmak istiyorum, ikinci donem çalışacağım nasıl olacak bakalim
Benim de 18 aralıkta bitti rapor. 2 hafta hastalık raporu aldım 2 ocakta iş başı yapacağım.. 4 ocakta 3 günlüğüne bebeden ayrı iş gezisine gidecetim. neden bilmiyorum ama çok zorlanmayacakmışım gibi geliyo bana. Gün içinde de bebeden ayrı kalınca zorluk yaşamıyorum. Sanırım emziren anneler kadar aşırı bağlılık olmuyor emzirmeyince. Sen nasıl hissediyosun

Enjektör kullan ben önce kaşık verdim zor oldu şimdi enjektörle veriyorum almazsa sağdığımı bizim on gün sürmüştü meme reddi ama hala tam anlamıyla geçmiş değil

Kizlar takmakta haksiz mıyım normal mı, en son onbirde 80 CC mama icti,gece üçte mizildanarak uyandi zorla bır 30cc içti baktım içmiyor uyutmaya çalıştım uyudu, simdi yedi buçukta uyandı yine parmak emiyor ağladı da dedim acikmistir mama yaptım yine 30cc içti uykuya daldı dokuz saat boyunca böyle olmasi normal mi

Canım işe başladığımda nasil olurum bilmiyorum, evden pek tek bırakıp çıkmadım bugün ilk kez kahvaltı ya gittik arkadaslarla anneme bıraktik, iyiydi aslinda, özledim ama :)

Canım işe başladığımda nasil olurum bilmiyorum, evden pek tek bırakıp çıkmadım bugün ilk kez kahvaltı ya gittik arkadaslarla anneme bıraktik, iyiydi aslinda, özledim ama :)

Benin geçen sene doğum yapan arkadaşım doğum izninin ardından işe başladığında her gün ağlıyodu iş yerinde çok kınamıştım inşallah kınadığımı yaşamam

Ahhh o hatayı ben de yaptım annemlerdeym buzluga atsam eve götüremem boşa gidiyor sütlerim çok fazla tazyikli geliyor boğazına takılıyor sanırım ondan
Facebbok emzirme akademisi grubuna yaz mutlaka yardımcı oluyolar bu komuya
Sağol canım talep yolladım hemen
Enjektör kullan ben önce kaşık verdim zor oldu şimdi enjektörle veriyorum almazsa sağdığımı bizim on gün sürmüştü meme reddi ama hala tam anlamıyla geçmiş degil
İlk emmeyince enjektör kullandım öyle alışmıştı emmeye. Şimdide mecbur kalırsam öyle yapayım cnm sağol.

Kilo alımı ve Cisli bez sayısı iyiyse takma bence emzirirken bilemiyoruz ne kadar CC ictigini cnm öyle düşün.

Kızlar oglum 2 aydır öksürüyo ne yapabilirim doğal yöntemlerden

Canim kilosuna baktrdin mi en son kac kilo eger almiyorsa mutlaka doktorunu değiştir baska iyi bir doktor bul kendini yipratma artik inan üzülüyorum senin icin bnde sen gibiydim artik kac cc iciyor hesabini biraktim yoksa insan kafayi yiyor

Mamayida sevmiyor olabilir canim tadi hoşuna gitmiyorsa istemiyordur bide kakasini yapıyor mu canim cok sik yapamıyorsa karni sis olunca da icmiyordur dye düşünüyorum 23 gunde 630 gr yine iyi canim icmemesine ragmen

Mamayida sevmiyor olabilir canim tadi hoşuna gitmiyorsa istemiyordur bide kakasini yapıyor mu canim cok sik yapamıyorsa karni sis olunca da icmiyordur dye düşünüyorum 23 gunde 630 gr yine iyi canim icmemesine ragmen
Kafayı yicem artık canim ağlıyorum yine şuan , ya on iki saat geçti ustunden kaçıncı mama yapip döküsüm şuan, annem geldi o da denedi vermeyi yok on yirmi CC yıl zorla içip uyukluyor, birde surekli alttan pıt pıt gaz cikariyir hiç bitmez mi bu , canım kaç Dr gittim biliyor musun, ilcedeyiz ile gidiyoruz sürekli ozele.iki farkli profa götürdüm anlamadim inan ben, en son gece on birde icti iste, acliktan aglamiyor bile, iki günde bir az bir kaka yapiyor, mamayi sevmese dicem bazen güzel iciyor, evde normal Aptamil 1 de var onu denedim onunda içmedi, şuan parmak emiyor baktımda, bu içmeyle nasıl o kadar kilo aldı onunda bilmiyorum prof süt alerjisi için bir mama vereyim deneyelim demiştim kilo alimina bakincay fena degil dedi, inan onbirdeen bu yana mama içmedi, daha yirmi gunlukken 60 CC bitirip ağlıyordu

Kizlar bebegim uyurken cok huysuzlaniyor hep bagira cagira uyutuyorum bana bi cocugu aglamadan uyutmak icin bir yol gosterin Allah rizasi icin cok yiprandim uykusu gelince dunyam karariyor aglamaktan yorulup oyle uyuyor kucagimda dolandiriyorum donenceyle uyutmaya calisiyorum ayagimda salliyorum besiginde salliyorum hic biri aglamadan uyutmama yardimci degil. Tek yontemde tutarli olmak istiyorum ama kendini parcaliyor kizim. Zaten emdigini kusuyor kilo alimi cok cok az bi de aglatiyorum cocugu bana bir yol gosterin tecrubeli anneler

Kac günlük bebeğin harvey karp yöntemini denedin mi

Benimde 11 de 120 cc icti canim aksam.sonra gece 4 de uyandi bi 120 cc daha icti.sonra sabah 9 da yine 120 cc icti.

Kac günlük bebeğin harvey karp yöntemini denedin mi
Yarin 3 aylik oluyor valla denedim 5s yontemini diyorsun degil mi? Kundak sevmiyor hafif sarmaliyorum yine ama cok hircinlasiyor beyaz gurultu disinda diger 4 u islemiyor bu uyku meselesi kabusum oldu baska neler deneyebilirim

Çocuğun uykusunun geldiğini çok iyi gözlemlemek gerekiyo galiba.ben 10 dk geç uyutsam ağkar ama tam uykusunun geldiği an odasına götürünce ağlamıyo sanırım sizinkini uyyamamak yoruyo daha erken uyutmqya çalışdanız

Canım benim 10 saat geçiyor icmiyor iste sürekli bacakları çekip duruyor, sen hangi mamayı kullaniyorsun en fazla 90 iciyor o da benim zorlamamla
Golden goat kullaniyorum canim keci sutu bazli mamamiz.ben ilk basta sma ve aptamil kullandim.sma begenmedi bebegim aptamil de kuru siskinlik yapiyo bence.ki kokulari bile cok kotu geliyo bana.bu mamamiz ayni sut gibi kokuyo ve severek iciyor kizim.en son 9 da icmisti.12 de ve 3 de icti yine 120 cc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…