- 5 Mayıs 2011
- 567
- 578
- 103
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.221
Benim de 18 aralıkta bitti rapor. 2 hafta hastalık raporu aldım 2 ocakta iş başı yapacağım.. 4 ocakta 3 günlüğüne bebeden ayrı iş gezisine gidecetim. neden bilmiyorum ama çok zorlanmayacakmışım gibi geliyo bana. Gün içinde de bebeden ayrı kalınca zorluk yaşamıyorum. Sanırım emziren anneler kadar aşırı bağlılık olmuyor emzirmeyince. Sen nasıl hissediyosunGunduz tum gün uyudu şimdi fal taşı gibi gözler :) bu arada benim doğum iznim bittiyarın rapor almam lazım ilk donemi kapatmak istiyorum, ikinci donem çalışacağım nasıl olacak bakalim
Enjektör kullan ben önce kaşık verdim zor oldu şimdi enjektörle veriyorum almazsa sağdığımı bizim on gün sürmüştü meme reddi ama hala tam anlamıyla geçmiş değilBugün meme reddi yaşadık çok zordu. Uyanıkken hiç emmek istemiyor, inşallah uzun sürmez var mı tavsiyeleriniz?
Goguslerim patlayacak gibi oluyor arada sagiyorum ama kaşık ve biberon ile vermek istemiyorum iyice memeyi bırakır diye.
Canım işe başladığımda nasil olurum bilmiyorum, evden pek tek bırakıp çıkmadım bugün ilk kez kahvaltı ya gittik arkadaslarla anneme bıraktik, iyiydi aslinda, özledim ama :)Benim de 18 aralıkta bitti rapor. 2 hafta hastalık raporu aldım 2 ocakta iş başı yapacağım.. 4 ocakta 3 günlüğüne bebeden ayrı iş gezisine gidecetim. neden bilmiyorum ama çok zorlanmayacakmışım gibi geliyo bana. Gün içinde de bebeden ayrı kalınca zorluk yaşamıyorum. Sanırım emziren anneler kadar aşırı bağlılık olmuyor emzirmeyince. Sen nasıl hissediyosun
Canım işe başladığımda nasil olurum bilmiyorum, evden pek tek bırakıp çıkmadım bugün ilk kez kahvaltı ya gittik arkadaslarla anneme bıraktik, iyiydi aslinda, özledim ama :)
Sağ buzluğa at. İlerde kullanırsın. Acıkınca da emzirirsin. İlla acıkacaktır. Çok tazyikli geliyorsa da emmek istemez. Benimkide uykuda emmek istiyor ya da ayağa kalkıp emziriyorum annemlere geldik huyu suyu değişti çocuğumun
Sağol canım talep yolladım hemenFacebbok emzirme akademisi grubuna yaz mutlaka yardımcı oluyolar bu komuya
İlk emmeyince enjektör kullandım öyle alışmıştı emmeye. Şimdide mecbur kalırsam öyle yapayım cnm sağol.Enjektör kullan ben önce kaşık verdim zor oldu şimdi enjektörle veriyorum almazsa sağdığımı bizim on gün sürmüştü meme reddi ama hala tam anlamıyla geçmiş degil
Kilo alımı ve Cisli bez sayısı iyiyse takma bence emzirirken bilemiyoruz ne kadar CC ictigini cnm öyle düşün.Kizlar takmakta haksiz mıyım normal mı, en son onbirde 80 CC mama icti,gece üçte mizildanarak uyandi zorla bır 30cc içti baktım içmiyor uyutmaya çalıştım uyudu, simdi yedi buçukta uyandı yine parmak emiyor ağladı da dedim acikmistir mama yaptım yine 30cc içti uykuya daldı dokuz saat boyunca böyle olmasi normal mi
Canim kilosuna baktrdin mi en son kac kilo eger almiyorsa mutlaka doktorunu değiştir baska iyi bir doktor bul kendini yipratma artik inan üzülüyorum senin icin bnde sen gibiydim artik kac cc iciyor hesabini biraktim yoksa insan kafayi yiyorKizlar takmakta haksiz mıyım normal mı, en son onbirde 80 CC mama icti,gece üçte mizildanarak uyandi zorla bır 30cc içti baktım içmiyor uyutmaya çalıştım uyudu, simdi yedi buçukta uyandı yine parmak emiyor ağladı da dedim acikmistir mama yaptım yine 30cc içti uykuya daldı dokuz saat boyunca böyle olmasi normal mi
Mamayida sevmiyor olabilir canim tadi hoşuna gitmiyorsa istemiyordur bide kakasini yapıyor mu canim cok sik yapamıyorsa karni sis olunca da icmiyordur dye düşünüyorum 23 gunde 630 gr yine iyi canim icmemesine ragmenOlsun canim önemli degil bizde simdi Dr dan geldik, iyi hadi kusmasi azaldiysa, maşallah kucuk dogmus ama kilo alımı iyi olmus canım, dediğin mamaya baktım şimdi inek sütü alerjisi için diyor Dr hiç şüphelenmismiydi sizde, bugun dr mama yiyor zor kabul edince o da alerjiyi akla getiriyor dedi ben denemelik bir kutu mama vereyim bir bakalım dedi ama sojra kilo alımını görünce vazgeçti, offf anlamadım bende, iki aylıkken 4770 ti, aradan 23 gün geçmiş 630 g almış, yine öyle Dr dan geri döndük anlayacağın bugün inat etti mama yemedi tüm gün, en son gece 5 te 80 CC içmişti, saat onda zorla 30 CC içti, az once bir bucukta yine uzun ugraslar sonucu 90 cc icirdim
Kafayı yicem artık canim ağlıyorum yine şuan , ya on iki saat geçti ustunden kaçıncı mama yapip döküsüm şuan, annem geldi o da denedi vermeyi yok on yirmi CC yıl zorla içip uyukluyor, birde surekli alttan pıt pıt gaz cikariyir hiç bitmez mi bu , canım kaç Dr gittim biliyor musun, ilcedeyiz ile gidiyoruz sürekli ozele.iki farkli profa götürdüm anlamadim inan ben, en son gece on birde icti iste, acliktan aglamiyor bile, iki günde bir az bir kaka yapiyor, mamayi sevmese dicem bazen güzel iciyor, evde normal Aptamil 1 de var onu denedim onunda içmedi, şuan parmak emiyor baktımda, bu içmeyle nasıl o kadar kilo aldı onunda bilmiyorum prof süt alerjisi için bir mama vereyim deneyelim demiştim kilo alimina bakincay fena degil dedi, inan onbirdeen bu yana mama içmedi, daha yirmi gunlukken 60 CC bitirip ağlıyorduMamayida sevmiyor olabilir canim tadi hoşuna gitmiyorsa istemiyordur bide kakasini yapıyor mu canim cok sik yapamıyorsa karni sis olunca da icmiyordur dye düşünüyorum 23 gunde 630 gr yine iyi canim icmemesine ragmen
Kac günlük bebeğin harvey karp yöntemini denedin miKizlar bebegim uyurken cok huysuzlaniyor hep bagira cagira uyutuyorum bana bi cocugu aglamadan uyutmak icin bir yol gosterin Allah rizasi icin cok yiprandim uykusu gelince dunyam karariyor aglamaktan yorulup oyle uyuyor kucagimda dolandiriyorum donenceyle uyutmaya calisiyorum ayagimda salliyorum besiginde salliyorum hic biri aglamadan uyutmama yardimci degil. Tek yontemde tutarli olmak istiyorum ama kendini parcaliyor kizim. Zaten emdigini kusuyor kilo alimi cok cok az bi de aglatiyorum cocugu bana bir yol gosterin tecrubeli anneler
Benimde 11 de 120 cc icti canim aksam.sonra gece 4 de uyandi bi 120 cc daha icti.sonra sabah 9 da yine 120 cc icti.Kizlar takmakta haksiz mıyım normal mı, en son onbirde 80 CC mama icti,gece üçte mizildanarak uyandi zorla bır 30cc içti baktım içmiyor uyutmaya çalıştım uyudu, simdi yedi buçukta uyandı yine parmak emiyor ağladı da dedim acikmistir mama yaptım yine 30cc içti uykuya daldı dokuz saat boyunca böyle olmasi normal mi
Canım benim 10 saat geçiyor icmiyor isteBenimde 11 de 120 cc icti canim aksam.sonra gece 4 de uyandi bi 120 cc daha icti.sonra sabah 9 da yine 120 cc icti.
Yarin 3 aylik oluyor valla denedim 5s yontemini diyorsun degil mi? Kundak sevmiyor hafif sarmaliyorum yine ama cok hircinlasiyor beyaz gurultu disinda diger 4 u islemiyor bu uyku meselesi kabusum oldu baska neler deneyebilirimKac günlük bebeğin harvey karp yöntemini denedin mi
Kizlar bebegim uyurken cok huysuzlaniyor hep bagira cagira uyutuyorum bana bi cocugu aglamadan uyutmak icin bir yol gosterin Allah rizasi icin cok yiprandim uykusu gelince dunyam karariyor aglamaktan yorulup oyle uyuyor kucagimda dolandiriyorum donenceyle uyutmaya calisiyorum ayagimda salliyorum besiginde salliyorum hic biri aglamadan uyutmama yardimci degil. Tek yontemde tutarli olmak istiyorum ama kendini parcaliyor kizim. Zaten emdigini kusuyor kilo alimi cok cok az bi de aglatiyorum cocugu bana bir yol gosterin tecrubeli anneler
Golden goat kullaniyorum canim keci sutu bazli mamamiz.ben ilk basta sma ve aptamil kullandim.sma begenmedi bebegim aptamil de kuru siskinlik yapiyo bence.ki kokulari bile cok kotu geliyo bana.bu mamamiz ayni sut gibi kokuyo ve severek iciyor kizim.en son 9 da icmisti.12 de ve 3 de icti yine 120 cc.Canım benim 10 saat geçiyor icmiyor istesürekli bacakları çekip duruyor, sen hangi mamayı kullaniyorsun en fazla 90 iciyor o da benim zorlamamla
Her günArkadaşlar bebeklerinizi kaç günde bir dışarı çıkarıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?