2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm bende almaya devam napacaksam( morelm bozuluo senne öyle mi

Su an kilo alımım durdu 79 da kaldım ama boğazım durmuyor süt kesilmesin diye yemeye devam allah sonumuzu hayır etsin.
Ah ah kızlar bende oyleyim sürekli yiyorum iştah çok çok açık 1.65 boyun 80 kiloyum boydan çok kilom belli değil ama sinirlerin boxluyir sürekli hırka giyitirum göbek göğüs kalça çok canım sıkılıyor

Emzierdiğim sürece takılmamaya çalışıyorum ama giyinip dışarı çıkmak çok sinir bozucu hiç kıyafetim yok çok almakta istemiyorum çünkü 65 olmam gerek tayt tunik evde eşofman fena gerçekten benim boy 166 kilo 79

Cnm bende almaya devam napacaksam( morelm bozuluo senne öyle mi

Kızlar beraber bişiler mi yapsak? Belkı gaza getırırız bırbırımızı. Yüzüm bile değişti kilodan.

Selam kızlar e bebekten geliyoruz şimdi bez aldim stokladım biraz şubat ayında da indirim olur dedi çalışan bu stoklar o zamana kadar işimi görür

Slm eylul anneleri
Benim kizim iyice huzursuzlandi
Bu hafta cocuk dr goturucem 15 tatildede arastirma hastanesine cocuk alerjiye
3 ay bitti gaz bitmedi huzursuzluk bitmedi geceleri uyurdu dun gece uyumadi kakamiz kopuklu arada kan noktaciklari var sut urunlerini kestim susam tahini kestim yumurtayida birakicam cok zor gercekten

Geçmiş olsun enfeksiyon falan yoktur umarım

Gunduz tum gün uyudu şimdi fal taşı gibi gözler :) bu arada benim doğum iznim bitti yarın rapor almam lazım ilk donemi kapatmak istiyorum, ikinci donem çalışacağım nasıl olacak bakalim

Bugün meme reddi yaşadık çok zordu. Uyanıkken hiç emmek istemiyor, inşallah uzun sürmez var mı tavsiyeleriniz?
Goguslerim patlayacak gibi oluyor arada sagiyorum ama kaşık ve biberon ile vermek istemiyorum iyice memeyi bırakır diye.

Sağ buzluğa at. İlerde kullanırsın. Acıkınca da emzirirsin. İlla acıkacaktır. Çok tazyikli geliyorsa da emmek istemez. Benimkide uykuda emmek istiyor ya da ayağa kalkıp emziriyorum annemlere geldik huyu suyu değişti çocuğumun

Facebbok emzirme akademisi grubuna yaz mutlaka yardımcı oluyolar bu komuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…