- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.201
Cnm bende almaya devam napacaksamBenim şükür ellerde olmadı ama bir parmak bir aydan fazla oldu geçmiyor bende 65 kilodan 90 kiloya çıktım. Doğum sonrası bir hafta ayaklarıma basamayacak kadar şişmişti. İnşallah geçer ben hiç tahmin etmemiştim hamilelik ödem kilo olayından olacağını
Su an kilo alımım durdu 79 da kaldım ama boğazım durmuyor süt kesilmesin diye yemeye devam allah sonumuzu hayır etsin.Cnm bende almaya devam napacaksam( morelm bozuluo senne öyle mi
Ah ah kızlar bende oyleyim sürekli yiyorum iştah çok çok açık 1.65 boyun 80 kiloyum boydan çok kilom belli değil ama sinirlerin boxluyir sürekli hırka giyitirum göbek göğüs kalça çok canım sıkılıyorSu an kilo alımım durdu 79 da kaldım ama boğazım durmuyor süt kesilmesin diye yemeye devam allah sonumuzu hayır etsin.
Emzierdiğim sürece takılmamaya çalışıyorum ama giyinip dışarı çıkmak çok sinir bozucu hiç kıyafetim yok çok almakta istemiyorum çünkü 65 olmam gerek tayt tunik evde eşofman fena gerçektenAh ah kızlar bende oyleyim sürekli yiyorum iştah çok çok açık 1.65 boyun 80 kiloyum boydan çok kilom belli değil ama sinirlerin boxluyir sürekli hırka giyitirum göbek göğüs kalça çok canım sıkılıyor
Cnm bende almaya devam napacaksam( morelm bozuluo senne öyle mi
Ah ah kızlar bende oyleyim sürekli yiyorum iştah çok çok açık 1.65 boyun 80 kiloyum boydan çok kilom belli değil ama sinirlerin boxluyir sürekli hırka giyitirum göbek göğüs kalça çok canım sıkılıyor
Emzierdiğim sürece takılmamaya çalışıyorum ama giyinip dışarı çıkmak çok sinir bozucu hiç kıyafetim yok çok almakta istemiyorum çünkü 65 olmam gerek tayt tunik evde eşofman fena gerçektenbenim boy 166 kilo 79
Selam kızlar e bebekten geliyoruz şimdi bez aldim stokladım biraz şubat ayında da indirim olur dedi çalışan bu stoklar o zamana kadar işimi görür
İyi oldu ya büyük paketlerden aldım 3 tane uzun bi sure isimi görür. Bakalım Şubat ayını da takip edicem indirim içinBen de internet sitesinden epey bi stokladım :)
Geçmiş olsun enfeksiyon falan yoktur umarımSlm eylul anneleri
Benim kizim iyice huzursuzlandi
Bu hafta cocuk dr goturucem 15 tatildede arastirma hastanesine cocuk alerjiye
3 ay bitti gaz bitmedi huzursuzluk bitmedi geceleri uyurdu dun gece uyumadi kakamiz kopuklu arada kan noktaciklari var sut urunlerini kestim susam tahini kestim yumurtayida birakicam cok zor gercekten
Kaç numara stokladın bende alayım dedim ama eşim her zamanki gibi boşver dediİyi oldu ya büyük paketlerden aldım 3 tane uzun bi sure isimi görür. Bakalım Şubat ayını da takip edicem indirim için
2 paket 3 numara 1 paket 4 numara aldimKaç numara stokladın bende alayım dedim ama eşim her zamanki gibi boşver dedi
Ben de 1 paket 3 numara 2 paket 4 numara aldım inşallah uzun mğddet para vermeyiz daha bez işine... normal zamanda alsam120 lira daha fazla ödeyecektim hesaplarıma göre :)Kaç numara stokladın bende alayım dedim ama eşim her zamanki gibi boşver dedi
Sağ buzluğa at. İlerde kullanırsın. Acıkınca da emzirirsin. İlla acıkacaktır. Çok tazyikli geliyorsa da emmek istemez. Benimkide uykuda emmek istiyor ya da ayağa kalkıp emziriyorum annemlere geldik huyu suyu değişti çocuğumunBugün meme reddi yaşadık çok zordu. Uyanıkken hiç emmek istemiyor, inşallah uzun sürmez var mı tavsiyeleriniz?
Goguslerim patlayacak gibi oluyor arada sagiyorum ama kaşık ve biberon ile vermek istemiyorum iyice memeyi bırakır diye.
Bugün meme reddi yaşadık çok zordu. Uyanıkken hiç emmek istemiyor, inşallah uzun sürmez var mı tavsiyeleriniz?
Goguslerim patlayacak gibi oluyor arada sagiyorum ama kaşık ve biberon ile vermek istemiyorum iyice memeyi bırakır diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?