- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.241
Canim sen ne yaptın anne sutu olunca daha mı iyi artıkHer gün
Alıp denesem mi bende mama değiştirmeye de korkuyorum kabızlık olacak diye, sadece şimdi kullanıldıgim mama ile iki günde bir yapabiliyor, sizde nasil kaka durumu, birde diğer mamalardan bu mamaya direk mi geçtin?Golden goat kullaniyorum canim keci sutu bazli mamamiz.ben ilk basta sma ve aptamil kullandim.sma begenmedi bebegim aptamil de kuru siskinlik yapiyo bence.ki kokulari bile cok kotu geliyo bana.bu mamamiz ayni sut gibi kokuyo ve severek iciyor kizim.en son 9 da icmisti.12 de ve 3 de icti yine 120 cc.
Canim sen ne yaptın anne sutu olunca daha mı iyi artık
Gaz problemi var mı sizde canim?Golden goat kullaniyorum canim keci sutu bazli mamamiz.ben ilk basta sma ve aptamil kullandim.sma begenmedi bebegim aptamil de kuru siskinlik yapiyo bence.ki kokulari bile cok kotu geliyo bana.bu mamamiz ayni sut gibi kokuyo ve severek iciyor kizim.en son 9 da icmisti.12 de ve 3 de icti yine 120 cc.
maşallah kuzuya ya :) benim oğlum da sürekli kalkmaya çalışıyor aynı bu şekilde düz yatırınca da hemen dönmeye çalışıyor :)))3.5 aylık bebeğim meyilli oturduğu her yerde kendini kaldırmaya çalışıyor düz yatırmadığım müddetce kafası öne geliyor hemen. Oturması için henüz çok erken. Sizin bebelerde de aynı durum var mı
Eki Görüntüle 2218464
Mecbur kalmadıkça hiç çıkarmıyorum.2 çocukla dışarı çıkmak olay.evde olmak daha iyi geliyo bana. Yazin çıkarız bol bol.Arkadaşlar bebeklerinizi kaç günde bir dışarı çıkarıyorsunuz
Canım benim kızım düz yatay yastıkla yastıksız hiç farketmiyor uyanık olduğu her an aynen bu şekilde hatta daha da fazla kaldırıyor kendini 2 aylıkken başladı bizim ki 102 günlük olduk biz de. Ben gün içinde 4 5 defa en uzun 6 dk kucağımda oturtuyorum ama oturtmamin sebebi hem kolay gaz çıkarıyor alttan üstten hem de denk gelirse kakasini yapıyor :)3.5 aylık bebeğim meyilli oturduğu her yerde kendini kaldırmaya çalışıyor düz yatırmadığım müddetce kafası öne geliyor hemen. Oturması için henüz çok erken. Sizin bebelerde de aynı durum var mı
Eki Görüntüle 2218464
Kızlar merhalabalar Doğum yapalı 27 gün oldu son 17 gündür bebeğim geceleri yatmıyor sürekli ağlıyor gazı çok var masaj yapıyorum biagoi gaz damlası veriyorum geçmiyor dün gece anason verdim sabah kimyon verdim yok bir türlü bitmedi sürekli ağlıyor bu gün daha kötü oldu ne olur bana varsa bir tavsiyede bulunun gerçekten uykusuzluktan ölecem
Maasallah canım benim kızım da bezi çıkınca ayaklarıyla belini kaldırıp kendini geri atıyor dediğin gibi dönüyor birkaç gün önce de bezsiz yan döndü benim kız kilolu olduğu için biraz tembel galibaKızımın bezini açıp yatırdığımda kendi ekseninde dönüyo.turluyo resmen.yüz üstü de dönüyo.
Canım bebeğinin uyku saatlerini takip et mutlaka benim kızımın özellikle akşam uykusu saat değil 5 dk bile geçse kıyamet kopuyor çok dikkat ediyorum uyku düzenine geçerse ağlamaktan helak oluyor yarım saatte zor sakinlestiriyorum yatağına bırakıyorum inleye inleye uyuya kalıyorKizlar bebegim uyurken cok huysuzlaniyor hep bagira cagira uyutuyorum bana bi cocugu aglamadan uyutmak icin bir yol gosterin Allah rizasi icin cok yiprandim uykusu gelince dunyam karariyor aglamaktan yorulup oyle uyuyor kucagimda dolandiriyorum donenceyle uyutmaya calisiyorum ayagimda salliyorum besiginde salliyorum hic biri aglamadan uyutmama yardimci degil. Tek yontemde tutarli olmak istiyorum ama kendini parcaliyor kizim. Zaten emdigini kusuyor kilo alimi cok cok az bi de aglatiyorum cocugu bana bir yol gosterin tecrubeli anneler
Direk gectim canim ilk degistirince bizdede kabizlik yapti ama ben her mama verisimde icine zeytinyagi koyuyorum biraz.hergun yapiyorAlıp denesem mi bende mama değiştirmeye de korkuyorum kabızlık olacak diye, sadece şimdi kullanıldıgim mama ile iki günde bir yapabiliyor, sizde nasil kaka durumu, birde diğer mamalardan bu mamaya direk mi geçtin?
Yok canim mama icince hemen cikariyor gazini.hic oyle gazdan aglamiyor kizim.Gaz problemi var mı sizde canim?
Ya kızlar yazdiklariniza bakıyorum da sanki bir tek benim bebek farklı sizden,sadece yeme problemimi var çok az mama yiyor malesef hatta yemiyorCanım bebeğinin uyku saatlerini takip et mutlaka benim kızımın özellikle akşam uykusu saat değil 5 dk bile geçse kıyamet kopuyor çok dikkat ediyorum uyku düzenine geçerse ağlamaktan helak oluyor yarım saatte zor sakinlestiriyorum yatağına bırakıyorum inleye inleye uyuya kalıyorbebekler rutini sever bak uyuma saati uyanma saati emme saati bile hemen hemen aynı oluyor gün içinde. Belki bebeğin düzen ve rutin istiyordur saatlere dikkat et canım.
Elimde Aptamil 1 vardı ilk kullandigjmiz mama, esime alda bir deneyelim demiştim verdim iyi kotu biraz icti ama nasıl ikindi sonrasinda kıpkırmızı kaldi daha feci gaz yaptı, comformil e geri döndüm tekrar, benim minikte üstten gazı çıkarıyor, alttan çok ikiniyor bazen buyuk insan gibi pirt pirt attiriyor gün boyu yapmak istiyor ama bu kadari normal mi acayip kokuyor birde gazı kaka yapti sanıyorum bazen.Yok canim mama icince hemen cikariyor gazini.hic oyle gazdan aglamiyor kizim.
Valla cnm annem dedi ver diye verdim hatta eşimin yakını ilk doğduğu günlerde de verdi ben anlamıyorum bu işlerden zararlı mı?Canim kimyon ve anason u doktor mu önerdi vermen için yoksa kendin mi sormadan doktora veriyorsun?
Eğer aynı saatte ağlamaya başlıyorsa büyük ihtimal kolik olabilir bebeğin internette kolik müzikleri var beyaz gürültü gibi onu dinlet canım bebeğine belki sakinlesir. Sen rezene cayi içebilirsin hem sütünden bebeğine de geçer. Anason ve kimyonu bebeğine verme canım daha çok küçük o kaldıramaz diye düşünüyorum.
Bendede aynı sorun var. Annemlere geldim başka ile kızarana kadar bas bas ağlıyor uyumak istediğindeYarin 3 aylik oluyor valla denedim 5s yontemini diyorsun degil mi? Kundak sevmiyor hafif sarmaliyorum yine ama cok hircinlasiyor beyaz gurultu disinda diger 4 u islemiyor bu uyku meselesi kabusum oldu baska neler deneyebilirim
Canım benim büyük kızım da çok uyurdu :) emiyor ama bazen dura dura 3 dk bazen 5 dk emiyor ilk günler 15 20 dk nefes almadan emerdi beni bu ay çok kilo aldığını zannetmiyorum kızımın.Ya kızlar yazdiklariniza bakıyorum da sanki bir tek benim bebek farklı sizden,sadece yeme problemimi var çok az mama yiyor malesef hatta yemiyorDr gittik böyle demek ki yapisi iştahı dedi, biz gundiz çok uyuyoruz hatta öyle ki mamadan sonra su bile veremiyorum, altıdan sonra sekiz dokuza kadar uyanık kalıyor uyutmak beş dk alıyor sonra yine reflü yatağına koyuyorum dizimdw salliyoruk hemen uyuyor, benimdw surekli uyuması garibime gidiyor, tek aiksıkı hiç istah yok on saatte 30 CC mamayla durabiliyor
Elimde Aptamil 1 vardı ilk kullandigjmiz mama, esime alda bir deneyelim demiştim verdim iyi kotu biraz icti ama nasıl ikindi sonrasinda kıpkırmızı kaldi daha feci gaz yaptı, comformil e geri döndüm tekrar, benim minikte üstten gazı çıkarıyor, alttan çok ikiniyor bazen buyuk insan gibi pirt pirt attiriyor gün boyu yapmak istiyor ama bu kadari normal mi acayip kokuyor birde gazı kaka yapti sanıyorum bazen.
Canım verme sen bence en azından doktoruna bir danis derim belki verdiklerin rahatsız ediyor bebeğini.Valla cnm annem dedi ver diye verdim hatta eşimin yakını ilk doğduğu günlerde de verdi ben anlamıyorum bu işlerden zararlı mı?
Kolik mi pek bilmiyorum ama ayağını sıkıp geriye çekip ağlıyor karnına masaj yapınca duruyor dinlettim hiç işe yaramadı o müzikleri ben de bilmyorım bu çocuğun neyi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?