2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sende kafasını kaldırıyor demişsin canım bizdede o yok.hic kaldırmıyo

Sende kafasını kaldırıyor demişsin canım bizdede o yok.hic kaldırmıyo
Her çocuk farklı canım benim büyük kızım da hiç kaldırmadı kendini ama 6 aylıktı 2 gün boyunca 2 defa 30 dk otutturdum kızımı 3. Gün desteksiz oturmaya başlamıştı hiççç endişe etme her gelişim biran da oluyor :)

Kızlar bebisleriniz gündüz iki uyku arası kaç saat uyanık kalıyor özellikle rutin oluşturanlar? Benim kız gündüz çok zor uyuyor erken mi uyutmaya çalışıyorum yoksa geç mi kalıyorum anlayamadım.genelde 2 saat sonra uyutmaya çalışıyorum ama çok zor uyuyo ağlıyo

Maşallah canım.kizinin özür dileme sorunu vardi konunu okumuştum.aştınız mı o durumu ne yaptınız canım

Her cocuk bırbırınden farklı oluyor gerçekten. Kardeşlerin bile gelişimleri bırbırınden farklı. Diğer oğlum bu aylarında çivi gibi basardı, bu bıdığım sallanıyor, cabuk yoruluyor. Ama bununda algıları çok açık abisine göre. Hepsi ayrı bir birey işte.

Aştık canım şimdi de anne yanlışlıkla yaptım diyor :)
Kıyamam kuzum ya.konusuyorlar diye bazen büyük gibi görüyoruz ama aslında o kadar masumlar ki bebeklerle aralarındaki tek fark onlar konuşabiliyorlar.bebeklerden daha çok sevgiye ihtiyaçları var.diyo ki benim kızım anne kardeşimi daha çok sev o çok küçük yazık üzülür diyo.

Canim o kadari yetiyo demekki bak kilo alimi da iyiymis doyuyor demekki.doymasa mumkun degil durmaz. Mamasinin icine zeytinyagi koy hicbir zarari yok duzenli koydugunda kakasini rahatca hergun yapabilir ve cok rahatlatiyor bebekleri kaka yapmak. Benim kiz kaka yapinca gulucukler saciyor :))
Alttan gaz cikarmasi da iyi rahatliyor.benimkinin de kakasi acayip kokmaya basladi 1 aydir falan.yarin tam 4 ayimiz dolacak buyuduk artik :)

Canım verme sen bence en azından doktoruna bir danis derim belki verdiklerin rahatsız ediyor bebeğini.
Bilmyorjm cnm ya Perşembe günü gidecez dr engel olamıyorum ki kimseye mama vermeyin dedim verdiler kimyon vermeyin dedim verdiler insanlar kas kafalı sanki ben değil onlar doğurmuş artık halsizlikten düşüp bayılacam ya uykusuzluk cabası kolay hamilelikte geçirmedim ki dinleneyim tadını çıkarayım şimdide burnundan geliyor buna da şükür rabbim başka şeylerden korusun yavrularımızı

Benimki en fazla 2 bucuk saat uyanik kalabiliyor genelde 1 1 bucuk saat sonra trkrar uykusu geliyor

Masallahh canim kilosu guzel sanirim toplu gozukuyor.bizimkide boyle kafa surekli kalkik :) ayrica kafasini kaldiriyo ayaklarini oynatiyo izliyor birde ayaklarini ama tabi yoruluyo kafasi bi sure sonra :))

Kizlar bebeklerin gece uykusu nasil.benim kizim genelde 11 12 gibi uyuyor 5 6 gibi uyaniyor tekrar mama veriyirum. Bu kez 8 9 gibi kalkiyo.tabi biraz daha erken uyursa biraz erken kalkiyor gece 3 gubi falan .

Aynen canım kesinlikle benim kızım da öyle küçük anne gibi evde :) ellerini ayaklarını öpüyor kardeşinin hiç kıyamıyor ona tabi beni de paylaşamıyor bu ara bunu anladım ne zaman kızımı emzirmeye gitsem peşimden geliyor sırtıma çıkıp boynuma sarılıyor öyle emziriyorum

Benim kocaman oğlum bıle anne artık bıberonla beslesen dıyor :) Herseyine alıştı, ama şu emzirme olayından pek hoşlanmadı ..

Selam kızlar okuyorum ana yazamiyorum benim yine misafirler çoğaldı dolabı stokluyorum sürekli çocuklarla çok yorucu ama ne yqpiyim ooksa hic birşey yetişmiyormuş kızımın hala bir uyku düzeni yok her gün bir başka oluyor sesten çok alıyor yahrmen uyanıyor dışarı ciksam uyutamiyorum ses olunca oğlum da kıskanıyor ya çok ilgi istiyor kucağında uyuyacan anne yanımda otur sürekli bu moddayiz bir de kızımı uyuturkrn hep yanıma geliyor bir saatte uyutamiyorum bazen çok sinilrniyorum ama o da küçük 3 yasında daha sürekli kosturmaca geçiyor ama her şeye rağmen anne olmak çok güzel çok şükür rabbime

Kizlar bebeklerin gece uykusu nasil.benim kizim genelde 11 12 gibi uyuyor 5 6 gibi uyaniyor tekrar mama veriyirum. Bu kez 8 9 gibi kalkiyo.tabi biraz daha erken uyursa biraz erken kalkiyor gece 3 gubi falan .
Canım uzel uyuyormus maşallah ma 11 12 geç daha erkene çek ben genelde 9 gibi uyutuyorum oğlum da çok urasiyirum kızımı öyle alıştırmak istiyorum şuan düzen yok ama erken uyutmak hedefim inşallah

Günaydın kızlar.

Mecbur kalmadıkça hiç çıkarmıyorum.2 çocukla dışarı çıkmak olay.evde olmak daha iyi geliyo bana. Yazin çıkarız bol bol.
Valla ben çocukları hazırla çanta hazırla kendin hazırlan daha evden çıkmadan yoruluyorum gittiğin yerde oğlum durmaz kızım sesten uymaz bir d herkesin ev ısısı farklı ince giydisem uzuyor kalın gidirsem terliyor evim de daha rahayim yaza kadar idare edecez mecbur yazın parklar bizim artik oğlum çok sıkılıyor ama ona da kitaplar aldım boyama yapıyoruz sayılar resimler ogretiyorum geçiyor zaman

Simdi bebegimi salliyorum kizlar ayagimda.uyudu guzel yuzlu kizim ama hic birakmak istemiyorum. Bu gece uykusuz da kalsam sabaha kadar o nur yuzune bakmak istiyorum.
Biraz hastayim bugun sanirim grip oluyorum.insallah melegime gecmez .
Kk da gezerken bi topikte anneler cennete yolladiklari meleklerine mektuplar yazmis.
Bazen oyle anlar geliyoki bebeklerimiz durmuyo uyumuyo diye söyleniyoruz.
Ama oraya yazan anneler bebeklerimiz keske yanimizda olsalar bizde gunlerce uykusuz kalsak raziyiz diyorlar.meger ne kadar şansliymisiz bizler meleklerimiz yanimizda koynumuzda.
Simdi guzel kizimi mis kokulumu izliyorum .
Birdaha asla niye uyumuyor vb gibi seyler soylemiycem .
Ordaki annelerin kimi evlatlarinin kokusunu cekemeden , kimi ise kokusuna alistiktan sonra gondermis cennete.cok sansliyiz sayisizca sukurler olsun Allahima

Biraz mama icti üstünden yarım saat falan geçti , sab simplex gaz damlası vermiştim vermez olaydim midesi çok bulandi fışkırarak kustu hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…