- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.261
Sende kafasını kaldırıyor demişsin canım bizdede o yok.hic kaldırmıyoMaasallah canım benim kızım da bezi çıkınca ayaklarıyla belini kaldırıp kendini geri atıyor dediğin gibi dönüyor birkaç gün önce de bezsiz yan döndü benim kız kilolu olduğu için biraz tembel galibamaşallah sizin bebislerinize❤
Her çocuk farklı canım benim büyük kızım da hiç kaldırmadı kendini ama 6 aylıktı 2 gün boyunca 2 defa 30 dk otutturdum kızımı 3. Gün desteksiz oturmaya başlamıştı hiççç endişe etme her gelişim biran da oluyor :)Sende kafasını kaldırıyor demişsin canım bizdede o yok.hic kaldırmıyo
Maşallah canım.kizinin özür dileme sorunu vardi konunu okumuştum.aştınız mı o durumu ne yaptınız canımHer çocuk farklı canım benim büyük kızım da hiç kaldırmadı kendini ama 6 aylıktı 2 gün boyunca 2 defa 30 dk otutturdum kızımı 3. Gün desteksiz oturmaya başlamıştı hiççç endişe etme her gelişim biran da oluyor :)
Aştık canım şimdi de anne yanlışlıkla yaptım diyor :)Maşallah canım.kizinin özür dileme sorunu vardi konunu okumuştum.aştınız mı o durumu ne yaptınız canım
Kıyamam kuzum ya.konusuyorlar diye bazen büyük gibi görüyoruz ama aslında o kadar masumlar ki bebeklerle aralarındaki tek fark onlar konuşabiliyorlar.bebeklerden daha çok sevgiye ihtiyaçları var.diyo ki benim kızım anne kardeşimi daha çok sev o çok küçük yazık üzülür diyo.Aştık canım şimdi de anne yanlışlıkla yaptım diyor :)
Canim o kadari yetiyo demekki bak kilo alimi da iyiymis doyuyor demekki.doymasa mumkun degil durmaz. Mamasinin icine zeytinyagi koy hicbir zarari yok duzenli koydugunda kakasini rahatca hergun yapabilir ve cok rahatlatiyor bebekleri kaka yapmak. Benim kiz kaka yapinca gulucukler saciyor :))Ya kızlar yazdiklariniza bakıyorum da sanki bir tek benim bebek farklı sizden,sadece yeme problemimi var çok az mama yiyor malesef hatta yemiyorDr gittik böyle demek ki yapisi iştahı dedi, biz gundiz çok uyuyoruz hatta öyle ki mamadan sonra su bile veremiyorum, altıdan sonra sekiz dokuza kadar uyanık kalıyor uyutmak beş dk alıyor sonra yine reflü yatağına koyuyorum dizimdw salliyoruk hemen uyuyor, benimdw surekli uyuması garibime gidiyor, tek aiksıkı hiç istah yok on saatte 30 CC mamayla durabiliyor
Elimde Aptamil 1 vardı ilk kullandigjmiz mama, esime alda bir deneyelim demiştim verdim iyi kotu biraz icti ama nasıl ikindi sonrasinda kıpkırmızı kaldi daha feci gaz yaptı, comformil e geri döndüm tekrar, benim minikte üstten gazı çıkarıyor, alttan çok ikiniyor bazen buyuk insan gibi pirt pirt attiriyor gün boyu yapmak istiyor ama bu kadari normal mi acayip kokuyor birde gazı kaka yapti sanıyorum bazen.
Bilmyorjm cnm ya Perşembe günü gidecez dr engel olamıyorum ki kimseye mama vermeyin dedim verdiler kimyon vermeyin dedim verdiler insanlar kas kafalı sanki ben değil onlar doğurmuş artık halsizlikten düşüp bayılacam ya uykusuzluk cabası kolay hamilelikte geçirmedim ki dinleneyim tadını çıkarayım şimdide burnundan geliyor buna da şükür rabbim başka şeylerden korusun yavrularımızıCanım verme sen bence en azından doktoruna bir danis derim belki verdiklerin rahatsız ediyor bebeğini.
Benimki en fazla 2 bucuk saat uyanik kalabiliyor genelde 1 1 bucuk saat sonra trkrar uykusu geliyorKızlar bebisleriniz gündüz iki uyku arası kaç saat uyanık kalıyor özellikle rutin oluşturanlar? Benim kız gündüz çok zor uyuyor erken mi uyutmaya çalışıyorum yoksa geç mi kalıyorum anlayamadım.genelde 2 saat sonra uyutmaya çalışıyorum ama çok zor uyuyo ağlıyo
Masallahh canim kilosu guzel sanirim toplu gozukuyor.bizimkide boyle kafa surekli kalkik :) ayrica kafasini kaldiriyo ayaklarini oynatiyo izliyor birde ayaklarini ama tabi yoruluyo kafasi bi sure sonra :))3.5 aylık bebeğim meyilli oturduğu her yerde kendini kaldırmaya çalışıyor düz yatırmadığım müddetce kafası öne geliyor hemen. Oturması için henüz çok erken. Sizin bebelerde de aynı durum var mı
Eki Görüntüle 2218464
Aynen canım kesinlikle benim kızım da öyle küçük anne gibi evde :) ellerini ayaklarını öpüyor kardeşinin hiç kıyamıyor ona tabi beni de paylaşamıyor bu ara bunu anladım ne zaman kızımı emzirmeye gitsem peşimden geliyor sırtıma çıkıp boynuma sarılıyor öyle emziriyorumKıyamam kuzum ya.konusuyorlar diye bazen büyük gibi görüyoruz ama aslında o kadar masumlar ki bebeklerle aralarındaki tek fark onlar konuşabiliyorlar.bebeklerden daha çok sevgiye ihtiyaçları var.diyo ki benim kızım anne kardeşimi daha çok sev o çok küçük yazık üzülür diyo.
Aynen canım kesinlikle benim kızım da öyle küçük anne gibi evde :) ellerini ayaklarını öpüyor kardeşinin hiç kıyamıyor ona tabi beni de paylaşamıyor bu ara bunu anladım ne zaman kızımı emzirmeye gitsem peşimden geliyor sırtıma çıkıp boynuma sarılıyor öyle emziriyorum
Canım uzel uyuyormus maşallah ma 11 12 geç daha erkene çek ben genelde 9 gibi uyutuyorum oğlum da çok urasiyirum kızımı öyle alıştırmak istiyorum şuan düzen yok ama erken uyutmak hedefim inşallahKizlar bebeklerin gece uykusu nasil.benim kizim genelde 11 12 gibi uyuyor 5 6 gibi uyaniyor tekrar mama veriyirum. Bu kez 8 9 gibi kalkiyo.tabi biraz daha erken uyursa biraz erken kalkiyor gece 3 gubi falan .
Valla ben çocukları hazırla çanta hazırla kendin hazırlan daha evden çıkmadan yoruluyorum gittiğin yerde oğlum durmaz kızım sesten uymaz bir d herkesin ev ısısı farklı ince giydisem uzuyor kalın gidirsem terliyor evim de daha rahayim yaza kadar idare edecez mecbur yazın parklar bizim artik oğlum çok sıkılıyor ama ona da kitaplar aldım boyama yapıyoruz sayılar resimler ogretiyorum geçiyor zamanGünaydın kızlar.
Mecbur kalmadıkça hiç çıkarmıyorum.2 çocukla dışarı çıkmak olay.evde olmak daha iyi geliyo bana. Yazin çıkarız bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?