2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oğlum gündüz en fazla 2 saat uyanık kalıyor sonra hemen uykusu geliyor bi saat kadar uyuyor gündüz rutini bu şekilde bizde

Cnm bence o doğası zaten temiz tutmak için bizdeki akıntının faklısı gibi yanlış mı biliyom
Anne karnındayken etrafında kaplı olan o beyaz yağlı gibi madde sanıyorım ben onu. Bebeği koruduğu için hemen yıkmayın derler bebekleri hatta. Doktorun temizlemeye uğraşmayın demesini buna yordum ams emin değilim yine.

Kızlar beş gündür kaka yapmıyor.
Maksimum 3. Günde yapardı.
Sütüm kesilir gibi oldu sürekli mama ile beslendi bir süredir ondan mı acaba diyorum. Bugün ve dün çok çok az kaka bulaşığı vardı bezinde kıvamı çok koyuydu. Umarım bugün yapar yoksa kabızlığa doğru gidiyor

Masallahh canim kilosu guzel sanirim toplu gozukuyor.bizimkide boyle kafa surekli kalkik :) ayrica kafasini kaldiriyo ayaklarini oynatiyo izliyor birde ayaklarini ama tabi yoruluyo kafasi bi sure sonra :))
Aynen aynen ayakları da dikip seyrediyo bi.kaç saniye . Kilosuna az dedi hemşire cnm 3 aylıkken 6 kiloydu. Boyu kısa diye toplu duruyo heralde :)

2 aydır 1 saat uyanık kalıyodu ama bu hafta daha çok uyanık kalmaya başladı hele akşam üstü 2.5 saat falan uyanık. etrafı izlşyo ben uyutmaya çalışırken. Bi de tan dalacakken hareketlenip kendini uyandırıyo

Canım inşallah olmaz ya çok zor oluyor,bizim olduğunda aptamil mamaya sürekli zeytinyağı koyduğumuz halde değişmedi en son mamayı degistirdik artik, şimdide beslenme problemi var sürekli bir sıkıntı iste, mamayı icirmeye onda başladım bir çek bir al derken iyi kötü tam 40 dk icti sabahki mamayı da hadi biraz icti diye sevinirken gaz damlasını verince tamamini kustu

Doktor ne dyor peki canim bu saatte kadar icmemesine

Doktor ne dyor peki canim bu saatte kadar icmemesine
Hiçbir şey demiyor malesef, iştahı bu şekilde demek ki yapisiyla ilgili zorlamayın dedi inanır mısın canım bir mamayi icirmek için kırk dk ugrasiyorum, aç olsa ağlamaz mi ağlamasida yok, bezini çisliyor ama, bugün gidip Bebelac Gold alip birde onu mu denesem diyorum, dün bir ara Aptamil 1 verdim, acayip gazlandi sonrasında, dört gün sonra tam uc aylik olacağız, açıkinca baya ağlıyorlar mi sizin bebekler?

Yikiyor ortaligi benimki acikinca canim dovmusler gibi agliyo

Bazen bizimki de öyle yapıyor canım süt de olsa içmek istemiyor. Doktor zorlamayın dedi. Kilo alıyorsa stres yapma sen de. Acıkınca ister.
Çok şükür bugün yaptı kakasını baya zorlandı ama. Gözleri kan çanağına döndü yapmaya çalışırken. İlk başta baya koyu geldi kakası ardından biraz daha azaldı koyuluğu daha rahat yaptı. Dünden beri kabız olursa diye korkuyordum.

Benımkıde yapmıyor, aç mı kalıyor acaba ondan mı yapmıyor dıyorum. Kilosuda ıyı maşallah. Zeytinyağı falan hiç bi işe yaramadı bizde.

Kafanda deli sorular var belli. Başka bir doktora gıtmedende rahat etmeyecek gıbısın. Ama bebeğin iştahlı bir bebek değil. Şimdi sen çekiyorsun ama büyüdüğünde o iştahsız olduğu için mutlu olacak bunu düşün bide :)

Aç olsa çiş de yapmazdı sanırım. Çişli bezimiz bol ama kaka 5 gün yolunu gözletti bize. Biogai bitmişti iki gün doğru düzgün veremedik ondan mı oldu acaba diyorum. Dün alabildik bugün yaptı anca.

Gazdan yapio her emmede gazini cikarttir meme degisimdede gaz cikart oyle emzir gaz damlalarini kullan saatinde ben biogaila ve sap smex bunlari kullandim 2ay sabret hafifliyo zaten

Biogaia bizimde bitmisti 2 gun kullanmamistik kabiz oldu benim kizim da

Slm kizlar
Benim kiz ben konusunca sadece yuzunde gulucuk atiyor babasi konusunca kahkahayla guluyor insan ayiriyor resmen
Cok sukur bu aralar iyiyiz ablalarda iyi Allah hepimizin kuzularina saglik sihhat sifa versin insallah

Masallah cnm bebegine
Resmi gorunce aklima ilk ne geldi o koltuklar insallah hep oyle acik renk kalir benim ilk kizimda hic sorun olmamisti ama 2. Kizim masallah koltuk mobilya boyadi hep insallah 3. Kizimda en buyuk ablasina ceker

İnsan evlenirken aldığı mobilyaya çocuğun yaramazlıklarını hesaba katamıyo di mi ben de katamamışım artık napalım kader kısmett eğer boyarsa babaya kısa sürede masraf çıkar

Hem de ne deli sorular her seferinde farklı Dr a gittim değişen bişey yok sonuc ayni, annem vardı az once içirmeye çalıştik az bişey içip sonra ogurmeye baslasi, dün tekrar sab simplex aldım gaz için onuda verince öğürdu ve yedigi tum mamayı kustu, sonra vermedim damla korkumdan Bebelac Gold kullanan var mı ya Dr onunda sindirimi kolay demişti birde onu mu denesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…