2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar havalar çok soğuk kızımın da gaz surunu arttı kıvranıp duruyor bazen uyuyamiyir gazdan gülüyor sesler çıkarıyor kucak istiyor sürekli ev aldı başını gidiyor bir haftadır oğlunda kızımı. Uyutacagim zaman geliyor ses yapıyor uyutmuyor o da küçük anlamıyor ki bazen ikisi aglayinca bende ağlıyorum ya sinirlerin bozuluyor eşim çok yorgunsun diyor ne yapiyim dedim gece gunduz uyku yok oturma yok gelen giden bitmiyor sağlık olsun da yazı dort gözle bekliyorum evde oğlunda çok sıkılıyor

Aaaaaaa bende vermeyeyim o zaman zaten 4 gündür vermiyordum çok iyi oldu canım söylediğin
Bilmediğimiz tonla şey var malesef. Z.yağına muskata da bağırsak tembelleştirir bi süre sürekli onlaro verirsen bağırsak kendi florasını düzenleyemez tembelleşir. Çok abanma öyle şeylere dedi açık açık.

Acaba şu prebiyotik damlasını mı kullansan bağırsak florası için ben hep değil çok sıkıntısı olduğunda bir çay kaşığı zeytinyağı ayağına da kiraz çekirdeği yastığımız var onu ısıtıp koyuyorum ayağına da patik giydiriyorum

Kızlar tabi ki doktorlar iyi bilir de ben büyük kizima 1 aylıkken başlayıp 7 aylık olana kadar rezene verdim küçük kızıma da 1 ay oldu başlayalı. Büyük kizimda hiç bir gerilik yok gördüğüm kadarıyla tabi her çocukta etkisi farklı ise bilemeyeceğim.

2 aydır bizde de gaz sorunu hiç yoktu dün bi anda oldu normalde her sabah nurse harveys veriyodum. Probiyotikli dediğin biogaia galiba. İlk 2 ay kullandım bizde işe yaramadı malesef..bi kaç gün harveys + zeytinyağı deneyip takip edeceğim artık..

Bakalim artik sabretmeye calisicam ama cidden batiyo

Ay istemsiz kenal sunalin bi sahnesi geldi gozume bebekleriyle beraber agliyodu ya :) grcicek canim insallah biz tek cocukla zorlaniyorux sende 2 tane var zorlanman cok normal ben bile bazen ölünce dinlencem herhalde diyorum

Kızlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz? Benim oğlum memede uyuyor. Gece uukusuna geciste sorun yok ama gündüz hep yanında olayım istiyor. Uykuya dalip meme ağzından düştüğünde uyanıp hemen tekrar yakalamaya çalışıyor. Ben de öylece kalakalıyorim onunla yeter ki uyusun diye.

İnşaallah işe yarar bize de öyle oluyor 10 gün normal 11.gün acayip ağlıyor böyle böyle büyüyüp geçecek .

Dun tüm gun hastanedeydik, sabah ateşlendi Dr odaya aldı, röntgen çekildi kan idrar tahlili yapıldı, yavrumun dun tüm gün bezi kuruydu mama yemedi, gözle gorunur birşey yok tahlillerde, kültür sonucu henuz çıkmadı, fitil koyduk bir süre sonra atesi dustu, burun akintisi ve öksürük hala var, burnuju temizledim dün ve bugün, öksürük olanlar sizdede öyle mi nasıl oksuruyor gözleri kizariyor, uykudayken okusurunce çok korkuyorum dr ateşle ilgili değil ama yememesinin sebebini inatla süt alerjisine bagladi, profa degil bununla ilgili bir bolume gitmemi istedi, neocate mama verdi bir kutu denemem icin, dün akşam basladik kullanmaya, once siringa ile tattirmami istedi tadına alışması için denedim yapamadım biberonla verdim Allah tan almamazlik yapmadı, lavman sonrasi rahatladıgindan mi yoksa mamadan mi şuan icin emin değilim zaman gösterecek ama en azindan uc saatte birde olsa 60 CC ictigini gordum, biliyorsunuz on saat boyunca 10 CC ictigini dusunursek, bezi cislenmeye baslafi yavas yavaş, İnşallah böyle devam eder iyi olur kızlar bizede bu mesajı okurken dua edin olur mu lütfen, öksürük için birşey vermedi kendiliğinden geçecek mi okusurugu olan annelrr sizlere birsey verildi mi, şimdilik atesi yok takip ediyorum.

Ahhh kıyamam. Bence kesınlıkle büyüğünü kreşe vermelisin. Seni inanılmaz rahatlatır.

Offf benımkıde aynı. Diğer oğlanıda böyle büyütmüştüm. Asla alıştırmayacağım bunu demiştim, ama yine aynı hatayı yapıyorum. Şimdi birşey değilde, ilerleyen yaşlarda koparmak çooook zor oluyor.

Çok geçmiş olsun. Dualarımız senınle, Allah şifa versin. Mamayı almasınada çok sevindim.

Allah şifa versin canım. Senin biraz dinlenmen lazım ama bence. Cok gergin olduğunu düşünüyorum. Bu bebeğine de yansır. Yardım edecek kimsen yoksa bebegin uyudugunda şöyle bir balkona cik derin derin nefes al. Her şey çok güzel olacak de. Sonra güzel bir bitki çayı iç ve dinlen. Inan her şey çok güzel olacak.

Offf benımkıde aynı. Diğer oğlanıda böyle büyütmüştüm. Asla alıştırmayacağım bunu demiştim, ama yine aynı hatayı yapıyorum. Şimdi birşey değilde, ilerleyen yaşlarda koparmak çooook zor oluyor.

Gün geçtikçe uykuya dalma süresi uzuyor ve bu gerçekten yorucu olmaya başladı. 6 aylık olduğunda kendi başına uyutmak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. Uyku eğitimi veren oldu mu hic bebegine. Deneyimli anneler belki yardimci olur bize.

geçmiş olsun canım ya

geçmiş olsun canım
Mamayı içtiğine sevindim
İnek sütü içermiyor mu bu mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…