2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Dimi ya ayrı gayrı yaptıgım yemekleri çok sevmiyor ama bize hazırlarken ona da ayırıyorum sonra beraber sofrada yiyoruz keyifle iştahlı yiyor hatta biz bitiriyoruz tam kalkicam sofradan ağlıyor daha ver diye
Hahhhhh keşke iştahları hep böyle güzel devam etse,,, benim kız 2 gündür yine meme reddi yaşıyor çok huysuz heralde üstlerden dişlerde gelicek

Hahhhhh keşke iştahları hep böyle güzel devam etse,,, benim kız 2 gündür yine meme reddi yaşıyor çok huysuz heralde üstlerden dişlerde gelicek
Oğlumunda geliyor üstten bi tanesi patladı geçen gün ama patlayana kadar 4-5 gun huysuz huysuz takıldı. Ateş yapmadi şimdiye kadar da huysuzluk had safhada oldu özellikle gece uykusunda

Oğlumunda geliyor üstten bi tanesi patladı geçen gün ama patlayana kadar 4-5 gun huysuz huysuz takıldı. Ateş yapmadi şimdiye kadar da huysuzluk had safhada oldu özellikle gece uykusunda
Ya. Bizim üst dişlerde hafif bil işlik var şimdi uyuyana kadar canım çıktı biraz da sıcaktı ilaç verdim,,, 3 gündür de çok huzursuz sürekli mızırdanıyor

Ya. Bizim üst dişlerde hafif bil işlik var şimdi uyuyana kadar canım çıktı biraz da sıcaktı ilaç verdim,,, 3 gündür de çok huzursuz sürekli mızırdanıyor
Canım sen uyku sorununu çözdün mu uykularınız nasıl anlatırmisin bide kundak işini ne yaptın bende halen kundak yapıyor bırakacak gibi degiliz

Canım sen uyku sorununu çözdün mu uykularınız nasıl anlatırmisin bide kundak işini ne yaptın bende halen kundak yapıyor bırakacak gibi degiliz
Canım uykumuz bazen çok düzenli bazen düzensiz hele şu aralarok sık uyanıyor dişden dolayı heralde
Kundak yapmayı bıraktım 1 haftadır yapmıyoruz. Kendisi istemiyor ağlıyordu bende yapmıyorum ama gece sürekli kıpır kupır tam derin dalamıyor uykuya alışacak zamanla,,,,

Sağol canım benimkiler seviyorlar kundagi bağlamadan uyuyacaklarini sanmıyorum çok araştırdım yarım kundak 1 yasa kadar sorun değil diyorlar bide gece sık uyanmalarimiz bitse oh diycem

O zaman bi iki güne patlar sanırım. Dis patladıktan sonra eski uyku düzenine kavustu oğlum çok zor bi dönem onlar icin. Bize de zor tabi gece kaç kere uyanıyoruz onlarla

Sağol canım benimkiler seviyorlar kundagi bağlamadan uyuyacaklarini sanmıyorum çok araştırdım yarım kundak 1 yasa kadar sorun değil diyorlar bide gece sık uyanmalarimiz bitse oh diycem
Benim kızım da çok seviyordu ama havalar biraz sıcaklarında artık sıkılıyor kundaklıyken bu kadar sık uyanıyorlarsa kundaksız daha çok uyanırlar,, yani benim kızım öyle oldu

O zaman bi iki güne patlar sanırım. Dis patladıktan sonra eski uyku düzenine kavustu oğlum çok zor bi dönem onlar icin. Bize de zor tabi gece kaç kere uyanıyoruz onlarla
İnşallah canım ya çok sıcaklara kalmaz inşallah ,,, evet benim kız bazen geceleri uyanıyor mama yiyor tuvaletini yapıyor oyun oynuyoruz örümceğe katıyorum aradan 2 saat filan geçiyor öyle dalabiliyor uykuya

Kızlar bebeklerinize salata veriyor musunuz??? Veriyorsanız basıl veriyorsunuz yaaaa???
O salatayi nasil yedircegimi bende merak ediyorum filede verdim sinirlendi yemek istedi heralde fileyi beceremedi elimle verdim koparcak die korktum bide robottan gecirip denicem eline versem koparir die korkuyorum

O salatayi nasil yedircegimi bende merak ediyorum filede verdim sinirlendi yemek istedi heralde fileyi beceremedi elimle verdim koparcak die korktum bide robottan gecirip denicem eline versem koparir die korkuyorum
Vala bende bilmiyorum canım ya robottan geçirmek hiç aklıma gelmedi

Arkadaşlar oğlum 2 aydır 300 gr alıyor.Çok moralim bozuk.Doktor aç kalıyor diyor.Ben anne sütü verdiğim için öğünleri az az veriyordum tadımlık meğer doymuyormuş.Bu yüzden de az kaka yapıyordu.Eğer çok verirsem bu sefer emme olmuyor ve ben sütüm azalır diye korkuyorum.Ne yapmam lazım?Ayrıca sebze çorbasından başka yemek olarak yoğurt ve meyvenin dışında ne veriyorsunuz?

Ben bu doktorları anlamıyorum ya. Oğlum bu ay 500 Gr aldi. Doktorumuz çok iyi dedi. Hareketlendigi için pek kilo almasını beklemeyiz dedi. Ac kalsa hiç kilo almaz bence, ağlar durur.
Meyve, sebze ve yoğurt dışında annem buğday nişastası yapmıştı onu su ile pişirip içine pekmez katıp veriyorum. Bazen de aynı şeyi irmikle yapıyorum.

Kızlar bebeğim hiç bisey yemiyor 2 dış çıkmıştı şimdide 4 tane yarı cıktı onlar ağrı yapıyor galiba siz neler veriyorsunuz yoğurt yiyor sadece çok üzülüyorum mamayı bile içmiyor

Kızlar bebeğim hiç bisey yemiyor 2 dış çıkmıştı şimdide 4 tane yarı cıktı onlar ağrı yapıyor galiba siz neler veriyorsunuz yoğurt yiyor sadece çok üzülüyorum mamayı bile içmiyor
yoğurtun içine meyve katıp vermeyi dene canım. Benimki de bebe bisküvisi falan yemiyor. meyveleri tek yiyor. bide cam rendeden geçirince çok yemedi minik minik doğruyorum. çok çok az hepsinden. Kivi, muz, avakado, armut, elma.. bizimki tatlıyı sevmiyo mesela ekşi elma portakal, limon yiyor. Deneme yanılma yap bol bol. Tarhana çorbasını bigün içiyo bi gün içmiyo. Mercimek, pirinç, bulgur, 1 tatlı kaşığı hepsinden, patates, havuç, soğan, sarımsak haşlayıp az zeytinyağı, az kemik suyu çorba yapıyorum limon sıkınca içiyor. yumurta yediremiyorum. Az yağda pişirip deneyeceğim haşlama yemedi. Bide kaşıkla yemiyo bazen meyveyi falan elimle verince yiyor. Anlayacağın her yoldan denemekten başka çare yok.

Sahol canım meyveleri pişirip mi veriyosun canım ben buharda pişirip öle veriyorum onu da yemiyor yoğurdun içine de kattım öle de yemedi inşalalh bu süreç gecicidr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…