2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar gunaydiiinnn youtube da banu çiftçi ile 40 haftada gebelik videoları var 15.haftayi izledim kız erkek organları ağzını dilini gösteriyor cooook güzel şiddetle tavsiye ediyorum

Yaa ben daha 13’deyim. Zor tutuyorum kendimi bütün haftaların videolarını izlememek için
Banu çiftçi’yi de çok beğeniyorum bu arada, ne güzel tatlı tatlı anlatıyor

Benim bebeğime sadece iki arkadaş yorum yaptı
Ben de trip atıyorum size
Ama kimsede anlamadı yav
zaten var ya hamileyken deli gibi burayı okuyordum ilkinde şimdide böyle oldum
seviyorum
Cnm bana da bir iki kisi yorum yapti..heralde erkek fotolarini tam anliyorlar bizim kiler kiz heralde kimse bisey demedigine goreee

1 2 haftaya artık bebişlere neler almamız gerektiğini konuşacağız çok heycanlı ya :)
bnm bornoz takımı 2 örme battaniyesi ve sırtına koymaya minik hvluları hazr biilee annem sağolsn :))
bende bi tane çıngırak almıştm eşimle oynuyoruz evde

Ay böyle yazınca bende cevap vereyim dedim. Benimde hayalimde hepiniz şekillendiniz mesela dış görünüşlerinizi bile böyle şekillendiriyorum nasıllar diye :))

ayy öyle mii ben ufak tefek minyon birşeyim canım ama hamilelikte o minyonluktan çıkıcam gibi gibi

1 2 haftaya artık bebişlere neler almamız gerektiğini konuşacağız çok heycanlı ya :)

Ay evet yaaa benim hiçbirşey yok annem ilk öğrendiğimizde pazara çıkmıştı iki çıtçıtlı badi almıştı birinde annem beni çok seviyor birinde de babam beni çok seviyor yazıyor. Ben daha 13. hafta içindeyim sanırım 16. hafta bitince almaya başlarım annem de acele etme 7. ayda almaya başla diyor da ay öyle aceleye gelemem ben ya tamam giriyorsun alıyorsun biz biizm geline öyle yaptıık girdik avmye aldık bir kaç yerden çıktık mevlidde de gelenler oldu 3 ay gidiyor zaten sonrasını sonra alındı büyüdükçe. Bir de çok ileri ay almamak lazımmış boy kilo ne olacağı bilinmediği için o yüzden 0-3 3-6 ay alırım daha almam zaten hediye de çok gelecek. Youtube da annelerin çektiği videolar var neler almışlar nereden almışlar çok güzel

Kızlar gunaydiiinnn youtube da banu çiftçi ile 40 haftada gebelik videoları var 15.haftayi izledim kız erkek organları ağzını dilini gösteriyor cooook güzel şiddetle tavsiye ediyorum
Günaydın canım yazını görünce cevap vermek istedim. Onun hamile uygulaması var ben oradan takip ediyorum her hafta değişik şeyler gösterip anlatıyor ve sende hamileliğini takip edebiliyorsun çok güzel her hafta değişik meyvelere benzetiyor bebeğimizi Bi bak istersen

Hamileliğin başından beri bacak ağrım vardı sabahları erkenden ıyandıroyordu. Geçen hafta doktoruma söyledim magnezyum verdi ve o kadar iyi geldi ki şimdi çok rahat uyuyorum. Bide folik asit bıraktık artık onun yerine elevit diye vitamin ilacı verdi Ama çok kilo aldırıyormuş bilen duyan var mı kızlar

Sen rahat ,bazen dünyayı sallamayan bazen de aşırı takan .sanki duygularını uçlarda yaşayan biri gibi espirili eğlenceli ,dobra İkizler msn yoksa
ooo valla bravo canım ne güzel tutturdun burcumu ikizlerim evet :))
aşırı rahatım dogrudur her konuda aynıyım bütün duygularımı değilde negatif duygularımı uclarda yaşıyorum manyak mıyım neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…