2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sivri dilini de severim ben onuuuun

Erken doğmasın benimki, aslan bebek bir tanesi yetti

Oyy kıyamam sevsin tabi:) bağışıklığım varmış çıktı testte

Oyy kıyamam sevsin tabi:) bağışıklığım varmış çıktı testte

Off yaa kedi sahibi olup bi benim bağışıklığım çıkmadı galiba
Vefat edenle 5 yıl, şimdi evdeki iki taneyle de 2 yıldır ağız ağıza yaşamama rağmen çıkmadı. Çıldırıyorum. Diken üstündeyim bu yüzden.

Hadi ya, ben 5 ay yaşadım kedimle hemen bağışık olmuşum demek ki. Kedilerin aşısı tamsa bi sıkıntı olmaz canım, sen yine de dikkat et ara ara baktır test yaptırıp

Hadi ya, ben 5 ay yaşadım kedimle hemen bağışık olmuşum demek ki. Kedilerin aşısı tamsa bi sıkıntı olmaz canım, sen yine de dikkat et ara ara baktır test yaptırıp

Sağol kuzum. Testi 8.haftada yapmıştık, 16.haftada tekrarlayacakmışız.

Aşıları, iç dış parazitleri tam. Zaten onlarda hastalık olsa bile bana bulaşması çok zor biliyosundur. Dışkı ağız yoluyla bana gelecek de bulaşacak. Ama insan tedirgin oluyo yine de. Öpüp koklayamıyorum, seviyorum sadece sonra da ellerimi yıkıyorum

Canım teraziler :)

Başaklar düzenli oluyormuş bir de aileye bağlı, seviniyorum o yüzden. Koç koca Aslan kızçe fazla geldi bana. Şöyle uysal ılımlı sakin bir oğluşum olsun istitorum
Şom ağzımı açmak istemem ama oğlun iki haftacık erken gelirse alev alev bi aile seni bekliyor olacak

sezen aksu diyor ya "lütfen benim dengemi bozmayınız" biz kimseye ilişmiyoruz istiyoruz ki dünyada herkes iyi mutlu huzurlu olsun ama gelip kefelerinle oynayıp dengeni bozuyorlarsa kusura bakmasınlar orada da duramayız :)
Canim benim esimde 28 eylul terazisi inan ki burcunun butun ozelliklerini tasiyor.. cok vicdanli merhametli eli acik kendi yemez yediri ama bir kotu huyu var siniri.....

Bence doktorunun olduğu hastaneye yaptırdıysan yeterli bence tekrardan kan vermene gerek yok başka hastaneye ama sen bilirsin tabi
Hastaneler özelde olsa herbirinin laboratuvar düzenleri sistemleri ayrı ,hiç stres yapma

Kızlar ne kaaa güzelsiniz fotilerde

İki gündür bir baş ağrısı çekiyorum yürüyemiyorum zonklamaktan gözümü açamıyorum beynim akıcak az kaldı
Nane yağı sürdüm, başıma patates bağladım, sinüslerini tuzlu suyla temizledim falan geçmiyor ya en nefret ettiğim şey baş ağrısı şu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…