- 23 Ocak 2012
- 1.435
- 1.998
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #13.561
Terazi miBen de başta herkese pampık gibiyim sonra sevmediğime taş duvar. Sen başta böyle değildin diyorlar. Diyorum ben terazi burcuyum
Gençlik hallerim işte :)) çook önce koymuştum,orkide söylemese farkında bile değildim :))Aaa ben hiç sen olduğunu düşünmemiştim:) olsun yüzün gözükmüyor ama Bursada olsam ben bacaklardan tanırım
Sen görürsün günün erkekler geç doğarmışTerazi mibenim esimde terazi... benim dogum 22 eylule geliyor ama o kadar kalmaz heralde kalacak olsa bile asla terazi yaptirmam kuzumu. Basak olsun basak iyiydir candir
Hayırlısı olsun canıminşallah benimde seninki gibi olurr ısyan etmiş olmak istemiyorum amaa inşallah diyorum
bende 28 eylül teraziyim ve aynı senin gibi, sevdiğime iyi niyetimle okyanuslar denizler nehirler dolusu veririm çok sabırlıyım ama sildim mi damla su veremem!buna alışan ve şımaran hiç bu tersimi hayal edemiyor ne kadar anlatsam nafile asla inanmıyorlar...eğildim mütevazi oldumsa gel tepeme et demedim ya diyorum anlamıyorlar..yeter dememle nuh tufanı gibi alt üst olmaması imkansız hayatın..tufan dedimse ruhumda yoksa konuşmaya anlatmaya bile tenezzül etmem o saatten sonra zira sözün bittiği yere gelmişimdir..sayılıdır hayatta bu hale gelmem ama gelince de çare yok geri dönüşsüz, sessizce çeker giderim ondan sonrası boş...eğer hislerin doğru ise 23 eylül bir terazi kızı daha geliyor hayatıma demektir :)Ben de başta herkese pampık gibiyim sonra sevmediğime taş duvar. Sen başta böyle değildin diyorlar. Diyorum ben terazi burcuyum
Büyük siyah bi balon içine kızsa pembe erkekse mavi bişeyler doldurup şişirin balonu. Balonun üstünede mavi ve pembe soru işaretli simgeler.. eşin balonu tutsun mesela sende patlat:) tabi öncesinde herkes tahminde bulunsun falan. Ay ne güzeel özendim bak :)Merhabalar kızlar nasipse bende eylül annesiyim bugün 10+5 günlük hamileyim.2016 nisan annesiyim 23 aylık dünya tatlısı bir oğlum var.Emzirmeyi geçen hafta bıraktırdım aslında tam iki yaşını doluncaya kadar istiyordum ama çok fazla memeye düştü tamamen yemek yemeyi bıraktı o yüzden kestik ama oda bende hala çok üzülüyoruz anne daha çok etkileniyormuş onu anladım çok şükür bizde herşey yolunda 2 hafta sonra ikili testimiz var inş güzel sonuçlar alırız Bu arada cinsiyeti öğrenmek istemiyorum 7 nisanda oğlumun 2 yaş doğumgünü var en son bizede o gün sürpriz olsun istiyoruz hem oyunlu tahminli cinsiyet partisi gibi olsun istiyorum tabi durumlar neyi gösterir şimdiden bilemiyoruzHerkesin hamileleği çok güzel geçsin ve hiç eksilmeden herkes bebeklerine sağlıkla kavuşsun inş
Senin bağışıklığın vardır zaten bebek te kedili eve gelirse ilk ında da sorun olmuyor diye biliyorum.Saol canım, evde beslediğim ilk kediydi. Sokaktakileri severdim hep ama evde beslememiştim. Bebiş doğsun sağlıkla, alerjisi falan olmazsa yine alacağım:)
Kaç sürpriz bebek var bu topikte benimde sürpriz hatta yıllar sonraya ertelemiştimAyy saçlar ne kadar şirin:) maşallah. Bebiş süpriz oldu size de galiba bizimki gibi
Iyi hoşgeldin:) ama güzel olur hem doğum günü hem cinsiyet öğrenme sen ne hissediyorsunMerhabalar kızlar nasipse bende eylül annesiyim bugün 10+5 günlük hamileyim.2016 nisan annesiyim 23 aylık dünya tatlısı bir oğlum var.Emzirmeyi geçen hafta bıraktırdım aslında tam iki yaşını doluncaya kadar istiyordum ama çok fazla memeye düştü tamamen yemek yemeyi bıraktı o yüzden kestik ama oda bende hala çok üzülüyoruz anne daha çok etkileniyormuş onu anladım çok şükür bizde herşey yolunda 2 hafta sonra ikili testimiz var inş güzel sonuçlar alırız Bu arada cinsiyeti öğrenmek istemiyorum 7 nisanda oğlumun 2 yaş doğumgünü var en son bizede o gün sürpriz olsun istiyoruz hem oyunlu tahminli cinsiyet partisi gibi olsun istiyorum tabi durumlar neyi gösterir şimdiden bilemiyoruzHerkesin hamileleği çok güzel geçsin ve hiç eksilmeden herkes bebeklerine sağlıkla kavuşsun inş
Aynen 15 Ağustos 2013 evleri 4 katlı bi katta bize ayrılmış banyolu oda var benimde gelinlik orda ama bana olmuyorEvet canım 14 Ağustos 2013 :)
Hala duruyor gelinliğim eşimin ailesinin evi çok büyük orada. bazen gittiğimde çıkarıp giyiyorum
Ne güzel olur ana kız terazi hem iyi de anlaşılır:)bende 28 eylül teraziyim ve aynı senin gibi, sevdiğime iyi niyetimle okyanuslar denizler nehirler dolusu veririm çok sabırlıyım ama sildim mi damla su veremem!buna alışan ve şımaran hiç bu tersimi hayal edemiyor ne kadar anlatsam nafile asla inanmıyorlar...eğildim mütevazi oldumsa gel tepeme et demedim ya diyorum anlamıyorlar..yeter dememle nuh tufanı gibi alt üst olmaması imkansız hayatın..tufan dedimse ruhumda yoksa konuşmaya anlatmaya bile tenezzül etmem o saatten sonra zira sözün bittiği yere gelmişimdir..sayılıdır hayatta bu hale gelmem ama gelince de çare yok geri dönüşsüz, sessizce çeker giderim ondan sonrası boş...eğer hislerin doğru ise 23 eylül bir terazi kızı daha geliyor hayatıma demektir :)
Benimde çok hoşuma gidiyor video çok var instagramda izlerdim arada ama yapmadım tabiiBüyük siyah bi balon içine kızsa pembe erkekse mavi bişeyler doldurup şişirin balonu. Balonun üstünede mavi ve pembe soru işaretli simgeler.. eşin balonu tutsun mesela sende patlat:) tabi öncesinde herkes tahminde bulunsun falan. Ay ne güzeel özendim bak :)
Genelde öyle oluyor zaten ben istisnayım bu kilo konusunda istesem de alamıyorum babama çekmişim:) fotoyu gördüysen çok da küçük gözüküyorum olduğumdan:) babası kılıklı sincap surat diyor annemAynen 15 Ağustos 2013 evleri 4 katlı bi katta bize ayrılmış banyolu oda var benimde gelinlik orda ama bana olmuyor
Arkadaşın oğlunun doğumgünü denk geldiği için biçilmiş kaftan olmuş :) benim denk gelen bişey olsa yapardım ama durduk yerede yapamam.. enerjim yok :)Benimde çok hoşuma gidiyor video çok var instagramda izlerdim arada ama yapmadım tabii
İnş tesekkürlerBüyük siyah bi balon içine kızsa pembe erkekse mavi bişeyler doldurup şişirin balonu. Balonun üstünede mavi ve pembe soru işaretli simgeler.. eşin balonu tutsun mesela sende patlat:) tabi öncesinde herkes tahminde bulunsun falan. Ay ne güzeel özendim bak :)
İşte benden bitane daha :) terazisin demek.. doğuracaklarımız teraziyi kaçırdı başak olacaklar :)
sezen aksu diyor ya "lütfen benim dengemi bozmayınız" biz kimseye ilişmiyoruz istiyoruz ki dünyada herkes iyi mutlu huzurlu olsun ama gelip kefelerinle oynayıp dengeni bozuyorlarsa kusura bakmasınlar orada da duramayız :)Ne güzel olur ana kız terazi hem iyi de anlaşılır:)
Çok güzel anlatmışsın. Ben genelde susarım, bir daha muhattap olmam arkamdan söylenenleri duymazlıktan gelirim falan. Silerken bile uysalım görüyorsun
başak sevgilim vardıCanım teraziler :)
Başaklar düzenli oluyormuş bir de aileye bağlı, seviniyorum o yüzden. Koç koca Aslan kızçe fazla geldi bana. Şöyle uysal ılımlı sakin bir oğluşum olsun istitorum
Evet doğumgünü zamanına denk geldiği için yapıcam yoksa oğluma yapmamıştım bu bebeğimede ayrı olarak yapmazdım diye düşünüyorum benim ne hissettiğime gelirsek bilemiyorum oğlumun gebeliğiyle çok benzer geçiyor birkaç küçük fark hariç kız olsa da erkek olsa da çok mutlu olucam sadece sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda yeter inşIyi hoşgeldin:) ama güzel olur hem doğum günü hem cinsiyet öğrenme sen ne hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?