2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhabalar kızlar nasipse bende eylül annesiyim bugün 10+5 günlük hamileyim.2016 nisan annesiyim 23 aylık dünya tatlısı bir oğlum var.Emzirmeyi geçen hafta bıraktırdım aslında tam iki yaşını doluncaya kadar istiyordum ama çok fazla memeye düştü tamamen yemek yemeyi bıraktı o yüzden kestik ama oda bende hala çok üzülüyoruz anne daha çok etkileniyormuş onu anladım çok şükür bizde herşey yolunda 2 hafta sonra ikili testimiz var inş güzel sonuçlar alırız Bu arada cinsiyeti öğrenmek istemiyorum 7 nisanda oğlumun 2 yaş doğumgünü var en son bizede o gün sürpriz olsun istiyoruz hem oyunlu tahminli cinsiyet partisi gibi olsun istiyorum tabi durumlar neyi gösterir şimdiden bilemiyoruz Herkesin hamileleği çok güzel geçsin ve hiç eksilmeden herkes bebeklerine sağlıkla kavuşsun inş

Ben de başta herkese pampık gibiyim sonra sevmediğime taş duvar. Sen başta böyle değildin diyorlar. Diyorum ben terazi burcuyum
Terazi mi benim esimde terazi... benim dogum 22 eylule geliyor ama o kadar kalmaz heralde kalacak olsa bile asla terazi yaptirmam kuzumu. Basak olsun basak iyiydir candir

Ben de başta herkese pampık gibiyim sonra sevmediğime taş duvar. Sen başta böyle değildin diyorlar. Diyorum ben terazi burcuyum
bende 28 eylül teraziyim ve aynı senin gibi, sevdiğime iyi niyetimle okyanuslar denizler nehirler dolusu veririm çok sabırlıyım ama sildim mi damla su veremem!buna alışan ve şımaran hiç bu tersimi hayal edemiyor ne kadar anlatsam nafile asla inanmıyorlar...eğildim mütevazi oldumsa gel tepeme et demedim ya diyorum anlamıyorlar..yeter dememle nuh tufanı gibi alt üst olmaması imkansız hayatın..tufan dedimse ruhumda yoksa konuşmaya anlatmaya bile tenezzül etmem o saatten sonra zira sözün bittiği yere gelmişimdir..sayılıdır hayatta bu hale gelmem ama gelince de çare yok geri dönüşsüz, sessizce çeker giderim ondan sonrası boş...eğer hislerin doğru ise 23 eylül bir terazi kızı daha geliyor hayatıma demektir :)

Büyük siyah bi balon içine kızsa pembe erkekse mavi bişeyler doldurup şişirin balonu. Balonun üstünede mavi ve pembe soru işaretli simgeler.. eşin balonu tutsun mesela sende patlat:) tabi öncesinde herkes tahminde bulunsun falan. Ay ne güzeel özendim bak :)

Saol canım, evde beslediğim ilk kediydi. Sokaktakileri severdim hep ama evde beslememiştim. Bebiş doğsun sağlıkla, alerjisi falan olmazsa yine alacağım:)
Senin bağışıklığın vardır zaten bebek te kedili eve gelirse ilk ında da sorun olmuyor diye biliyorum.

Sokakta seviyoruz biz de kızımla. Hiç hırpalamıyor kulaklarını falan karıştırıyor kedilerin

Iyi hoşgeldin:) ama güzel olur hem doğum günü hem cinsiyet öğrenme sen ne hissediyorsun

Ne güzel olur ana kız terazi hem iyi de anlaşılır:)

Çok güzel anlatmışsın. Ben genelde susarım, bir daha muhattap olmam arkamdan söylenenleri duymazlıktan gelirim falan. Silerken bile uysalım görüyorsun

Benimde çok hoşuma gidiyor video çok var instagramda izlerdim arada ama yapmadım tabii

Aynen 15 Ağustos 2013 evleri 4 katlı bi katta bize ayrılmış banyolu oda var benimde gelinlik orda ama bana olmuyor
Genelde öyle oluyor zaten ben istisnayım bu kilo konusunda istesem de alamıyorum babama çekmişim:) fotoyu gördüysen çok da küçük gözüküyorum olduğumdan:) babası kılıklı sincap surat diyor annem

İnş tesekkürler ama siyah balon degılde cınsıyet Partisi kutuları var ıcınden mavı yada pembe ucan balon cıkıyor sanırım onu yapıcaz cunku oglum kucagımızda olucagı için balon patlamasından korkar eminim boşa ürkülsün istemem inş bakalım hersey yolunda gitsinde bunlar küçük detaylar yavrumun hamileliği sağlıklı ilerlesinde

İşte benden bitane daha :) terazisin demek.. doğuracaklarımız teraziyi kaçırdı başak olacaklar :)
Canım teraziler :)

Başaklar düzenli oluyormuş bir de aileye bağlı, seviniyorum o yüzden. Koç koca Aslan kızçe fazla geldi bana. Şöyle uysal ılımlı sakin bir oğluşum olsun istitorum

sezen aksu diyor ya "lütfen benim dengemi bozmayınız" biz kimseye ilişmiyoruz istiyoruz ki dünyada herkes iyi mutlu huzurlu olsun ama gelip kefelerinle oynayıp dengeni bozuyorlarsa kusura bakmasınlar orada da duramayız :)

Canım teraziler :)

Başaklar düzenli oluyormuş bir de aileye bağlı, seviniyorum o yüzden. Koç koca Aslan kızçe fazla geldi bana. Şöyle uysal ılımlı sakin bir oğluşum olsun istitorum
başak sevgilim vardı annesine eşine çok bağlı oluyorlar sakin uysal disiplinli düzenli ama biraz sivri dilli eleştirel :) benim de azıcık yükselenim başak oluyor o yüzden erken doğarsa başak zamanında doğarsa terazi bebek candır

Iyi hoşgeldin:) ama güzel olur hem doğum günü hem cinsiyet öğrenme sen ne hissediyorsun
Evet doğumgünü zamanına denk geldiği için yapıcam yoksa oğluma yapmamıştım bu bebeğimede ayrı olarak yapmazdım diye düşünüyorum benim ne hissettiğime gelirsek bilemiyorum oğlumun gebeliğiyle çok benzer geçiyor birkaç küçük fark hariç kız olsa da erkek olsa da çok mutlu olucam sadece sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda yeter inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…