2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
aminn hepimize nasip etsin canım huzurlu evlilikler. 2013'temi evlendiniz canım siz. Gelinlikler hep aynı sanki ya yıllar geçsede küçük değişiklikler oluyor
Evet canım 14 Ağustos 2013 :)

Hala duruyor gelinliğim eşimin ailesinin evi çok büyük orada. bazen gittiğimde çıkarıp giyiyorum

Ilk baslar biraz zor olur ama sonra alisiriz. Ben kizimi 18 yasimda dogurdum. Annem kayinvapidem hep onlar ilgilendi.. aslinda cok da bisey anlamadim bebeklikten bi de kizim cok akilliydi. Bakalim bunda nasil olucaz
Bende suan sizinle ayni durumdayim.
13 sene sonra 2.karar verdim.
Tam rahata alistim yani bakalim neler olacak

Hastaneden hastaneye farkediyordur cnm,laboratuvar sistemleri farklı olabilir
Carsamba gunu yaptirdim cumartesi alicam sonucu i.ternetten de bakiyorum ama cikmamis daha. Ya bi de ben devletten randevu almistim 2 li test icin o da yarina gun vermisti doktoruma da sordum dedi orda da yaptir bisey olmaz. Acaba yarin devlette de yaptirsam mi kararsiz kaldum valla

aahhh ahhh bende aynı durumdan çok muzdaribimm..bi kızım olduğunu bile bile gülerek banada kız gibi geliyo yorumlarının yapılması.bide kendi kardeşimin bunu gülerek söylemesi...çokmu normal sizce..çok ağladım çookkk

Hayirliols un cnm gule gule saglikla huzurla oturun.. ayyy yakin olsaydik gelir bahcende top oynardik

Kızlar günaydın,

Bence dünün ve bugünün mesajları artık herkes yavaş yavaş kendini daha iyi hissediyor demek bugünler hiç gelmeyecek gibiydi sanki bir kaç hafta önce.

Hepinizin fotoğrafları çok güzel, sizi fotoğraflı görmek de öyle. Hem çok hoşsunuz, hem böyle gorunce kana cana büründünüz gözümde. Cesaret edersem bugün ben de bir fotoğraf paylasicam.

Hadi bir risk de benden:) minik kızımla ben:) ama öldü kasım ayında

Canım benim ikiniz de çok güzelsiniz. Başın sağolsun, benim aynı cins oğlum da 3 yıl önce öldü

Başınız sağolsun Benim kızım da meme kanserinden öldü. Daha da deşifreeeeler olsa...

Başın sağolsun canım, benim oğlumu da mide kanserinden kaybetmiştik

Aaa yoksa sen heidi misinnn :)) çizgifilm vardı ya onun büyümüş hali gibi ama ben seni daha sert tasfir ederdim sorsan, maşallah eşinle de çokzel gözüküyorsunuz
:) tesekkur ederim... Genellikle çizgi film karakterlerine benzetirler ama tespitin de yerinde. Ben konusmaya baslayinca karsimda ilk kez sesimi duyanda bi urperti oluyor Senin tipin ve tavrin ne zit diyorlar evet. Pampık gibi olunca da eziyorlar ama. Yoksa yakınımdaki birkac kisiyle dağlarda elele neden koşmayayım ki?!

Ben de başta herkese pampık gibiyim sonra sevmediğime taş duvar. Sen başta böyle değildin diyorlar. Diyorum ben terazi burcuyum

Canım benim ikiniz de çok güzelsiniz. Başın sağolsun, benim aynı cins oğlum da 3 yıl önce öldü

Başın sağolsun canım, benim oğlumu da mide kanserinden kaybetmiştik
Saol canım, kedi sevgisi bambaşka bişey, yine almayı düşünüyorum. Bebeğimin hayvan sevgisiyle büyümesini çok istiyorum:)

Başın sağ olsun canım. Benim küçükken vardı bir kedim. Yaşlılıktan öldü daha da cesaret edemiyorum bir tane evime alıp kalbimi açmaya
Saol canım, evde beslediğim ilk kediydi. Sokaktakileri severdim hep ama evde beslememiştim. Bebiş doğsun sağlıkla, alerjisi falan olmazsa yine alacağım:)

Canım biz de 12. Haftada bişey görememiştik bacak arasında, buraya da atmıştım nubu kuz demişlerdi 15 de pipiyi gördük:) içimden öyle geldi ama senin içimden ne geçiyorsa onu nasip etsin şnşallah :)
inşallah benimde seninki gibi olurr ısyan etmiş olmak istemiyorum amaa inşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…