2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cinsiyet tahmininiz var mı arkadaşlar tecrübeli bayanlar
Hadi bi tahmınde bulunayım . Pek anlamıyorum ama bence kız

Aaa benıde uyarmıştı bu konuda. 12 haftada verdım bende. Olsun sıkma canını. Zaten birşey çıkmayacak. Birde tahmınde bulunayım bence erkek. Ay tutacak mı acaba

Benimde %70 kız demişti cnm bence hemen heveslenme ben zira çok heveslenmişim ki erkek duyunca şok oldum gönlümden geçen de erkekti ama yine de 2. Prensese alıştırmışım kendimi doktorum cinsel organ gelişimi 14. Haftadan sonra tamamlandığı için sonrasında söylemek gerekir dedi. Bence 15. Haftaya tekrar randevu al bu sefer kesinleşir

Gecenin 2. Sorusu
Toplamda kaç kilo aldınız ve kaç litre su içiyor sunuz?
Ben 3 kilo aldım, 2-2,5 litre içmeye zorluyorum
Ben henüz hiç kilo almadım verdiğim 2 kg aldım henüz 60 la başlamıştım 60 la devam ediyoruz. Ben normalde de suyu çok içen biriyim 2,5-3.0 en az içiyorumdur

Canim ben burdan yakalayabildim konuyu ne oldu hayirdir?

Valla çok uyamadım bulantılarımdan çok birşey yiyemediğim için canım ne çekiyorsa yiyorum sakatat falan sevmem ama turşu isteyince yedim arada kahve türk kahvesi içiyorum kızımda hiç yapmasamda kola da içtim birazcık çay içiyorum günde 3-4 bardak. Salam yemedim ama kendi yaptırdığımız sucuğu yiyorum

fatoceren8888 yetersiz geldi dna cnm tekrar kan verdim ctsi günü

fatoceren8888 yetersiz geldi dna cnm tekrar kan verdim ctsi günü
Alla allah gunle alakali mi ki acaba ben ustune bastira bastira sormustum erken donemde boyle oluyormus dedim yok o yuzden bozulmaz kan baska sebeplerden oluyor dedi gorevli. Sana nasil bir aciklama yaptilar. Neyse gec olsun da guc olmasin canim.

Kızlar akıntı durumunuz ne alemde? Benim bu ara inanılmaz arttı bazen fos diye ayakta ya da otururken geliyo. Çok korkuyorum.benim gibi olan var mi? Normal mi?

Kızlar akıntı durumunuz ne alemde? Benim bu ara inanılmaz arttı bazen fos diye ayakta ya da otururken geliyo. Çok korkuyorum.benim gibi olan var mi? Normal mi?
Bu ara benimde arttı ve vajinal enfeksiyondan şüpheleniyorum. Bi daha ki kontrolümde sorucam bakalım doktoruma.

Alla allah gunle alakali mi ki acaba ben ustune bastira bastira sormustum erken donemde boyle oluyormus dedim yok o yuzden bozulmaz kan baska sebeplerden oluyor dedi gorevli. Sana nasil bir aciklama yaptilar. Neyse gec olsun da guc olmasin canim.

Ben de ısrarla gün ve kiloyla ilgili şüphelerimi sormuştum. Günle ilgili kesinlikle sorun yok, kilodan dolayı olabiliyor demişlerdi.
Bir de benim kanım hemoliz oluyor, çabuk bozuluyor yani. O yüzden bozulursa ona göre bir çare düşünelim, tekrar yaptırırsak çok geçe kalmasın diye 11.haftada yaptırdık.
Kesin birşey söylemediler, yeterli dna yokmuş sadece. Kilodan olabilir dedi. Ücretsiz kan aldılar tekrar. Bunda sonuç alırım inşallah

Aynen benimde otururken yürürken beyaz da geliyor su gibi de geliyor. Bazen idrar mı diyorum ama değil sürekli ıslanıyor çamaşırım değiştiriyorum sık sık. Rengi değişik olmadığı sürece yeşil falan sıkıntı olmaz canım normal artması bugün mesela öyle geldi ki yemekten dönüyordum kan zannettim ödüm koptu

Aynen canım çok sagol cevapladığın icin

Cumartesi kısmına takıldım. Cuma bile almadılar benden kanı kan beklemesin diye. Cumartesi niye almışlar ki?

İlk alındığında perşembe aldılar, cuma ellerine ulaşmıştı. Bu kez cumartesi aldılar, bugün ellerine ulaştı. Hemoliz olduğunu falan da biliyorlar aslında. İçime kurt düşürdün arayayım bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…