2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar akıntı durumunuz ne alemde? Benim bu ara inanılmaz arttı bazen fos diye ayakta ya da otururken geliyo. Çok korkuyorum.benim gibi olan var mi? Normal mi?
Benim de cok artti. Ilk zamanlrda kanamam oldugu icin bazeb korkuyorum hissedincd.

Insallah cabukca hayirlisiyla sonuc alirsin canim

Cuma cumartesi kan almayalım ellerine geç ulaşır pazartesiye kalır sorun olur dedi doktorum bana. Pazartesi gittim kan verdim o yüzden. Neden böyle dikkatsiz davranıyorlar anlamıyorum. Kanı bekletmek doğru değil.

Kızlar akıntı durumunuz ne alemde? Benim bu ara inanılmaz arttı bazen fos diye ayakta ya da otururken geliyo. Çok korkuyorum.benim gibi olan var mi? Normal mi?
Evet progesteron jelden kaynaklı sanıyordum bıraktım yine baya bi akıntı oluyor korkuyorum bende gerçekten Allaha emanetler

Cuma cumartesi kan almayalım ellerine geç ulaşır pazartesiye kalır sorun olur dedi doktorum bana. Pazartesi gittim kan verdim o yüzden. Neden böyle dikkatsiz davranıyorlar anlamıyorum. Kanı bekletmek doğru değil.

Çok haklısın.
Peki Senin sonucun kaç günde çıkmıştı?
Benim en çok kızdığım nokta, tam 2 hafta doldu öyle arandım dna yetersiz geldi bakılamadı diye. Sorduğumda da son aşamada anlaşıldığı söylendi, nasıl oluyorsa artık. Saçma geldi ama el mahkum bir daha kan verdik ne yapalım.

Benim bildigim kadariyla kasinti ve koku yoksa sorun yok. Hatta akintinin olmasi iyi birsey enfeksiyondan koruyor.

Kokusuz renksiz olunca sorun yok diyorlar ama sanki çiş yapıyormuşum gibi oluyor. Bende cumartesi gidecegim cagirmisti sorayim inş.
Ay benimde oluyor hatta bugun dedim ki suyum geldi heralde doğruyorum diğer hamileliğimdede olmuştu doktor fitil vermişti bunun için sadece bir kereliğe masus benim ki kokulu

valla bende dr iki üç defa kız dedi ama hala kesin diyemiyorm benim 13+4 dü kız dedi ultrasyona göre 14 haftalık dedi umarım yanılmamıştır.

Kızlar ben de turşu,cips,kola ne isterse canım yiyorum valla hiç kısıtlamıyorum

Kızlar sağ kasığım batıyor gibi ağrıyor gibi oluyor sizlerdede varmı? Bendede akıntı çok ama kokusuz beyaz renkte. Acaba bi enfeksiyon varda kasığımdamı ondan agrıyor?

Sabah buraya bakayım dedim sucuklar turşular falan canım çekti. hamileliğinden beri ilk defa sucuklu tost yedim yanına da tursu fenaa mide yanması oldu Cips kola ağzıma sürmüyorum. Ama pasta börek arada kaçamak yapıyorum. Ayran, yoğurt, ceviz, çekirdekli kuru uzum her gün tüketiyorum.

Benim de çok oluyor, hatta şuan dışardayim afedersin gören altına kaçırmış sanacak. Ama ben progestan kullanıyorum ondan da oluyor.

Slm arkadaşlar,malum pztesi klasiği temizlik yaptım ,öncesinde ütü yaptım birde mis qma çok yorgun hissediyorum kendimi belim ağrımışağır iş yapmıyorum cam kapı gibi ama süpür toz al viledala yoruylr beni sizde temizlik durumları ne şekilde oluyor?

Derin temizlik için kadın çağırdım canım, her haftasonu eşimle yapıyoruz. O elektrikli süpürgeyle süpürüyor, çok ağır çünkü. Ben de viledalayıp toz alıyorum.

Benim hamilelik süreci sıkıntılı ilerlediği için temizlik herşey eşimde saolsun o yapıyo ben yatıyorum.Keşke bende normal bi gebelik geçirseydim de işlerimi yapsaydım yatmak çok sıkıcı baya bunaldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…