2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ben şu ana kadar yapmamıştım yemek temizlik vs. Kanamam olduğu için .bir kaç gündür yapıyorum ama hemen yorgunluk çöküyor annem süpürDü ben sildim toz aldım süpürme bel ağrıtıyor

Olsun cnm sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inş dip bucak yaparız o zaman,sağlık önemli

Ben mümkün mertebe az yapıyorum çünki belim çok ağrıyor eşimle yapıyorum genelde mutfak koridor çocuk odası ve banyo tuvalet sık temizliyorum En çok oralar kirleniyor
zaten eşimle yapıyoruz genelde o süpürüyor ben siliyorum
bide evi hep toplu tutmaya çalışıyorum o zamanda temizlik kolay oluyor

Meraba güzel anneler bişey sormak istiyorum. Benim acayip kaşıntım var vajinada kaşımdığım zaman öyle böyle kaşınmıyorum.Sizde de böyle bir durum var mı?Neden olur?Doktorum erkek ama hiç alttan muayene olmadım söylesem direkt alttan mı bakar.Yoksa sırf bunun için bayan bir doktora gideceğim.

Canim buyuk ihtimalle mantar olmustur. Evet vajinal muayene etmesi lzim.

10. Günde aradılar canım sonuç geldi diye. 96 kan örneğinde bir defa çalışıyormuş cihaz. Eğer şanslıysan 90 küsürüncü kişisindir makina hemen çalışır ve 1-2 gün sonrada sonuç gelebilir demişti doktor ama 10 günde ancak geldi.

Kaç.gündür gripten yemek yiyemiyordum öğlende yemek iyi değildi çok açtım ama canım istemiyordu akşam iş çıkışı yemeğe gittik yedim doydum çok şükür kaç.gün sonra çok ağırlık çöktü yatsam uyurum ama yarının yemeğini.yapmam lazım sağlk ne büyük nimetmiş öksürmekten mahvolnuştum hala halsizlik var ama

Geçmiş olsun sağlık tabi en önemlisi

Mantar dışardan bakınca bizim anlayacağımız bir şey mi.İnşallah yoktur öyle birşwy
Normal olana benzer biraz daha belki koyu beyaz akinti, kasinti ve biraz agri belirtileri. Cok korkulacak birsey degil, hamilelikte mantar riski biraz yuksek. Ama bebege bir zarari yok diye biliyorum ,verdikleri krem ya da fitilin de. Gidip en kisa zamanda kontrol ettirmek ve varsa oyle birsey tedavi olmak gerekir.

Sağ ol canım

Doktorum erkek dedin ya eninde sonumda alttan muayene oluyor son aylarda kaçışımız Yok yani
Çekiniyorsan erkek doktordan bayan doktor ara daha geç olmadan
Canım alanında çok ama çok iyi bir doktor. Benim ilki sezeryan buda sezeryan olur nasipse.Alttan muayene yapmayacak yani.Önerin için teşekkür ederim canım

Mantar olmus olabilir. Doktorun muhtemelen vajinal kültür alabilir o zaman da sonuc belli olur. Bende de hamilelik öncesi olmustu. Kulak cöpü gibi bisiyle vajinal kültür almisti.

:) Hayirlisi olsun kuzum. Sirf kiyafetler icin ogrenmek istiyorum sag salim olsunda cinsiyet onemli degil nasil olsa ilk cocugumuz :)Yarini heyecanla bekliyorum. Benim hic bulantim olmadi sekerim

Rus takvimiyle aynıysa bendede tuttu o zaman çin falan kız çıkmıştı ama rus erkek demişti erkek gerçekten bence en iyisini rabbim bilir bunlar işin eğlencesi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…