2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Nolcak halimiz boyle ama yaaa doktor en fazla 13 kilo alabilirsin dedi
Eeee ben yarısını halletmişim

Yapmıyorum ben, hele süpürge asla. Yorma kendini. Boşver görmemek en ıyısı

Kanaman mı vardı? Varsa niye oluyormuş ?

Kızlar regl olacakmış gibi ağrısı olan varmı? Bugün 2 3 defa oldu bende. Korktum biraz.
Geçen gün benımde çok kasıklarım ağrıdı. Baya yoruluyorum işte. Ondan mıdır nedır bilemedim. Butun akşam uzandım, rahatladı snr neyse. Geçmiş olsun sanada.

Ya konuya denk geldim kusura bakmayın kola icmek zararlı değil mi eşimle kavga ediyoruz inanılmaz canım çekiyor kaç günde 1 ne kadar tuketiyorsunuz.
Asıtli bir şey içmiyorum ama çok canım çekerse ayda yılda bır içerim.

Ya konuya denk geldim kusura bakmayın kola icmek zararlı değil mi eşimle kavga ediyoruz inanılmaz canım çekiyor kaç günde 1 ne kadar tuketiyorsunuz.

Ben eskiden günde 1 litreye yakın içtiğim için çok araştırdım ve doktoruma sordum. Bebeğe kanıtlanmış bir zararı yokmuş.
Sadece annenin midesine zararlı, bir de içindeki şeker oranından dolayı zararı olur. Bunlar zaten normalde de bildiğimiz şeyler.
Ben kısıtlamıyorum kendimi, haftanın 4-5 günü, günde küçük 1 kutu içiyorum

Kızlar 2li testte PAPP-A değeriniz kaç acaba benim ki 2.77. Netten baktıgım için risk değerleri yaznıyor yanında???

Maşallah hasret sen çocukları çok seviyorsun Allah daha çok versin
Ay yok çok yaramaz benimkiler bakma benimki deli cesareti biraz rahatım ondan sanırım
Cesareti beklersen çok beklersin ve geç kalırsın çok çocuk çok can, olsunnnn yaaaa
Maşallah canım bende diyprum biri gitse biri kalır özellikle 35imde bitane yapıyım istiyorum :))))
35te 4ü yaparsın, bunları okula başlat yap sen 3ü

Ayyy kafayı yerim galiba kızım bana acayip düşkün paçamdan düşmüyor uykusuda hiç iyi değil akşama kadar toplam 10dakka oturmuyorum iş güç yemek temizlik ve sımarık kızım.. akşamda eşim çayını bile benden bekliyo canı sağolasıcaa ikinci gelince kafayı yemem inşallahh diye dua ediyoruum

Giremedim hiç bugün malum ev taşıma telaşesi yatak odamı ve çocukların odasını yeniliyorum yarın yardımcım yeni evi temizleyecek.. Çarşamba taşınma kısmetse şimdi oğluma arabalı yatak seçeceğim herkese sevgiler

Ayyy adı Ceren mi yoksa:)))) benim kızımda öyleydi wc ye kucağımda girdiğim olmuştır walla yiyosunn canım ben ikinci doğunca cereni 2yaşında yarım gün kreşe başlattım öyle bi nebze ohh dedim baya huniyle gezdim yıllarcayeni 1/2yıldır çıkarmıştım ki rahat battı işte benim eşimde öyledir koltuk ve kumandadan ayrılamıyor evdeyken

Doktora gösterdin mi peki canım nasıl yorumladı sonucunu bu arada beta da 22 benim ikisini beraber mi yorumluyorlar bilmiyorum ama
Beta 17, ıkılı testım normal çıktı. Ancak yaş riskim vardı. Zaten yaptıracaktım nifty. O gun devlet hastanesindeydim, gıtmişken dr ıkılı yaptı, bende hayır demedım. Nifty sonucuda ıyı geldi çok şükür.

Bengü adı :))) yavrumda ne yapsın baktı pabuçu dama atılacak tadını çıkarıyo senmisin büyümeden üstüme kardeş yapan diyor resmen .kuzum kardeşi doğdugunda daha 1.5bile olmamış oluyoor. Sorma az önce kızdım yattım valla bengüyüde uyutmuştum zaten kendin doldur halden anla biraz dedim trip :))))

Çok şükür canıım gözün aydın sağol cevabın için :-*

Ceren’de 15aylıktı abla olduğunda çok zor oluyor ilkler için pabuç cidden ister istemez atılıyor dama dengeyi kurmak çok önemli ben çok bocalıyorum hala

Ceren’de 15aylıktı abla olduğunda çok zor oluyor ilkler için pabuç cidden ister istemez atılıyor dama dengeyi kurmak çok önemli ben çok bocalıyorum hala
Yenidoğanla pek ilgilenmek gerekmiyor diyorum zaten günün çoğunu uyuyarak geçiriyorlar emzirip koyuyorsun tamam. Bide kızımı sallamaya alıştırmıştım salak gibi çocuk şimdi kendi uyumayı bilmiyor illa memede uyuyacak artık sallanmayıda istemiyor. Diğerini yataga koyacagım doyurduktan sonra oyalanarak uyusun herkes öyle yapmış çevremde hiç uyku sorunuyla karşılaşmamışlar. İlk oldugundan tek işin gücün o oluyor uğraşıyorsun da ikinci olunca zor hem cocuk içinde uykuya dalmayı bilmesi önemli bence inşallah p iyi uyuyam bir cocuk olur. Seninkilerde uyku nasıldı uyguladıgın bir yöntem varmı suan 11 aylık geç kaldım biliyorum ama

Ben grip oldum ya offff aldığım 2 kiloda geri gitcek şimdi dolu dolu hapsırıyorum burnumda tıkandı bu ikinci grip hamileliğin başından beri. Nedir bu çektiğim

Merhaba kizlar, buraya yazamasam da her gun ilk is bu topigi acip okuyorum :) bende bir Eylul annesi olacagim insallah size 2 sorum olacak:
1. Kahvaltiyi kacta yapiyorsunuz ben cok gec uyaniyorum 11-12 bile oluyor bebek icin sakincasi olur mu o saate kadar aç kalmamin?
2. Bir de burda hep cinsiyet tahmini yapiyorsunuz cok ozeniyorum bana da tahmin de bulunursaniz cookk ama cok mutlu olurum sevgiler :)

Öğlen yemek saatim o benim :) sıkıntı olmaz bence ama saatler süpermiş 12 ye kadar uyku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…