2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende ilk bebeğime hamileyken 1ekadar uyuduğum bile oluyordu ayakta olup aç kalmadığın için bemce bişey olmaz kalkınca sağlam yeniyor çünkü :)))
Bebeğinde erkek bence canım allah bağışlasın :*

Bende ilk bebeğime hamileyken 1ekadar uyuduğum bile oluyordu ayakta olup aç kalmadığın için bemce bişey olmaz kalkınca sağlam yeniyor çünkü :)))
Bebeğinde erkek bence canım allah bağışlasın :*
Rahatlattiniz beni tesekkurler insan evhamlaniyor :) bana hep kiz gibi geliyor erkek derse cok sasiririm :)

Bende dediğin yöntemi 2.de uygulayabildim oğlum 6ay emip uyudu yatak odasında nedeyse. Kız da biberon ya da emzikle memeden kopar yavaşça benim kızım kendi bıraktı emmeyi yaşına doğru sonra annem alıştırdığı için ayakta uyudu hep

Kizlar gunaydinn. Ben 2 saat sonra falan gidicem doktora insaAllah hem bebegin durumunu ogrencem hemde cinsiyet ogrenmeye gidicemde. Biraz inat cikti bizimkisi 12.haftada ve 15.haftada bagdas kurdu gostermedi . Simdi ben cikolatayi ac karna mi yiyip gideyim. Oynasin istiyorum cok :)

Günaydın canım. Hayırlı haberler al inşallah. Doktorum hareketlilik için bana mutlaka tok gel artık demişti. Ek olarak meyve suyu ve çikolata takviyesi yapabilirsin

Günaydın canım. Hayırlı haberler al inşallah. Doktorum hareketlilik için bana mutlaka tok gel artık demişti. Ek olarak meyve suyu ve çikolata takviyesi yapabilirsin
Tamam canim cok sagol :)Insallah gosterir kendini. Insan cok sabirsiz oluyor.

Hayırlı haberlerle gel, inşallah gösterir Pıtırcık.

Canım karnında tok olsun. Güzelce kahvaltını yap üstüne de çikolatanı ye :) kıpır kıpr olur inşallah :)

Günaydın herkese...

Ben grip oldum ya offff aldığım 2 kiloda geri gitcek şimdi dolu dolu hapsırıyorum burnumda tıkandı bu ikinci grip hamileliğin başından beri. Nedir bu çektiğim

Offf bnd ıkı kere grıp oldum, inşallah 3. Sü gelmez. Geçmiş olsun çok. Greyfurt iç, kivi ye, bal limon iç..

Gec kalkıyorsan, geç yatıyorsundur. Geçte yıyorsundur. Aclık saati aynıdır herkesle.
Ayrıca bebiş banada erkek gibi geldi. Acaba bu konuda kendımı geliştirebildim mi merak edıyorum. Tutarsa haber ver

Oy artık 17. haftadasınız bence öğrenirsin canım doktorunda zorlasın biraz bacağını açması için tok karnına git yoldaykende çikolata ye, meyve suyu iç inşallah öğrenirsiniz :)

Selam kızlar Günaydın bugün 5 gibi benim de randevum var cinsiyet ogrenicez inşallah şimdiye kadar cinsiyet ile alakali birsey demedi hiç doktorum . 15+5 olduk bugün.
Ogreneniliriz inşallah kalbimden hep sağlıklı olsun istedim tabiki ama kız çocuğu daha sevimli geliyor bana.
Tüp bebekle olduğu için cinsiyet seçme gibi bi luksum tabiki yok sağlıklı olsun ama kız olursa havalara ucarim :)
Birsey de itiraf edeyim bu kadar erkekten sonra erkek gibi hissediyom bende :)))

Geçen gün carsidayken benden bişey aktı su gibi çamaşırım ıslandı dr aradım akıntıdır su olsa çok olurdu dedi. Ama 2 gündür resmen karnım indi . Bugün 2 de gidicem doktora suyu mu azaldı çok korkuyorum bakalım artik ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…