2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bide erkek senesi diyorlar bu sene. Erkek çok gerçekten hadi hayırlısı:) olsun
Benim de erkek

Artık 16. hafta yazınca değişik hissediyorum bir zamanlar 4 yazıyordu orada ben baya erken öğrendimde .

Bende tüp bebek olduğu için erken öğrendim 4 haftaydı benimde hemen burada gebelik takvimi yapmıştım bu haftalar hayal gibi geliyordu hele 16. hafta nasıl gelir diyorum ama 2.5 hafta kaldı 16 haftanın bitmesine işte geçiyor. Sağlıkla tamamlayalım inşallah

Aynen gebelik takvimimde yazdığı gibi sırt bel ve kasık ağrıları yaşıyorum özellikle kalça kemiğim falan ağrıyor ama normalmiş demek ki. Bileklerimde aynen ağrıyor kaç gündür sütü ihmal ettim dün sıcak ballı süt içtim normalde sıcak içmem soğuk muzlu süt yapıp içiyorum gripten dolayı içtim. Ayy saçları oluşmaya başlayacakmış yavrumun maşallah..

Günaydın güzel anneler :)

Bizim bugün 2 de kontrolümüz var doktorumuzun yeni yerinde muayene olacağız :) 12+5 te kız demiştik bakalım inşallah değişmemiştir çünkü artık ufak ufak bişeyler almak istiyorum birde aranızda kimler gebelik çekimi yaptıracak ben 2 fotoğrafçı arasında gidip geliyorum biran önce karar verip tarihi netleştirmek istiyoruz kafamda ramazanda çektirmek var çeşmede çekim yapılacak ramazanda normale göre daha sakin olur düşüncesindeyim

Hayırlı haberlerle gel canım. Ben ilk hamileliğimdede yaptırmıştım çekim,şimdi kızımda dahil olacak çekime inşallah:) tarihe karar vermedim ama ramazan bencede uygun gibi. Karnım ancak büyümüş olur benim henüz ortada bişey yok bende.. fotoğrafçı hazır olduğu için tarihi illa ayarlarız haftaiçide uyar bana çünkü izin alma derdim yok aynı fotoğrafçı doğumun olduğu gün hastanede video ve fotoğraf çekimide yapacak. İlk doğumumdada yaptırmıştık çok güzel anı oluyor..

bende 4 yıl önce hastanede doğum hikayesi ve çekimi yaptırmıştım :) ama gebelik çekimi yaptırmamıştım hiç dikkatimi çekmemişti :) benim hastene olayı azcık karışık doktorum hastaneden ayrıldığı için doğum yapacağım hastanede belli değil hastanenin fotoğrafçısı olacak mı olmayacakmı benimde oğlum bu kez karelerde yer alacak bizimle ona da konsept yapmaya çalışıyorum ben kendim bir ara organizasyon işi ile uğraşmıştım ondan azcık şanslıyım hastane odası süsleme vs de:)

tok karınla git su iç wc ye sıkış ve çikolata ye hareketlensin benimki geçen gittim hiç güzel foto vermedi dr bakamadı pek 1 lt su içip geri geldm tekrar baktı doktor.

Çok güzel anı olarak kalıyor bence. Biz hem bikaçgün tatil yapar hemde denizde kumda çekim yaptırırız diye düşündük. Oğlumun adı Deniz olacak kısmet olursa :) Kardeşim çok meraklı organizasyon işlerine,ilk doğumumdada o ayarlamıştı tüm organizasyon firmalarını:) süper bi oda süsleme ve masa yapmışlardı. Yine aynı yerle çalışacağız inşallah hiç memnuyetsiZlik olmamıştı aramızda. Doğum videosu çok duygusal bence,bazen açıp bakıyoruzda gözlerim doluyor valla

Birgün birgündür boşver :) hadi hayırlısı ile bebişini gör sende arkadaşım
Bende öyle düşündüm cuma çok uzak geldi(ruh hastası) aslında itirafta bulunayım burada cinsiyet değişenleri görünce acaba benimde değişir mi diye ümitlendim bi onu kesinleştirmeye gideyim diyorum

Normal doğum mu sezeryan mı olmuştu senin canım :) aynen ya devir ne güzel değil mi annem diyor yoktu bizim zamanımızda diyor olsaydı yaptırırdım diyor aslında 4 yılda bile neler değişti şimdi doğumuma bakıyorum da :)

Bende düşünüyorum canım ama ne zaman yaptırsak bilmiyorum. Bayramdan sonra iyi gibi sanki

Ayy ne güzel yaa bende yaptırabilirim inşallah. Böyle organizasyon falan eşime ters ama belki ben ikna edebilirim :). Bizde gelecek ay antalya ve istanbula gidicez orada kendimiz çekinsek diyorum ama karnım çıkarmı bilmiyorum

Kızlar burada ilk haftalarda anlatmıştım çocuğu olmayan bir arkadaşımız vardı tedavi görüyordu bizi davet etmişti hamile olduğumu söylesekmi söylemesekmi diye sizlere danışmıştım. Şimdi o arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı ikiz olabilir demiş doktor lütfen sizde dua edin hayırlısıyla keseyi görüp kalbini duysunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…