2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende düşünüyorum canım ama ne zaman yaptırsak bilmiyorum. Bayramdan sonra iyi gibi sanki
ya bayramdan sonra heryer çok kalabalık olur gibime geldi ramazanda en azından sahil koyları sakin olur ben deliklı koy da çektirmek istiyorum malum yazın çeşmede bizden çok yerli ve yabancı turist baskını oluyor

Bende yaptırıcam hamile çekimi kuzenimin eşinin ablası çekim yapıyor hem hamile hem de yeni doğan çekimleri yapıyor ama O İzmir'de oraya gider miyim bilmiyorum çekimleri güzel de kardeşinin fotoğraflarını çektiği yer çok hoşuma gitmemişti manzara çok yoktu orman gibi bir yerde çekmişti ben buraya gelsin istiyorum burada nişan düğün fotoğraflarının çekildiği parkımız var şato gölet falan çok güzel oluyor fotoğraflar o gelemezse işyerinden arkadaşım çektirmişti onun çektirdiği kişiyle anlaşırım ama Ramazan bayram falan geçer öyle çektiririm karnım baya çıkmış olsun arkadaşım doğum iznine ayrılınca çektirmişti.

MinikPiranha canım naptınız yolculuk nasıldı. Bugün eşimde ankaraya yola çıktı ama hemen dönecek o :)
Yolculuk fenaydı:) 7 saatlik yolu molalarla 10 saatte gelebildik. Son saatlerde kızım oto koltuğumda çıldırdı kucağıma almak zorunda kaldım. Allah kavuştursun sizi canım biz bir süre daha buradayız:)

Canım çeşme nisandan ekime kadar hiçbir zaman boş olmuyor. Ama boş anını yakalayabileceğin sahil sadece ovacık tarafında var. Kayınvalidemin evi vardı ovacıkta geçenseneye kadar. Before sunset adında bir beach clup var ovacık sahilinde sadece, hatta o clubın ilerisine gidersen boş bir sahil var akşamüstğ az kişi kalıyor orda. Yada sabah çok erken saatlerde temha yakalayabilirsin

Merhaba eylül anneleri :) hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşaAllah ❤ ben de yarın kontrole gideceğim 2. Gebeliğim biraz zor geçiyor ve nasipse bir daha bebek düşünmüyoruz. Hem maddi hem manevi olarak o yüzden hep erkek bebeğim olsun istiyorum bir kızım var dünya tatlısı :) yani burada bir sürü erkek bebek gördüm belki benimki de öyledir diye umut ettim :) kız da olsa hiççç önemli değil başımın tacı olur iki evladım.

Bu arada benim bebeğim halen aşağıda dün hareket etmediği için muayene oldum bebeğimin kalbi neredeyse kasiklarimın üstünde duyuldu annem bebek aşağıda diyor bu kötü bir şey mi acaba.

Inşallah arkadaşın alsın bebeklerini kucağına. Bizim de coktandir bebek isteyen iki çift arkadaşımız var. Onlara da isteyen herkese de Allah nasip etsin.

Hareketleri duymaman normal çünkü daha yeni yeni hissedilir hissedilmez bile daha 16. hafta içindesiniz 15 haftan bitmiş. Ayrıca doktorunuz bebek aşağıda risk var demediyse kendiniz ya da annenizin demesiyle çıkarımda bulunmayın. Doktor bir sorun olsa bebek aşağıda sorun var derdi zaten bebek şu anda zaten çok yukarıda değil halen rahim ancak büyüyor ve yukarı çıkıyor evham yapma boşuna dikkat et. Bana doktorum 20 haftadan önce hareketleri hissetmeyeceğimi söyledi

Yapın bence zaman geçtikten sonra o güne dönmek gerçekten güzel.. benim eşim benden daha meraklı,hamile olduğumu öğrenince hemen plan yapmaya başladı:)

Planlı sezeryan olacaktım güya ama gece suyum geldi apar topar gittik. Doğum başladı denince aradık fotoğrafçıyı. Oda süsleme sabah yapıldı :)
Valla herşey var artık,annemde biz erken doğurmuşuz diyor :) eşin doğuma giriyor düşünsene eskiden lafı bile edilmezdi heralde.

aynen şansımıza artık bizim kendi yazlığımız mordoğanda aslında karaburun tarafıda cazip geliyor ama bilemedim

CAnim evet haklısın biraz pimpirikliyim bebek söz konusu olunca tedirgin oluyor insan haliyle :) yarın ki randevuda bütün herşeyi soracağım unutmazsam eğer. Ben yaklaşık 2 haftadir günde bir kaç kez hissediyorum pıt pıtlari doktorum da evet onlar bebek hareketi demişti kızımda da erken hissettim :) önce ki gün biraz yordum kendimi işlerim vardı dünkü gittiğim doktor kesinlikle dinlen dedi bebeğin için. Kendini çok yormak ve aç bırakmak bebeğe zarar veriyormuş bu yüzden biraz panikledim galiba.

ben sezeryan oldum ama bunda normal yapabilir miyim diye bugün doktorumla görüşeceğim :) çok istiyorum normal olsun tabi bebeğin ve benim sağlığımla ilgili bir sorun olmayacaksa :)

kızlar özellikle tecrübeli olanlar bir şey soracağım, bebeğinizin ne tarafta olduğunu nasıl hissediyorsunuz? yani görüyorum bazen aşağıda bazen sağda,solda hissediyorum diyorlar, 0. haftadan önce hissetmek mümkün mü? ben şuan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, dışardan bakınca karnım büyüdü biraz o kadar :)

selam kızlar dr dan geldik.
düşük tehlikesiçok şükür bitti gibi. 2 hafta daha hareket yasak . bebiş yine göstermedi. kız gibi duruyor ama kesin değil dedi.
2 hafta sonra tekrar gideceğiz
Gözün aydın canıım :** göstermeyince kız demelerinide hiç anlamış değilim ksçıncı haftadasınn

Merhaba arkadaşlar bugun birşey danışacağım doktorun verdiği elevit ve santafer ilaçlarını gece 11/12 gibi alıyorum ama saat 4 te yada 5 te bir uyanıyorum çok dinç bir şekilde işe gittiğim için psikolojik olarak aslında tekrar uyumak istiyorum ama olmuyor uyumasam iş yerinde öğlen uykum geliyor benim gibi olan var mı ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…