- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.941
ya bayramdan sonra heryer çok kalabalık olur gibime geldi ramazanda en azından sahil koyları sakin olur ben deliklı koy da çektirmek istiyorumBende düşünüyorum canım ama ne zaman yaptırsak bilmiyorum. Bayramdan sonra iyi gibi sanki
Bizim de cinsiyet kesinlesti bugun yine biz oglus geliyor
Hayırlı olsun canım
Yolculuk fenaydı:) 7 saatlik yolu molalarla 10 saatte gelebildik. Son saatlerde kızım oto koltuğumda çıldırdı kucağıma almak zorunda kaldım. Allah kavuştursun sizi canım biz bir süre daha buradayız:)MinikPiranha canım naptınız yolculuk nasıldı. Bugün eşimde ankaraya yola çıktı ama hemen dönecek o :)
Günaydın güzel anneler :)
Bizim bugün 2 de kontrolümüz var doktorumuzun yeni yerinde muayene olacağız :) 12+5 te kız demiştik bakalım inşallah değişmemiştir çünkü artık ufak ufak bişeyler almak istiyorumbirde aranızda kimler gebelik çekimi yaptıracak ben 2 fotoğrafçı arasında gidip geliyorum biran önce karar verip tarihi netleştirmek istiyoruz kafamda ramazanda çektirmek var çeşmede çekim yapılacak ramazanda normale göre daha sakin olur düşüncesindeyim
Inşallah arkadaşın alsın bebeklerini kucağına. Bizim de coktandir bebek isteyen iki çift arkadaşımız var. Onlara da isteyen herkese de Allah nasip etsin.Kızlar burada ilk haftalarda anlatmıştım çocuğu olmayan bir arkadaşımız vardı tedavi görüyordu bizi davet etmişti hamile olduğumu söylesekmi söylemesekmi diye sizlere danışmıştım. Şimdi o arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı ikiz olabilir demiş doktor lütfen sizde dua edin hayırlısıyla keseyi görüp kalbini duysunlar
Merhaba eylül anneleri :) hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşaAllah ❤ ben de yarın kontrole gideceğim 2. Gebeliğim biraz zor geçiyor ve nasipse bir daha bebek düşünmüyoruz. Hem maddi hem manevi olarak o yüzden hep erkek bebeğim olsun istiyorum bir kızım var dünya tatlısı :) yani burada bir sürü erkek bebek gördüm belki benimki de öyledir diye umut ettim :) kız da olsa hiççç önemli değil başımın tacı olur iki evladım.
Bu arada benim bebeğim halen aşağıda dün hareket etmediği için muayene oldum bebeğimin kalbi neredeyse kasiklarimın üstünde duyuldu annem bebek aşağıda diyor bu kötü bir şey mi acaba.
Yapın bence zaman geçtikten sonra o güne dönmek gerçekten güzel.. benim eşim benden daha meraklı,hamile olduğumu öğrenince hemen plan yapmaya başladı:)Ayy ne güzel yaa bende yaptırabilirim inşallah. Böyle organizasyon falan eşime ters ama belki ben ikna edebilirim :). Bizde gelecek ay antalya ve istanbula gidicez orada kendimiz çekinsek diyorum ama karnım çıkarmı bilmiyorum
Planlı sezeryan olacaktım güya ama gece suyum geldi apar topar gittik. Doğum başladı denince aradık fotoğrafçıyı. Oda süsleme sabah yapıldı :)Normal doğum mu sezeryan mı olmuştu senin canım :) aynen ya devir ne güzel değil mi annem diyor yoktu bizim zamanımızda diyor olsaydı yaptırırdım diyor aslında 4 yılda bile neler değişti şimdi doğumuma bakıyorum da :)
Canım çeşme nisandan ekime kadar hiçbir zaman boş olmuyor. Ama boş anını yakalayabileceğin sahil sadece ovacık tarafında var. Kayınvalidemin evi vardı ovacıkta geçenseneye kadar. Before sunset adında bir beach clup var ovacık sahilinde sadece, hatta o clubın ilerisine gidersen boş bir sahil var akşamüstğ az kişi kalıyor orda. Yada sabah çok erken saatlerde temha yakalayabilirsin
Hareketleri duymaman normal çünkü daha yeni yeni hissedilir hissedilmez bile daha 16. hafta içindesiniz 15 haftan bitmiş. Ayrıca doktorunuz bebek aşağıda risk var demediyse kendiniz ya da annenizin demesiyle çıkarımda bulunmayın. Doktor bir sorun olsa bebek aşağıda sorun var derdi zaten bebek şu anda zaten çok yukarıda değil halen rahim ancak büyüyor ve yukarı çıkıyor evham yapma boşuna dikkat et. Bana doktorum 20 haftadan önce hareketleri hissetmeyeceğimi söyledi
ben sezeryan oldum ama bunda normal yapabilir miyim diye bugün doktorumla görüşeceğim :) çok istiyorum normal olsun tabi bebeğin ve benim sağlığımla ilgili bir sorun olmayacaksa :)Planlı sezeryan olacaktım güya ama gece suyum geldi apar topar gittik. Doğum başladı denince aradık fotoğrafçıyı. Oda süsleme sabah yapıldı :)
Valla herşey var artık,annemde biz erken doğurmuşuz diyor :) eşin doğuma giriyor düşünsene eskiden lafı bile edilmezdi heralde.
Gözün aydın canıım :** göstermeyince kız demelerinide hiç anlamış değilim ksçıncı haftadasınnselam kızlar dr dan geldik.
düşük tehlikesiçok şükür bitti gibi. 2 hafta daha hareket yasak . bebiş yine göstermedi. kız gibi duruyor ama kesin değil dedi.
2 hafta sonra tekrar gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?