- 21 Şubat 2011
- 1.421
- 675
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.961
Sıcak suya karıştır, çok azda zencefil koy. Bende işe yarıyor.sybell3 çok sağol canım balla limonu karıştrcak mym?
Geçmiş olsun canım. Kanama alanı mı vardı sende ? Ben 17+0 oldum bugün ama hala plesantada kanamalar var bende geçsin istiyorum artık darısı başımaselam kızlar dr dan geldik.
düşük tehlikesiçok şükür bitti gibi. 2 hafta daha hareket yasak . bebiş yine göstermedi. kız gibi duruyor ama kesin değil dedi.
2 hafta sonra tekrar gideceğiz
Çok teşekkürler. Evet, 3 hafta önce sanki bir pipi gördüm ama daha çok erken demişti. Bugün %99 dediHayırlı olsun canımZaten doktor erkek gibi demişti sana dimi
Çok teşekkür ederim, hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallahMaşallah canım:) Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Şimdi kaç haftalıksınÇok teşekkürler. Evet, 3 hafta önce sanki bir pipi gördüm ama daha çok erken demişti. Bugün %99 dedi
Çok teşekkür ederim, hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah
15+5 canım bugün bata göre ama şükür 17+0 çıktı bebek. İlk gittiğimde 13+0dı, sanki bir pipi gördüm demişti.Şimdi kaç haftalıksın
Canım çok rahat idare edilebilir. Sonuçta hemen oda yapmayacaksınız. Beşiği odanıza koyarsınız.Ben bir yaşına kadar beşik odamızdaydı.Kıyafetleri filan gardrobunuzdan bir bölme yeter.Hem paranız birikmiş olur hem gönlünüzce bir ev olurTecrubeli annelere ben de birsey sormak istiyorum.
Biz esimle hala benim bekarlik evimde oturuyoruz. Ev 1 oda, 1 salon. Benim nerede is bulacagim belli degilken tasinmak istemedik, ama tabi bebekle simdi isler degisti. Kendi evimizi almak istiyoruz ama 1-2 aya yeni ev alip tasinirsak biraz aceleye gelecek, paramiz cok fazla olmadigi icin buyuk ihtimalle diledigimizden daha kotu ya da daha kucuk bir ev almis olacagiz. Yeni kiralik bir eve ciksak burada kiralik evler hem kotu, hem inanilmaz pahali, mortgage icin verecegimiz aylik miktarin 1.5-2 katini kira olarak vermemiz lazim ve de en kisa zamanda tekrar tasinmamiz lazim. 1 yil boyle idare edebilseydik, hem biraz paramiz birikirdi, hem ev isi aceleye gelmezdi. Ama iste su anki eve de ikimiz zarzor sigiyoruz :)
Size sorum su, acaba bebek 6 aylik oluncaya kadar kucuk evde idare edebilir miyiz? Yoksa bebegin elzem esyalari ile mecburen buyuk bir alana ihtiyacimiz mi var? Ve siz olsaniz 7 aylik hamile iken tasinir misiniz? Yoksa dogumdan sonrayi mi beklersiniz?
Maşallah kuzuya15+5 canım bugün bata göre ama şükür 17+0 çıktı bebek. İlk gittiğimde 13+0dı, sanki bir pipi gördüm demişti.
Sığarsın canım zaten sizin odanızda olur beşiği giysileridesizin dolabınızda bi çekmeceye koyarsın daha odasında yatmayacağı için hemen büyük bi eve çıkmanıza gerek yokk inşallah istediğingibi bi evin olurTecrubeli annelere ben de birsey sormak istiyorum.
Biz esimle hala benim bekarlik evimde oturuyoruz. Ev 1 oda, 1 salon. Benim nerede is bulacagim belli degilken tasinmak istemedik, ama tabi bebekle simdi isler degisti. Kendi evimizi almak istiyoruz ama 1-2 aya yeni ev alip tasinirsak biraz aceleye gelecek, paramiz cok fazla olmadigi icin buyuk ihtimalle diledigimizden daha kotu ya da daha kucuk bir ev almis olacagiz. Yeni kiralik bir eve ciksak burada kiralik evler hem kotu, hem inanilmaz pahali, mortgage icin verecegimiz aylik miktarin 1.5-2 katini kira olarak vermemiz lazim ve de en kisa zamanda tekrar tasinmamiz lazim. 1 yil boyle idare edebilseydik, hem biraz paramiz birikirdi, hem ev isi aceleye gelmezdi. Ama iste su anki eve de ikimiz zarzor sigiyoruz :)
Size sorum su, acaba bebek 6 aylik oluncaya kadar kucuk evde idare edebilir miyiz? Yoksa bebegin elzem esyalari ile mecburen buyuk bir alana ihtiyacimiz mi var? Ve siz olsaniz 7 aylik hamile iken tasinir misiniz? Yoksa dogumdan sonrayi mi beklersiniz?
Yatak odanızda beşik koyacak kadar yer olsa yeter bence. Benim bu evimde 2+1 ama oturma odası da yaptığım için çocuk odam yok malesef. Şuan taşınacak imkanım da yok. Yatağımın yanına bir beşik koyup kendi dolabımda da bir bölümü bebeğime ayırıp bir süre idare etmeyi düşünüyorum. Ki çevremden duyup gördüğüm kadarıyla bebeğin ayrı odası da olsa ilk 1 yıl hep anne babanın odasında geçiyor. O yüzden çok sorun etmeyin bence :)Tecrubeli annelere ben de birsey sormak istiyorum.
Canım çok rahat idare edilebilir. Sonuçta hemen oda yapmayacaksınız. Beşiği odanıza koyarsınız.Ben bir yaşına kadar beşik odamızdaydı.Kıyafetleri filan gardrobunuzdan bir bölme yeter.Hem paranız birikmiş olur hem gönlünüzce bir ev olur
Cok cok tesekkur ederim, icime su serptinizSığarsın canım zaten sizin odanızda olur beşiği giysileridesizin dolabınızda bi çekmeceye koyarsın daha odasında yatmayacağı için hemen büyük bi eve çıkmanıza gerek yokk inşallah istediğingibi bi evin olur
Benim ilk doğumumda doktor resmen bana normal doğurayım diye yalvardı ben istemedim :) şimdi normal dersem beni döver :)ben sezeryan oldum ama bunda normal yapabilir miyim diye bugün doktorumla görüşeceğim :) çok istiyorum normal olsun tabi bebeğin ve benim sağlığımla ilgili bir sorun olmayacaksa :)
15. haftadayım canımGözün aydın canıım :** göstermeyince kız demelerinide hiç anlamış değilim ksçıncı haftadasınn
canım evet bende hem kanama vardı hem de plesenta aşağıdaydı. çok şükür hem plesenta biraz olsun yukarı çıkmış hem de plesentada kanama alanı bitmiş gibiGeçmiş olsun canım. Kanama alanı mı vardı sende ? Ben 17+0 oldum bugün ama hala plesantada kanamalar var bende geçsin istiyorum artık darısı başıma
canım beşik koyacak kadar yerin varsa hiç boşuna taşınmaTecrubeli annelere ben de birsey sormak istiyorum.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinBizim de cinsiyet kesinlesti bugun yine biz oglus geliyor
CAnim evet haklısın biraz pimpirikliyim bebek söz konusu olunca tedirgin oluyor insan haliyle :) yarın ki randevuda bütün herşeyi soracağım unutmazsam eğer. Ben yaklaşık 2 haftadir günde bir kaç kez hissediyorum pıt pıtlari doktorum da evet onlar bebek hareketi demişti kızımda da erken hissettim :) önce ki gün biraz yordum kendimi işlerim vardı dünkü gittiğim doktor kesinlikle dinlen dedi bebeğin için. Kendini çok yormak ve aç bırakmak bebeğe zarar veriyormuş bu yüzden biraz panikledim galiba.
tesekkur ederim.hepimiz icin hayirlisi olsunHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?