2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kesınlıkle ıdare edersınız. Gıysısını falan abartma. Yatak, oda yapma. Park yatak yeterde artar bıle. Çoğu sey kullanılmıyor sonra.

Kizlar bisey sorucam.. Ikinci gebeligim ilkinde bu kadar karnim cikmadi nefes almalarim zor degildi ama bunda tam tersi boyle olan var mi masallah diyimde karnim simdiden 5 6 aylik gbi oldu ..
ben ben ben de öyleyim
Arkadaşlar doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor?
normalde ayda bir gidiyordum ama düşük riski nedeniyle bu aralar haftada bir giiyorum

geçmiş olsun cnm

Arkadaşlar doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor?
Ayda 1 çağırıyor.
Geçmiş olsun canım diş çok zor. Keşke bir çözümü olsa da söyleyebilsem.

aynen şansımıza artık bizim kendi yazlığımız mordoğanda aslında karaburun tarafıda cazip geliyor ama bilemedim

O zaman direkt sizin orlarda bi sahilde yapın boş yakalarsanız. Fotocu oynama yapcak ya sonuçta fotolar üstünde, özel çekim teknikleri kullanıcak vs hertürlü güzel çıkar fotolar

kızlar 14+2yim cinsiywet için özele gidicem de sizce zamanımı yoksa erken mi daha bekliyeyim mi? kararsız kaldm gidip göremezsem üzülürm

Canım, bebişi 6 ay 1 sene kendi yatağının yanında onun beşiğinde yatıracaksan şuanki eviniz de yeterli. Ben işk kızıöda çok heves edip oda yaptırmıştım ama 8 ay yanımızda kendi beşiğinde yattığı için kendi odası hiç kullanılmadı. Bebişin koyafetleri için bir küçük dolap gerekenilir yada bir şifınyer çekmecesi birkaç da askı yeterli oluyor kendi dolabınıza dağılım yapabilirsin.
Yani aonuç olarak idare edebilirsiniz bebeği kendi odasına ayırma vakti gelene kadar.
Ama ben bebekle yaşınmış biri olarak 1 ayda zor yerleştim. Gelip bebeğe bakacak biri varsa doğumdan sonra taşın, bakacak kimse yoksa hamileyken taşın dicem ama o zamanda yerleştirmeye yardım gerek zira 7. Ay hem yaz ortası deli gibi sıcak hem de ağırlaşıyorsun ayakların şişiyor göbek büyük oluyor tek başına baya zorlanırsın

kızlar 14+2yim cinsiywet için özele gidicem de sizce zamanımı yoksa erken mi daha bekliyeyim mi? kararsız kaldm gidip göremezsem üzülürm
Canım 10 gün falan daha bekle bence kesin emin olmak istiyorsan.Benim 12.haftada kiz 14. Haftada erkek dendi 10 gün sonra randevum var netleşecek cinsiyetimiz.

Bacak arası açık olursa çok rahat öğrenirsin 15.haftadasın.Az değil yani
işte o da her zaman denk gelir mi

Canım doktora bağlı bize kesin olarak 13+0'da demişti sonra 14+2'de bir daha aynısını dedi ama baya uğraştı bacak arasını görmek için
ilçenin en iyi doktoruna gidicez sırf öğrenmek için cünkü bene artk alısverise başlamak istiyorm göz acıp kapayıncaya 3.5 ay oldu bi bakcaz 8 ay olmş sonra bişey yapamadan geçicek günler

Maşallah ya kuzuya
Ben de ssvd yapıcam umarım başarabiliriz doktorunun desteklemesine çok sevindim ben de özellikle destekleyen dr a gidiyorum işimi şansa bırakmicam bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…