- 21 Şubat 2011
- 1.421
- 675
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.981
Kesınlıkle ıdare edersınız. Gıysısını falan abartma. Yatak, oda yapma. Park yatak yeterde artar bıle. Çoğu sey kullanılmıyor sonra.Tecrubeli annelere ben de birsey sormak istiyorum.
Biz esimle hala benim bekarlik evimde oturuyoruz. Ev 1 oda, 1 salon. Benim nerede is bulacagim belli degilken tasinmak istemedik, ama tabi bebekle simdi isler degisti. Kendi evimizi almak istiyoruz ama 1-2 aya yeni ev alip tasinirsak biraz aceleye gelecek, paramiz cok fazla olmadigi icin buyuk ihtimalle diledigimizden daha kotu ya da daha kucuk bir ev almis olacagiz. Yeni kiralik bir eve ciksak burada kiralik evler hem kotu, hem inanilmaz pahali, mortgage icin verecegimiz aylik miktarin 1.5-2 katini kira olarak vermemiz lazim ve de en kisa zamanda tekrar tasinmamiz lazim. 1 yil boyle idare edebilseydik, hem biraz paramiz birikirdi, hem ev isi aceleye gelmezdi. Ama iste su anki eve de ikimiz zarzor sigiyoruz :)
Size sorum su, acaba bebek 6 aylik oluncaya kadar kucuk evde idare edebilir miyiz? Yoksa bebegin elzem esyalari ile mecburen buyuk bir alana ihtiyacimiz mi var? Ve siz olsaniz 7 aylik hamile iken tasinir misiniz? Yoksa dogumdan sonrayi mi beklersiniz?
SagolGözün aydın canım sende erkek anneleri kervanına katıldın yani hayırlısı ile gelsin sağlıkla inşallah
Kizlar bisey sorucam.. Ikinci gebeligim ilkinde bu kadar karnim cikmadi nefes almalarim zor degildi ama bunda tam tersi boyle olan var mi masallah diyimde karnim simdiden 5 6 aylik gbi oldu ..[/QUO
Benimde 2.gebeligim canım aynı dediğin gibi benimde göbeğim 6 aylık gibi suan.
ben ben ben de öyleyimKizlar bisey sorucam.. Ikinci gebeligim ilkinde bu kadar karnim cikmadi nefes almalarim zor degildi ama bunda tam tersi boyle olan var mi masallah diyimde karnim simdiden 5 6 aylik gbi oldu ..
normalde ayda bir gidiyordum ama düşük riski nedeniyle bu aralar haftada bir giiyorumArkadaşlar doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor?
geçmiş olsun cnmKızlar dişim çok fena öğle yemeğinden sonra tuttu inanılmaz sızlıyor dişim diş etim, dişetim şişmiş napıcam ya doktorum grip için verdiği ağrı kesici vardı minoset onu içtim. Evde karanfil yağı var ama akşama kadar geçirmezse napıcam işyerinde ben. Canlı canlı çekseler böyle acımaz. Çok canım yanıyor
Ayda 1 çağırıyor.Arkadaşlar doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor?
Geçmiş olsun canım diş çok zor. Keşke bir çözümü olsa da söyleyebilsem.Kızlar dişim çok fena öğle yemeğinden sonra tuttu inanılmaz sızlıyor dişim diş etim, dişetim şişmiş napıcam ya doktorum grip için verdiği ağrı kesici vardı minoset onu içtim. Evde karanfil yağı var ama akşama kadar geçirmezse napıcam işyerinde ben. Canlı canlı çekseler böyle acımaz. Çok canım yanıyor
Aynen bende öyleyimKizlar bisey sorucam.. Ikinci gebeligim ilkinde bu kadar karnim cikmadi nefes almalarim zor degildi ama bunda tam tersi boyle olan var mi masallah diyimde karnim simdiden 5 6 aylik gbi oldu ..
Bu ay üç haftada çağırdı, geçen aylarda ayda 1 gıttım.Arkadaşlar doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor?
heheheheh :) rabbim sağsalim kuzularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenim ilk doğumumda doktor resmen bana normal doğurayım diye yalvardı ben istemedim :) şimdi normal dersem beni döver :)
aynen şansımıza artık bizim kendi yazlığımız mordoğanda aslında karaburun tarafıda cazip geliyor ama bilemedim
ogün gelsinde :) kararımı netleştireceğim inşallahO zaman direkt sizin orlarda bi sahilde yapın boş yakalarsanız. Fotocu oynama yapcak ya sonuçta fotolar üstünde, özel çekim teknikleri kullanıcak vs hertürlü güzel çıkar fotolar
Ayda birArkadaşlar doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor?
Bacak arası açık olursa çok rahat öğrenirsin 15.haftadasın.Az değil yanikızlar 14+2yim cinsiywet için özele gidicem de sizce zamanımı yoksa erken mi daha bekliyeyim mi? kararsız kaldm gidip göremezsem üzülürm
Canım doktora bağlı bize kesin olarak 13+0'da demişti sonra 14+2'de bir daha aynısını dedi ama baya uğraştı bacak arasını görmek içinkızlar 14+2yim cinsiywet için özele gidicem de sizce zamanımı yoksa erken mi daha bekliyeyim mi? kararsız kaldm gidip göremezsem üzülürm
Tecrubeli annelere ben de birsey sormak istiyorum.
Biz esimle hala benim bekarlik evimde oturuyoruz. Ev 1 oda, 1 salon. Benim nerede is bulacagim belli degilken tasinmak istemedik, ama tabi bebekle simdi isler degisti. Kendi evimizi almak istiyoruz ama 1-2 aya yeni ev alip tasinirsak biraz aceleye gelecek, paramiz cok fazla olmadigi icin buyuk ihtimalle diledigimizden daha kotu ya da daha kucuk bir ev almis olacagiz. Yeni kiralik bir eve ciksak burada kiralik evler hem kotu, hem inanilmaz pahali, mortgage icin verecegimiz aylik miktarin 1.5-2 katini kira olarak vermemiz lazim ve de en kisa zamanda tekrar tasinmamiz lazim. 1 yil boyle idare edebilseydik, hem biraz paramiz birikirdi, hem ev isi aceleye gelmezdi. Ama iste su anki eve de ikimiz zarzor sigiyoruz :)
Size sorum su, acaba bebek 6 aylik oluncaya kadar kucuk evde idare edebilir miyiz? Yoksa bebegin elzem esyalari ile mecburen buyuk bir alana ihtiyacimiz mi var? Ve siz olsaniz 7 aylik hamile iken tasinir misiniz? Yoksa dogumdan sonrayi mi beklersiniz?
canım bebiş gösterirse söyler drkızlar 14+2yim cinsiywet için özele gidicem de sizce zamanımı yoksa erken mi daha bekliyeyim mi? kararsız kaldm gidip göremezsem üzülürm
Canım 10 gün falan daha bekle bence kesin emin olmak istiyorsan.Benim 12.haftada kiz 14. Haftada erkek dendi 10 gün sonra randevum var netleşecek cinsiyetimiz.kızlar 14+2yim cinsiywet için özele gidicem de sizce zamanımı yoksa erken mi daha bekliyeyim mi? kararsız kaldm gidip göremezsem üzülürm
işte o da her zaman denk gelir miBacak arası açık olursa çok rahat öğrenirsin 15.haftadasın.Az değil yani
ilçenin en iyi doktoruna gidicez sırf öğrenmek için cünkü bene artk alısverise başlamak istiyorm göz acıp kapayıncaya 3.5 ay oldu bi bakcaz 8 ay olmş sonra bişey yapamadan geçicek günlerCanım doktora bağlı bize kesin olarak 13+0'da demişti sonra 14+2'de bir daha aynısını dedi ama baya uğraştı bacak arasını görmek için
Kızlar biz geldik doktorumuzdan :)
Kızımız 146 gr olmuş gelişimi 1 hafta 2 gün önde :) normal doğum hakkında konuştuk çok istiyorsan deneyebiliriz karar senin dedi ben sonuna kadar arkandayım dedi cesareti verdi bana inşallah normal yapabilirim sağlıkla
gösterse de bizde bilsek ne taşıyoruzcanım bebiş gösterirse söyler dr
yaa bide değişiyo mu sonradanCanım 10 gün falan daha bekle bence kesin emin olmak istiyorsan.Benim 12.haftada kiz 14. Haftada erkek dendi 10 gün sonra randevum var netleşecek cinsiyetimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?