- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.001
Gerçekten öyle zaman çok hızlı geçiyoryavaş yavaş alalım yani ben öyle yapıyorum :)işte o da her zaman denk gelir mi
ilçenin en iyi doktoruna gidicez sırf öğrenmek için cünkü bene artk alısverise başlamak istiyorm göz acıp kapayıncaya 3.5 ay oldu bi bakcaz 8 ay olmş sonra bişey yapamadan geçicek günler
işte ben alamıyorm elim hep erkek seyylerine gdiyo mevlut takımı bile hazır yani erkke olursa hemen alcam :))Gerçekten öyle zaman çok hızlı geçiyoryavaş yavaş alalım yani ben öyle yapıyorum :)
Oy teyzesi sevsin mevlüt kıyafeti bile belli desene. Çok sabırsız anneleriz biz bende şu ara lohusa tacı, bebeğe taç falan beşiğe yastık yapan yerlere bakıyorum aklımda model oluştu :)))işte ben alamıyorm elim hep erkek seyylerine gdiyo mevlut takımı bile hazır yani erkke olursa hemen alcam :))
Banada yemeği başkası yapsın deli gibi yiyorum ama kendi yaptığımı çok az yiyorumKizlar benim dün gün boyu başım ağrıdıbugunde agriyo ama az istahsizim az yiyorum dün aksama kadar canım hiçbişey istemedi annemde kalirken iştahım cok iyiydi evde yanlız olunca hiçbişey yiyesim gelmiyo sizde de öyle oluyomu
acaba destelemez mi diye düşündüm ama yok çok ılımlı yaklaştı inşallah başarabiliriz arkadaşımMaşallah ya kuzuya
Ben de ssvd yapıcam umarım başarabiliriz doktorunun desteklemesine çok sevindim ben de özellikle destekleyen dr a gidiyorum işimi şansa bırakmicam bu sefer
Deneyimlerden öğrenmek lazım, teşekkür ederim güzel tavsiyeler için.Canım, bebişi 6 ay 1 sene kendi yatağının yanında onun beşiğinde yatıracaksan şuanki eviniz de yeterli. Ben işk kızıöda çok heves edip oda yaptırmıştım ama 8 ay yanımızda kendi beşiğinde yattığı için kendi odası hiç kullanılmadı. Bebişin koyafetleri için bir küçük dolap gerekenilir yada bir şifınyer çekmecesi birkaç da askı yeterli oluyor kendi dolabınıza dağılım yapabilirsin.
Yani aonuç olarak idare edebilirsiniz bebeği kendi odasına ayırma vakti gelene kadar.
Ama ben bebekle yaşınmış biri olarak 1 ayda zor yerleştim. Gelip bebeğe bakacak biri varsa doğumdan sonra taşın, bakacak kimse yoksa hamileyken taşın dicem ama o zamanda yerleştirmeye yardım gerek zira 7. Ay hem yaz ortası deli gibi sıcak hem de ağırlaşıyorsun ayakların şişiyor göbek büyük oluyor tek başına baya zorlanırsın
hoş geldin aramıza gözdeHerkese Merhaba :)
Bende Allah’in iziniyle Eylül’de bebeğimi kucağıma alacağım. 12yil aradan sonra 2.hamileligim, 40 yaşımdayım. Nace test’i yeni yaptırdım, sonuç iyi çok şükür bin şükür. Sormak istediginiz herhangi birsey olursa zevkle buradayım. Bu arada blogumda da hamileligim ve yasamla ilgili yazilar paylaşıyorum. Zevkle beklerim :)
Tum annelere kalbimden saglikli bir hamilelik ve bebeklerini saglikla kucaklarina almalarini diliyorum.
Blogum adresim.
sevgilerimle
baş agrısı bende de var 3 gündür geçmiyodaKizlar benim dün gün boyu başım ağrıdıbugunde agriyo ama az istahsizim az yiyorum dün aksama kadar canım hiçbişey istemedi annemde kalirken iştahım cok iyiydi evde yanlız olunca hiçbişey yiyesim gelmiyo sizde de öyle oluyomu
Ayda 1 çağırıyor.
Geçmiş olsun canım diş çok zor. Keşke bir çözümü olsa da söyleyebilsem.
benimde senin gibi dişçi fobim var hamile kaldığımdan haberim yokken gittim çektirdim 20 lik dişti iyiki çektirmişim diyorum :) hatta Allah'tan sanırım verdiği antibiyotiği bile içmedim doktoruma sordum hamileliğimin 3 ya 4 günü olduğu için korkulacak bişey yok insanlar neler yapıyor dedi :) yoksa şimdi delirtirdi beni belli bir aydan sonra çekim yapıyorlar diye biliyorum Allah yardımcın olsunAkılsız başımın cezasını çekiyorum dişçi korkusu beni bu hale getirdi çekerim artık dolgu yapılacak dişim vardı dişetlerim berbat zaten valla ilerleyen aylarda yaparım derse doktor yaptırırım yok yapamazsa valla çektirir kurtulurum çok fena daha şimdiden beynime vuruyor minoset içebiliyorum bir tek o da hafif ilaç bana mısın demiyor
vala bize kalsa herşeyini hemen alıcaz :))Oy teyzesi sevsin mevlüt kıyafeti bile belli desene. Çok sabırsız anneleriz biz bende şu ara lohusa tacı, bebeğe taç falan beşiğe yastık yapan yerlere bakıyorum aklımda model oluştu :)))
Benimde düşül tehlikem var progestan kullanıyorum .kan pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğnede kullanıyorum .9 martta gittim bir ay sonra gel dedi ama iki gündür karnımın sol kısmında batma var tedirginim..böyle bişi yaşayan var mı acaba ?ben ben ben de öyleyim
normalde ayda bir gidiyordum ama düşük riski nedeniyle bu aralar haftada bir giiyorum
geçmiş olsun cnm
benimde senin gibi dişçi fobim var hamile kaldığımdan haberim yokken gittim çektirdim 20 lik dişti iyiki çektirmişim diyorum :) hatta Allah'tan sanırım verdiği antibiyotiği bile içmedim doktoruma sordum hamileliğimin 3 ya 4 günü olduğu için korkulacak bişey yok insanlar neler yapıyor dedi :) yoksa şimdi delirtirdi beni belli bir aydan sonra çekim yapıyorlar diye biliyorum Allah yardımcın olsun
Çekmeyle alakalı sıkıntım yok kısa sürdüğü için gider çektiririm çektirmiştim de bir tane ama uzun sürecek uğraşmalı işlemlerden korkuyorum dolgu kanal tedavisi falan. Zaten hamileyken dolgu yapılmaz sanırım sanmıyorum her ağrı kesiciyi de içemem yapılsa da ağrıyı çok çekerim sanırım parol minoset hafif kalıyor çünkü. Çektirmek son tercihim tabi ki ama dayanamazsam giderim çekerlerse çekerler kurtulurum dişetlerimde şişiyor benim
Büyüklerimiz diyor diş ağrısı kabir azabı gibidir diye dayanılacak bir ağrı değil gerçekten Rabbim yardımcın olsun. dediğin gibi minoset ve parol ile olmazÇekmeyle alakalı sıkıntım yok kısa sürdüğü için gider çektiririm çektirmiştim de bir tane ama uzun sürecek uğraşmalı işlemlerden korkuyorum dolgu kanal tedavisi falan. Zaten hamileyken dolgu yapılmaz sanırım sanmıyorum her ağrı kesiciyi de içemem yapılsa da ağrıyı çok çekerim sanırım parol minoset hafif kalıyor çünkü. Çektirmek son tercihim tabi ki ama dayanamazsam giderim çekerlerse çekerler kurtulurum dişetlerimde şişiyor benim
13+3 de 13+4 çıktı %100 dedi öğrenebilirsin kendini saklamazsa ama yinede kesin olsun dersen 15 haftada git canımmkızlar 14+2yim cinsiywet için özele gidicem de sizce zamanımı yoksa erken mi daha bekliyeyim mi? kararsız kaldm gidip göremezsem üzülürm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?