2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gerçekten öyle zaman çok hızlı geçiyoryavaş yavaş alalım yani ben öyle yapıyorum :)

Kizlar benim dün gün boyu başım ağrıdı bugunde agriyo ama az istahsizim az yiyorum dün aksama kadar canım hiçbişey istemedi annemde kalirken iştahım cok iyiydi evde yanlız olunca hiçbişey yiyesim gelmiyo sizde de öyle oluyomu

işte ben alamıyorm elim hep erkek seyylerine gdiyo mevlut takımı bile hazır yani erkke olursa hemen alcam :))
Oy teyzesi sevsin mevlüt kıyafeti bile belli desene. Çok sabırsız anneleriz biz bende şu ara lohusa tacı, bebeğe taç falan beşiğe yastık yapan yerlere bakıyorum aklımda model oluştu :)))

Banada yemeği başkası yapsın deli gibi yiyorum ama kendi yaptığımı çok az yiyorum .

Herkese Merhaba :)
Bende Allah’in iziniyle Eylül’de bebeğimi kucağıma alacağım. 12yil aradan sonra 2.hamileligim, 40 yaşımdayım. Nace test’i yeni yaptırdım, sonuç iyi çok şükür bin şükür. Sormak istediginiz herhangi birsey olursa zevkle buradayım. Bu arada blogumda da hamileligim ve yasamla ilgili yazilar paylaşıyorum. Zevkle beklerim :)
Tum annelere kalbimden saglikli bir hamilelik ve bebeklerini saglikla kucaklarina almalarini diliyorum.

Blogum adresim.
Instagram
sevgilerimle

Son düzenleyen: Moderatör:
Maşallah ya kuzuya
Ben de ssvd yapıcam umarım başarabiliriz doktorunun desteklemesine çok sevindim ben de özellikle destekleyen dr a gidiyorum işimi şansa bırakmicam bu sefer
acaba destelemez mi diye düşündüm ama yok çok ılımlı yaklaştı inşallah başarabiliriz arkadaşım gerçekten çok istiyorum ama önce hayırlısı ise dua ediyorum

Deneyimlerden öğrenmek lazım, teşekkür ederim güzel tavsiyeler için.

hoş geldin aramıza gözde
bloguna göz gezdirdim çok hoş olmuş

baş agrısı bende de var 3 gündür geçmiyoda

Ayda 1 çağırıyor.

Geçmiş olsun canım diş çok zor. Keşke bir çözümü olsa da söyleyebilsem.

Akılsız başımın cezasını çekiyorum dişçi korkusu beni bu hale getirdi çekerim artık dolgu yapılacak dişim vardı dişetlerim berbat zaten valla ilerleyen aylarda yaparım derse doktor yaptırırım yok yapamazsa valla çektirir kurtulurum çok fena daha şimdiden beynime vuruyor minoset içebiliyorum bir tek o da hafif ilaç bana mısın demiyor

benimde senin gibi dişçi fobim var hamile kaldığımdan haberim yokken gittim çektirdim 20 lik dişti iyiki çektirmişim diyorum :) hatta Allah'tan sanırım verdiği antibiyotiği bile içmedim doktoruma sordum hamileliğimin 3 ya 4 günü olduğu için korkulacak bişey yok insanlar neler yapıyor dedi :) yoksa şimdi delirtirdi beni belli bir aydan sonra çekim yapıyorlar diye biliyorum Allah yardımcın olsun

ben ben ben de öyleyim

normalde ayda bir gidiyordum ama düşük riski nedeniyle bu aralar haftada bir giiyorum

geçmiş olsun cnm
Benimde düşül tehlikem var progestan kullanıyorum .kan pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğnede kullanıyorum .9 martta gittim bir ay sonra gel dedi ama iki gündür karnımın sol kısmında batma var tedirginim..böyle bişi yaşayan var mı acaba ?

Çekmeyle alakalı sıkıntım yok kısa sürdüğü için gider çektiririm çektirmiştim de bir tane ama uzun sürecek uğraşmalı işlemlerden korkuyorum dolgu kanal tedavisi falan. Zaten hamileyken dolgu yapılmaz sanırım sanmıyorum her ağrı kesiciyi de içemem yapılsa da ağrıyı çok çekerim sanırım parol minoset hafif kalıyor çünkü. Çektirmek son tercihim tabi ki ama dayanamazsam giderim çekerlerse çekerler kurtulurum dişetlerimde şişiyor benim

Çok geçmiş olsun canım. Normalde ilk 3 ve son 3 ay tedavi yapmıyorlar. Ama çok ağrın varsa, o durum bebek için daha stresli olduğundan yapabiliyorlar.

Ben 5+5’de geçici dolgu yaptırdım. Maşallah o günden beri hiç sorun yaşamadım. Hala dua ediyorum adama

Büyüklerimiz diyor diş ağrısı kabir azabı gibidir diye dayanılacak bir ağrı değil gerçekten Rabbim yardımcın olsun. dediğin gibi minoset ve parol ile olmaz nane yağı falan duydum ben karanfil anı kurtarır ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…