2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar 14+2yim cinsiywet için özele gidicem de sizce zamanımı yoksa erken mi daha bekliyeyim mi? kararsız kaldm gidip göremezsem üzülürm
Kesın sonuç için 16 haftayı bekle derim.
Bana hiç öyle olmuyor Hep yiyorum, hep yıyorum

işte ben alamıyorm elim hep erkek seyylerine gdiyo mevlut takımı bile hazır yani erkke olursa hemen alcam :))
O zaman erkektirr ben kızları çok seviyorum kız kıyafetlerine bayılırdım mesela ama mağazalarda hep erkek kıyafetlerine bakardım sonra durup şaşırırdım kendime mesela isimleri cinsiyet öğrenmeden bulalım dedik erkek ismini bulduk hazırdı ama kız ismi bi türlü beğenemedik yada bakmak istemedik sonuç kocam kazandıı

Kızlar ben 2 li test güvenilir bulmadığım için yaptırmadım direkt nifty test yaptırdım. Nifty yaptıranlar sonucu kaç günde aldınız? 10 gün dediler bana geçen pazartesi vermiştim beklemedeyim merak da ediyorum

Canim bize de 10 gun dediler ama bizimki 5.gun geldi. Cok sasirdik.insallah seninki de erken gelir beklemek cok zor.

Canim benim esim dis hekimi. 4.aydan sonra kanal dolgu vs zaten yapilabiliyor. Son uc aya kadar tabi. dayanabiliyorsan anestezisiz kanal da yaptirabilirsin su anda da.zararli olan anestezi ilac vs. Bana yapti esim cok agridi haftasonu cunku. Dolguda zaten sikinti yok cunku dolgu cok hafif bir sey oldugu icin anesteziye gerek yok. Yine kendi dogum doktoruna danis tabi.

Yarin sabah 9.40 da randevum var kızlar
11+4 cinsiyete bisey der mi acaba meraktayım umarım herşey yolundadir için sıkılıyor aglayasim var sürekli

Cnm benim agriyan disinin ustune karanfil koy biraz kalsin tamamen gecirmese de rahatlatiyor

acaba destelemez mi diye düşündüm ama yok çok ılımlı yaklaştı inşallah başarabiliriz arkadaşım gerçekten çok istiyorum ama önce hayırlısı ise dua ediyorum

Öyle tabii, bizim ve bebişlerimiz için en sağlıklı doğum neyse o olsun canım

Arkadaşlar benim karnım çok geriliyor.Bugünde sağ kasığım sürekli ağrı girdi.Karnım daha erken ama bir anda büyüdü.Bu gerilmeler normal mi?Sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…