- 6 Ocak 2018
- 924
- 732
- 23
- 45
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.041
Canım bence değişmez ya görmüştür çıkıntıyı :) ben de yarın gidicem 12+3 te ne diyecek bakalımKızlar 12+3 te cinsiyeti belli oldu erkek dedi doktor değişmez herhalde değil mi kızlar??
Hayırlı olsun canım.bence erkek denipte kız çıkan olmadı..erkek daha çabuk belli ediyo kendini.Kızlar 12+3 te cinsiyeti belli oldu erkek dedi doktor değişmez herhalde değil mi kızlar??
Hiç büyük bir alana ihtiyacın yık canım çünkü zaten en az 6ay Bebek anne yanında oluyor sepet beşik alırsın dolabın da bi rafı yeter ona ayaklanana kadar. Bence hiç kira falan düşünme idare edersinizTecrubeli annelere ben de birsey sormak istiyorum.
Biz esimle hala benim bekarlik evimde oturuyoruz. Ev 1 oda, 1 salon. Benim nerede is bulacagim belli degilken tasinmak istemedik, ama tabi bebekle simdi isler degisti. Kendi evimizi almak istiyoruz ama 1-2 aya yeni ev alip tasinirsak biraz aceleye gelecek, paramiz cok fazla olmadigi icin buyuk ihtimalle diledigimizden daha kotu ya da daha kucuk bir ev almis olacagiz. Yeni kiralik bir eve ciksak burada kiralik evler hem kotu, hem inanilmaz pahali, mortgage icin verecegimiz aylik miktarin 1.5-2 katini kira olarak vermemiz lazim ve de en kisa zamanda tekrar tasinmamiz lazim. 1 yil boyle idare edebilseydik, hem biraz paramiz birikirdi, hem ev isi aceleye gelmezdi. Ama iste su anki eve de ikimiz zarzor sigiyoruz :)
Size sorum su, acaba bebek 6 aylik oluncaya kadar kucuk evde idare edebilir miyiz? Yoksa bebegin elzem esyalari ile mecburen buyuk bir alana ihtiyacimiz mi var? Ve siz olsaniz 7 aylik hamile iken tasinir misiniz? Yoksa dogumdan sonrayi mi beklersiniz?
Bende yarın gideceğim inşallah canım Rabbim hayırlı mıutlu güzel haberlerls dönmeyi nasip etsin inşallahCanım bence değişmez ya görmüştür çıkıntıyı :) ben de yarın gidicem 12+3 te ne diyecek bakalım
Amin canım inşallah hayırlı haberlerle gelelimBende yarın gideceğim inşallah canım Rabbim hayırlı mıutlu güzel haberlerls dönmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah ben ilk olurum, hayırlısı ise tabiHayırlı olsun canım.bence erkek denipte kız çıkan olmadı..erkek daha çabuk belli ediyo kendini.
Bencede erkek , hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda inşallah, gerisi boş.Merhaba arkadaşlar
Doktorum bıraz garantıcı gordu fakat soylemedı.. 12+3 te esımın cektıgı vıdeodan goruntu aldım bacaklarının arkadan gorunumu sanırım vıdeoyu ızleyenler erkek dedı ama bılemedım benyorumu olan var mı? Kız erkek hıc farketmez Rabbım bugunlerı gosterdı o yeter ama ınsan merak da edıyor.. oglum ya da kızım, prensım, prensesım dıye sevmekten dırekt sonuca gecmek ıstıyorum
Aynen oyle.. hayırlı, sağlıklı. Ahlaklı, elı ayagı agzı burnu her uzvu saglıklı ve duzgun, zekı, merhametlı ve guzel guzel evlatlarımız olsun hepımızınnnBencede erkek , hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda inşallah, gerisi boş.
Kesin erkek :)Merhaba arkadaşlar
Doktorum bıraz garantıcı gordu fakat soylemedı.. 12+3 te esımın cektıgı vıdeodan goruntu aldım bacaklarının arkadan gorunumu sanırım vıdeoyu ızleyenler erkek dedı ama bılemedım benyorumu olan var mı? Kız erkek hıc farketmez Rabbım bugunlerı gosterdı o yeter ama ınsan merak da edıyor.. oglum ya da kızım, prensım, prensesım dıye sevmekten dırekt sonuca gecmek ıstıyorum
Erkek değişmiyor cnm kızda değişiklik olabiliyor ben gibi :)Kızlar 12+3 te cinsiyeti belli oldu erkek dedi doktor değişmez herhalde değil mi kızlar??
Ohh çok iyi rahat ol zaten stres bebeği daha çok etkiliyorInsan belirti yaşamayınca da bir tuhaf oluyor degil mi kızlar? Rahat döneme girince de rahat batiyor galiba :) hep bi merak hep bir merak...
Bulantılarım bitti şükür ama nadiren kokuya karşı olup kustugum oluyor ama seyrek iste.
Ağrı yok, gerilme yine nadir. Cok is yapar ayakta durarsam belim ağrıyor, uyku hali enerjide performans düşüklüğü, görmede bulaniklik, iştahsızlık ve geç acıkma, derin nefes alma isteği (bazen nefesin daralmasi) bunlar dışında hic hamile degil gibiyim sanki :)
Cok sukur ikili test sonucum temiz cıktı.
Gelisim 3 gun onde. Rahime uzaklik da iyi dedi düşük ve erken dogum riskin bulunmuyor şimdilik dedi. Asıl cinsiyeti merak ederken o kadar cikolata ve rahatsiz etmemize ragmen bacakları açmadı tospik yaa :) eller hareketli masallah ama bacagi sırtını döndü yine acmadi vurdu vurdu yok :) 12. Haftada kız demişti görünen tahmini ama kesinlestiremedik bi. Erkek olsa ama arkadan falan az da olsa çıkıntı gorunmez miydi ya amann süpriz tospik meraktan öldürecek bizi :) 1 hafta sonra öteki doktoruma gideyim bari o zaman görünür belki... Ben yediklerimde ayırma yapmiyorum sunu yiyeyim zorla yapamiyorum yoksa tiksinti geliyor. Canım ne isterse o an onu yiyorum. Kahvaltı hamile değilken de peynir tereyag tahin pekmez domates salatalik cay yerdim ayni devam. Sütü arada bi yerde iciyorum bazen kakaolu. Demir de yapiyor galiba kakao tavsiye ediyor doktorlar aşırı olmamak kaydıyla. Patates kizartmami da yiyorum sebze corbami yemeğimi de yiyorum. Arada fastfood bile yediğim oluyor. Atistirmalik bebe biskuvisi arada kahvaltilik sütlü gevrek. :) Bizim dönem de bu yani napalim hergun yumurta 2 tane insana tiksinti geliyor ayni seyleri yapmak sonra hic yiyemiyorsun. Ispanak mesala alirim yemeğimi yaparim kalan kismini börek yaparim. Arkadasim diyor dikkat etmen lazım yeme sağlıksız seyler sakın diyor ama canin cekiyor daha kotu. Hersey kararında iyi bence abartmadan.
erkek canim benimde boyleydiMerhaba arkadaşlar
Hayırlı olsun ogluş biz 12de kız sandık ama 15 te erkek olduğunu öğrendik sağlıkla gelsin kuzucuklarSelam kizlar ne yapiyosunuz :)). Cinsiyeti ogrenmissiniz masaAllah @p0ly__kuzununannesi Ben daha ogrenemedim inatci cikti . 12.haftada bagdas kurdu 15.hafta gittik yine bagdas kurmus. Sali gunu randevum var hadi hayirlisi insaAllah bende ogrenirim sag salim cinsiyetini. Bende heves ediyorum ufakdan biseyler almak istiyorum. Bugun tartilicam bakalim bu yemege kac kilo aldik :)
bende kız delisiyim aslında ama hiç bakmıyorm bile o güzelim elbiselere tokalaraO zaman erkektirrben kızları çok seviyorum kız kıyafetlerine bayılırdım mesela ama mağazalarda hep erkek kıyafetlerine bakardım sonra durup şaşırırdım kendime mesela isimleri cinsiyet öğrenmeden bulalım dedik erkek ismini bulduk hazırdı ama kız ismi bi türlü beğenemedik yada bakmak istemedik sonuç kocam kazandıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?