2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hiç büyük bir alana ihtiyacın yık canım çünkü zaten en az 6ay Bebek anne yanında oluyor sepet beşik alırsın dolabın da bi rafı yeter ona ayaklanana kadar. Bence hiç kira falan düşünme idare edersiniz

Merhaba arkadaşlar
Doktorum bıraz garantıcı gordu fakat soylemedı.. 12+3 te esımın cektıgı vıdeodan goruntu aldım bacaklarının arkadan gorunumu sanırım vıdeoyu ızleyenler erkek dedı ama bılemedım ben yorumu olan var mı? Kız erkek hıc farketmez Rabbım bugunlerı gosterdı o yeter ama ınsan merak da edıyor.. oglum ya da kızım, prensım, prensesım dıye sevmekten dırekt sonuca gecmek ıstıyorum

Eklentiler

• 33180000-86B4-4B43-BCB2-A6D1B94E95E4.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 119
Bencede erkek , hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda inşallah, gerisi boş.

Kesin erkek :)

Insan belirti yaşamayınca da bir tuhaf oluyor degil mi kızlar? Rahat döneme girince de rahat batiyor galiba :) hep bi merak hep bir merak...
Bulantılarım bitti şükür ama nadiren kokuya karşı olup kustugum oluyor ama seyrek iste.
Ağrı yok, gerilme yine nadir. Cok is yapar ayakta durarsam belim ağrıyor, uyku hali enerjide performans düşüklüğü, görmede bulaniklik, iştahsızlık ve geç acıkma, derin nefes alma isteği (bazen nefesin daralmasi) bunlar dışında hic hamile degil gibiyim sanki :)

Cok sukur ikili test sonucum temiz cıktı.
Gelisim 3 gun onde. Rahime uzaklik da iyi dedi düşük ve erken dogum riskin bulunmuyor şimdilik dedi. Asıl cinsiyeti merak ederken o kadar cikolata ve rahatsiz etmemize ragmen bacakları açmadı tospik yaa :) eller hareketli masallah ama bacagi sırtını döndü yine acmadi vurdu vurdu yok :) 12. Haftada kız demişti görünen tahmini ama kesinlestiremedik bi. Erkek olsa ama arkadan falan az da olsa çıkıntı gorunmez miydi ya amann süpriz tospik meraktan öldürecek bizi :) 1 hafta sonra öteki doktoruma gideyim bari o zaman görünür belki... Ben yediklerimde ayırma yapmiyorum sunu yiyeyim zorla yapamiyorum yoksa tiksinti geliyor. Canım ne isterse o an onu yiyorum. Kahvaltı hamile değilken de peynir tereyag tahin pekmez domates salatalik cay yerdim ayni devam. Sütü arada bi yerde iciyorum bazen kakaolu. Demir de yapiyor galiba kakao tavsiye ediyor doktorlar aşırı olmamak kaydıyla. Patates kizartmami da yiyorum sebze corbami yemeğimi de yiyorum. Arada fastfood bile yediğim oluyor. Atistirmalik bebe biskuvisi arada kahvaltilik sütlü gevrek. :) Bizim dönem de bu yani napalim hergun yumurta 2 tane insana tiksinti geliyor ayni seyleri yapmak sonra hic yiyemiyorsun. Ispanak mesala alirim yemeğimi yaparim kalan kismini börek yaparim. Arkadasim diyor dikkat etmen lazım yeme sağlıksız seyler sakın diyor ama canin cekiyor daha kotu. Hersey kararında iyi bence abartmadan.

Ohh çok iyi rahat ol zaten stres bebeği daha çok etkiliyor
Cinsiyeti bende 18-20 hafta ultrasonunda öğreneceğim bende merak içerisindeyim
kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor artık nasip akıllı uslu sağlıklı olsunda inş

erkek canim benimde boyleydi

Gunaydinnnn kisa bir aradan sonra tekrar araniza döndük ben ve oglusum :) 12.hafta ikili testte doktorumuzun kiz gibi demesine rağmen dun 16.hafta sonunda erkek oldugunu ogrendik sagligimiz yerinde cok şükür bu Arada ne kadar inanmasam da cin takvimi tuttu 1 ay sonra kontrol ve ayruntili ultrason randevusu alabilmek icin tekrar gidicez ist avp yakasnda yaptirabilcagim uygun fiyatli tavsiye verebilecek arkadaslardan cevap bekliyorum hepiniz saglikla bebislerinizle kalin :)

Hayırlı olsun ogluş biz 12de kız sandık ama 15 te erkek olduğunu öğrendik sağlıkla gelsin kuzucuklar

bende kız delisiyim aslında ama hiç bakmıyorm bile o güzelim elbiselere tokalara
papyonlu takımlar daha cok dikkatimi cekiyo bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…