2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
günaydın annişler. Gözlerim bir haftadır yanıyor sulanıyor çok ilginç. Her gün sürmeye başladım ben liearac ve niveanın yağını çünkü deli gibi kuruyor karnım pul pul dökülüyor :/

Günaydın tatlım
duştaykende bebek yağı kullan tavsşye ederim :)
Canım bir ay önce alerji olmuştum ben vitamine suç bulmuştum ama geçen arkadaşım ben jhonsons baby aloe veralı bebek yağını kullanıyordum kullandığım heryer dökülmüştü diyince aaa dedim demek o yapmış banada. O yüzden bıraktım onu ama duşta kullanılabilir dediğin gibi en azından yıkarım sonra.

mustelanın bebek yağını deneyebilirsin zarar vereceğini düşünmüyorum johnson's baby ve dalin in ben hiç bir ürününü oğluma kullanmadım bir kere yazlıkta dalin kullanmıştım cildi dediğin gibi kupkuru oldu pul pul oldu o zaman doktorumuz kesinlikle kullanma dedi ogünden beri ya mustela ya da sebamed kullandım

Peki yağ olarak ne kullanayım badem, zeytin, kakao ne tercih edilmeli

Bildiğin erkek bu :) eğer erkek değilse biz bişeyden anlamıyoruz :))

Günaydın arkadaşlar her gün girmesem de foruma girdiğimde bütün mesajları okuyorum sabahlari felaket bulantim oluyor onun haricinde iyiyiz çok şükür iki gün önce doktora gittim cinsiyetini tahmin etti ama fazla umutlanma daha küçük dedi ultrasyoon fotoğrafı net değil ama bir de siz bakar misiniz

Eklentiler

• 20180321_111053.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 120
  • 20180321_111205.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 119
Cnm benim agriyan disinin ustune karanfil koy biraz kalsin tamamen gecirmese de rahatlatiyor

Karanfil yağı almıştık canım benim kardeşimin eşi hamileliğinde kullandı çok geçirmiyor ama uyuşturuyor diyordu daha kullanmadım diş etine değdirmemek lazımmış dün sirkeyle gargara yapayım dedim çok çok acı geldi sirke zor 5-6 saniye çevirdim ağzımda sonra da midem bulandı ama uyuşturdu biraz. Mecburen doktorun grip için verdiği antibitiyotikten kullandım gece de çok tutunca minoset içtim öyle uyudum bugün daha birşey yok bakalım. İdare edicem artık çünkü diş çekilmelik diş değil dolgu lazım onu da yapamıyorlar galiba bilmiyorum bir sorucam

Kızlar 3 aya bulantılar geçer diyorlar ama benim sabaha karşı mide bulantılarım arttı uyuyamıyorum o kadar zorluyor sabahları oluyor ama

Canim sana bu konuyla ilgili cevap yazdim ama gormedin heralde. Dolgu yapiliyor yazdim. Neyse gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…