2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Slm canlar bizde doktordan geldik çok şükür herşey yolunda ense kalınlığı 1.3 çıktı burun kemiginide gördü kan verdim ikili test için cinsiyet için erken dedi bir ay sonra geldiğinde belli olur dedi sağlıklı olsunda kızımda var oğlumda gelen başımızın tacı

Erkek yha resmen :)) bana da 12. Haftada kız demişti . Bende video çektirmiştim . Videoda pipiye benzettim ama Dr bilmeyecek mı dedim . 13+5 de erkek olduğunu öğrendik . Sende de öyle olacak muhtemelen

Ist olan anne adaylari ayrıntılı ultrason icin arastirma yapmaya başladınız mi doktor ve fiyat bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

Kızlar size birşey sorucam bebeğinizi hissediyormusunuz ben bir haftadır birşeyler hissediyorum ama eminde olamadım. Sanki bir tarafımda toplanma sertlik gibi birşey var bazen sağda bazen solda oluyor sonra küçücük pıt pıt bişi atıyor damar atması gibi bu tekmemi acaba anlamadım ki :/

Canim sana bu konuyla ilgili cevap yazdim ama gormedin heralde. Dolgu yapiliyor yazdim. Neyse gecmis olsun.

Canım görmedim kusura bakma çok geriye gitmemiştim ben doktoruma gideyim hem de sorayım bakalım ama 16. haftadan sonra yapılabiliyormuş galiba internette öyle yazıyor ama işyerinden bir arkadaşta 3. ayda dişini çektirdiğini söyledi 6 ay çekilecek gibi değil çözüm bulmam lazım sürekli ilaç içemem diğerleri de sadece o an uyuşturuyor

Kerem ve Kaan ismini çok seviyorum oğlum olsa kaan koyacaktım :) ama kızımızın ismi İnci olacak inşallah :)

Bende hep kız ismi düşünmüşüm ya erkek hiç düşünmemişim eşimle ortak bir karara varamıyoruz. Kaan'ı bende düşündüm eşim istemedi Yiğit, Efe, Uygar, Görkem düşündüğüm isimlerdi beğendiremedim bakalım

Cnm karanfil yagi degil karanfilin kendisini katacaksin disine o geciriyor

ah bu erkekler neden böyle bizimde inci ismini eşim seçti değiştirmemde diyor yoksa ben baya isim bulmuştum

Cnm karanfil yagi degil karanfilin kendisini katacaksin disine o geciriyor

öyle mi yapayım yağı daha yoğun ya daha iyi geçirir dedim. Tan ağrıyan dişime mi koyayım birkaç tane. İşyerinde çay ocağında var koyup deneyeyim bari şimdi açım birşey yiyemiyorum ya sabah işyerinde arkadaşlarla kahvaltı yaptık bir tek çok tahin pekmez yedim dişime değdirmeden ama yine de ağrıdı burnumdan geldi öğlen yemek yiyemedim zaten gripten dolayı aldığım kiloyu da verdim bir de böyle yiyemiyorum mide bulanıyor başım dönüyor ağzıma birşey atamıyorum

ah bu erkekler neden böyle bizimde inci ismini eşim seçti değiştirmemde diyor yoksa ben baya isim bulmuştum

Valla yaa çocuğu ben taşıyorum daha 3 ayım bitti gribimde neler çektim, dişim ağrıyor birşey yapamıyorum tüp bebek denemelerinde ki zahmetlerimi hiç demiyorum bile ama isim beğenmiyor beyfendi. Bakıyoruz daha. İnci ismini bende çok severim.

ya o bende de oluyo bazen ama bilmiyorm şimdi ilk bebek oldugu için eminde olamıyorum doktora sorsak bebek değil der kesin ama bence bebegimiz o :)

Cnm esimde yazin kadasini duvarlara vuruyordu valla oruc bile tutamadi.. ama karanfili disine koy iki tane kalsin o rahatlatiyorrr insallah gecer

Kızlar 3 aya bulantılar geçer diyorlar ama benim sabaha karşı mide bulantılarım arttı uyuyamıyorum o kadar zorluyor sabahları oluyor ama

Benim devam ediyor bulantılarım ve soğandan tiksindiğim için çoğunlukla yemek de yiyemiyorum. Geçen tüm bir günü sabah öğle akşam peynir ekmek domates yiyerek geçirdim bulantım geçsin istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…