2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Erkek yha resmen :)) bana da 12. Haftada kız demişti . Bende video çektirmiştim . Videoda pipiye benzettim ama Dr bilmeyecek mı dedim . 13+5 de erkek olduğunu öğrendik . Sende de öyle olacak muhtemelen
Hıc soylemedı benım doktor gordum ama soylemıcem dedı dırekt bakalım kısmet saglıklı olsun da

Kızlar bu haftalar da hisseden var mı sanki göbeğimin sltında bir şeyler top oluyor ve kayıyor gaz mıki bu kadar erken hisseden var mı

Evet oyle yazdim ben de zaten sana. 4 .aydan itibaren kanal vs yaptirabilirsin. Ama su anda dolgu da yaptirabilirsin cunku dolgu ixin anesteziye gerek yok. Cok basit bir islem oldugu icin dayanabilirsin. Zaten gerekirse gebelikte kullanilan antibiyotikler de var. esim haftasonu ondan verecekti bana gecmeseydi. Cok sukur ki gecti su an.

KIzlar bir de Benim yaş 38 olduğu için ikili testim iyi dahi olsa doktor 35 yaş üstüne bir test oluyormuş fiyatı da 3000₺ kadar devlette yapılmıyormuş resmen Doğum kadar ne yapacağını mı şaşırdım testin adı prenatest

Son düzenleme:
Direkt nifty yaptir canim. Genoks uygun yapiyor 2100 tl ye kadar dustu bizde.

Kizlar bugun doktora gittik doktor bayaa ugrasti cinsiyeti gormek icin goremedik kizimin ultrason goruntusiyle karsilastirdim ayni gibi sizdede benzeyen cinsiyet ayni cikan var mi

Merhaba kızçeler nasılsınız:) Erzurumdan sonra buralar yaz gibi geliyor bize geziyoruz kızçrmle:)

Cinsiyet netleşmediğindem isim de şu olsun diyemiyoruz ama eşimin büyük ancalarından bir çanakkale şehidi var erkek olursa onu koyabiliriz yanına da ben başka isim eklerim. Kız olursa eğer Beyza istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…