2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
CnM benim 2. 3 gun once bende de pit pitbiseyper atti ama benek olacagini sanmiyorum ama iperleyen gunlerde baslicak canim cok guzel duygular insallah rabbim isteyen herkese nasip eder
Kızlar bu haftalar da hisseden var mı sanki göbeğimin sltında bir şeyler top oluyor ve kayıyor gaz mıki bu kadar erken hisseden var mı

ben batma yaşamıyorum ama ara sıra sancı giriyor
canım ben kaçırmışım neredesin sen

Evet canım ben grip olduğumda geçen hafta verdi doktorum augmentin plus değil ama normal onu kullandım ben dşim içinde kullanıyorum iltihap varsa dağılsın diye. Bende karanfil bastım geçirdi yani uyuşturdu gibi ama ağrıyacak gibi. Diş konusunda uyuşturulmadan hiçbir işlem yaptıramıyorum korkuyorum dayanmaya çalışıcam antibiyotik de kullanayım geçirir belki.

Burda aslında yüzüstü yatıyor fotoyu ters çevirip çektim.Ense kalınlığı 0, 7 mm.Yine bir hafta önde gidiyor kuzucuk.

Kızlar bu haftalar da hisseden var mı sanki göbeğimin sltında bir şeyler top oluyor ve kayıyor gaz mıki bu kadar erken hisseden var mı
ben 13+3ten beri hissediyorum. heleki şu aralar çok net hissetmeye başladım.çok şükür hareketleri hissedince iyi olduğunu biliyor ve rahatlıyorum

Allah şifa versin canım her bebek bir diş götürür anneden derler yaşlular senin erken başlamış ama son olsun inşallah.

Cinsiyetler belirlendiğine göre alışveriş yapan var mı? Ben dayanamayıp alıyorum çok mu aceleci davranıyorum acaba, Alışveriş yapan arkadaşlar neler aldınız mesela

Allah şifa versin canım her bebek bir diş götürür anneden derler yaşlular senin erken başlamış ama son olsun inşallah.

Benim dişim netameliydi zaten ama sık ağrımıyordu tahmin etmedim bu kadar olacağını bebek büyüdükçe 3 ay bitince kendini gösterdi daha 6 ay var önümde antibiyotik ağrı kesici alınabiliyor ama nereye kadar daha kötü hem. Diğerleri sadece uyuşturuyor o an artık gidicem bakılsın çaresine yemek yiyemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…