2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cinsiyetler belirlendiğine göre alışveriş yapan var mı? Ben dayanamayıp alıyorum çok mu aceleci davranıyorum acaba, Alışveriş yapan arkadaşlar neler aldınız mesela
Ben kızımda hiç alamamıştım 7. Aya kadar ama bunda dün bir tane aldım daha çok almak istiyorum korkuyorum aslında. Bugun bide letgodan şu ahşap tenteli şirin beşikler var ya ondan uygun fiyata bulduk ona bakacağız ama içimden acaba erken mi acele mi ediyoruz demeden alamıyorum

Nasıl hareketler canım nerde hissediyorsun
Rahmi göbeliğimin ortasında hissediyorum hareketleride o bölgede sağlı sollu hissediyorum kızımdan tecrübeliyim. Bide geçen ilginç birşey oldu göbek deliğim pıt pıt attı sanki kalp atışlarını orda hissettim şaşırdım nasıl oldu diye

Bende alırken bir yandan mutlu oluyorum bir yandanda içimde hep bir korku, beşik baktım karar veremedim ama bebek arabası aklımda bir model vardı aldık koyduk kenara, umarım bebelerimiz sağlıcakla kullanırlar

Ben de göbeğimin altında baya sandım ama değil demekki göbeğe yakın mı hissediliyor

Göbüşlü bebişiiiim

Eklentiler

• 61811530-2FF3-49DC-8E3D-20606576DA1A.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 75
Ist olan anne adaylari ayrıntılı ultrason icin arastirma yapmaya başladınız mi doktor ve fiyat bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

Ben 12. Haftamda ikili test ile birlikte detayli ultrasona da alindim. Koc uni hastanesine gidiyorum doktor+ikilitest+detayliultrason toplam 358 Tl gibi bi rakam odedim sgk'lı ucret..
Ama 20. Haftadaki detayli daha mi farkli oluyor bilmiyorum ilgilenirseniz hastaneyi arayip fiyat sormanizi tavsiye ederim

Bacak arası ve boş kız bence doktorunuz bu kadar açık ve net bi foto yakalayıp neden söylemediki acaba
Resimde belli olmuyor ama kağıtta çıkıntı görünüyor yani bende anlamadım ısrarla sordum bacak arası kapalı diye geveledi :/ devlet hastanesi böyle zaten zorla cinsiyet söylüyorlar.

Resimde belli olmuyor ama kağıtta çıkıntı görünüyor yani bende anlamadım ısrarla sordum bacak arası kapalı diye geveledi :/ devlet hastanesi böyle zaten zorla cinsiyet söylüyorlar.
Ya kız gibi geldi erkeklerde daha net bi çıkıntı oluyo kaç haftada bu ultroson yani benim elimde ki ultrason 13 haftada ve tam bacak arası olmamasına rağmen daha net bi çıkıntı var ama bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun artık biraz daha bekliyceksiniz sanırım

16 haftalık ultrason :) ya işte insan merak ediyor valla da bazı doktorlar böyle catlatiyorlar insanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…