2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de göbeğimin altında baya sandım ama değil demekki göbeğe yakın mı hissediliyor
Kasıklarda değilde göbek deliği çevresinde eline gelir zaten rahim sertleşmiş şekilde ordan anlayabilirsin yani tekme gibi de değil ya ancak böyle kıpırtı gibi

Olsun valla nasip bir kızım var bir kızım daha olur ne güzel ❤ ben sadece bu kadar net görünüyor nasıl söylemez hayret ediyorum doktora.
Devlette öyle canım bende devlete gidiyoeum ağızlarondan zor laf alınıyor zaten cımbızla :))) resmi net çekermisin bende sanki bi çıkıntı görüyor gibiyim.

Kızlar ikili test riskli çıkarsa mı yaptırayım nifty testini yoksa gerek yok mu acaba ??

Kızlar ikili test riskli çıkarsa mı yaptırayım nifty testini yoksa gerek yok mu acaba ??
Eger down sendromlu cikar ise bebek ve o takdirde kesin aldiracak iseniz, nifty yapilabilir. Bastan niye o testi onermedi ki doktor simdi oneriyor?
Yine de bir test sonucunu alip ondan sonra baska bir doktora danisirdim ben nifty testin fiyati biraz yuksek oldugu icin.

Canın doktorlar bile ultrasonla bakınca birinde farklı diğerinde farklı diyor yani benim farklı dememe neden şaşırdın ki demekki diğerinde kıza bunda erkeğe benzetmişim benim ilk ultrasonumada 30kişiden 29u erkek demişti sonrakine herkes kız dedi çünkü uzman değiliz o an ne görüp ne hissediyorsak onu söylüyoruz

Tatlım benim şaka yaptım.Malum bir oğlum var birde hayırlısıyla kızım olsun istiyorum inşalşah.Onun için öyle dedim. Başım gözüm üstüne ne olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…