2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Svgnnn canım kız mı şimdi senin ki
12+2de 2lide radyolog öylw demişti canım 20saniyw sürdü toplam nt ölçtü burun kemiğine baktı cinsiyetide gördü maşallah hızlı :))))) kalkıyordum kız bu dedi :)) benimde bi kızım var oglum olsun isterdim radyolog ne anlar moduna girdim girmek istedim daha dogrusu :)

Kızlar ikili test riskli çıkarsa mı yaptırayım nifty testini yoksa gerek yok mu acaba ??
İkili testte risk en düşük çıksa bile max %85 doğruluk payı var. Sadece olasılık bildiriyor o yüzden bana güvenli gelmiyor. Olacakları baştan bilmek tercihim olduğu için niftyi tercih ettim.

İnsan istemediği cevabı alamayınca böyle moda giriyor işte..Bende aynı moddayım çünkü

Bende çok iyi anlıyorum seni.gönül bu kız olsa erkek,erkek olsa kızda istiyoruz.insan oğlu işte..değişirmi acaba ama ultrasonda bacak arasında 3 santim kadar uzun bişey gördüm doktpr bakarken

Devlette öyle canım bende devlete gidiyoeum ağızlarondan zor laf alınıyor zaten cımbızla :))) resmi net çekermisin bende sanki bi çıkıntı görüyor gibiyim.

Canım bende en net bu şekilde çıkıyor çıkıntı önde gölge gibi duruyor bir kızım var onda böyle değildi çünkü öyle erkek diye tahmin ettim :)

Arkadaşlar sabah foto atmıştım kimse yorum yapmamış rica etsem cinsiyet tahmin eder misiniz

Eklentiler

• 20180321_111205.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 20180321_111053.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 71
Eki Görüntüle 2126791

Canım bende en net bu şekilde çıkıyor çıkıntı önde gölge gibi duruyor bir kızım var onda böyle değildi çünkü öyle erkek diye tahmin ettim :)
Kuzum ben radyolojide ense ölçümü için sıra beklerken benden önce bi bayan yattı ultrasonu izledim aynı bu şekild bi görüntü oldu doktor kadına kızın olcak dedi. Kendim yatarken bakamadım ilerde duruyo ultrason

Değişik yani olsun kız olsada sağlıklı olsun :) ben haftaya tekrar randevu alayım o zaman netleşir.

Değişik yani olsun kız olsada sağlıklı olsun :) ben haftaya tekrar randevu alayım o zaman netleşir.
Aynen öyle yap canım inşallah gönlümüze göre olsun yarın kandil bol bol dua ederiz birbirimize inşaAllah:) hayırlı sağlıklı olsunlarda evladımız kız erkek farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…