2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bebeğime beşik aldım çok erken ama dayanamadım. Resimdeki örnek foto
Canim cok guzel begendim ama biraz daha genis biraz daha derin birsey alsan daha mi iyi olurdu acaba dedim.hani 2 yasina kadar geldiginde de yatabilmesi icin.bana sanki cok küçük dar geldi

Insallah gönlünce olur canim hersey.bazen göbek kordonu da olabiliyor gordukleri.belki kizdir.masalllah bu sene bi erkek patlamasi var zaten hayrola insallah

Insallah gönlünce olur canim hersey.bazen göbek kordonu da olabiliyor gordukleri.belki kizdir.masalllah bu sene bi erkek patlamasi var zaten hayrola insallah
Evet maşallah bereket var erkekte :) erkek denilince pek değişmez diyorlar ama hayırlısı tabi. Kız veya erkek benim evladım ikisi de :)

2 kilo aldım ama belli olan bi göbek yok. İlk hamileliğimdede böyleydi 5. Aydan sonra belirginleşiyor benim göbek.
Benim bildigimde 4.aydan sonra cikmaya basliyor 5. Ayda iyice belirginlesiyor.ama youtube da flaan videolara bakiyorum bazen 11 haftalikken karinlari cikanlar gordum sasirdim.acaba ödem olabilir mi dedim neticede adette görülmüyor.13.haftalarda bariz cikanlarda var demekki kisiden kisiye degisiyor :)

Kızlar bebeğime beşik aldım çok erken ama dayanamadım. Resimdeki örnek foto
Bizde bugün beğendik aslında bunda çok hevesim vardı ama ilk bebeğim oda da yapamam şuan için evim müsait değil oyüzden ben biraz daha büyük bi beşik aldım orta boylarda çekmeceli falan sağlıcakla kullansınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…