2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cinsiyetler belirlendiğine göre alışveriş yapan var mı? Ben dayanamayıp alıyorum çok mu aceleci davranıyorum acaba, Alışveriş yapan arkadaşlar neler aldınız mesela

Ben bodyler aldım 10 tane falan, bikaç alt aldım. Mothercare da çok güzel indirim var kışlıklarda uzunlarda kaçırmıyom dedim. İkinci bebiş benim, o yüzden temel ihtiyaçları var zaten bir tek oto koltuğu alıcam bir de beşiğin içine yatak.
Al canım ilk bebek çok heves ediyor insan, bence erken değil allah korusun bişey olcak olsa aon ayda da oluyor doğumda da oluyor. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran :)

Eki Görüntüle 2126747 Merhaba güzel anneler az önce hastaneden geldim bebeğin cinsiyetini söylemedi doktor ultrason resmi olarak bunu verdi ben hiç birşey anlamadım bu görünen bacaklarımı bebeğimin :)
Oy yerim ben onun bacaklarını cok tatlış masallah :))) %99 kız bu bence bariz belli canim.insallah hayirlisiyla hepiniz kucaginiza alabilirsiniz

Oy yerim ben onun bacaklarını cok tatlış masallah :))) %99 kız bu bence bariz belli canim.insallah hayirlisiyla hepiniz kucaginiza alabilirsiniz
Amin inşaAllah ben de kız gibi düşünüyorum ama ultrason kağıdında öne doğru uzanan bir gölge var göz yapılmasına olabilir haftaya çarşamba randevum var bakalım hayırlısı olsun :)

Gamze020 hayırlı olsun canım kızmış bebeğin. :) kuzununannesi Senin de erkekmiş. Ne güzel bir kızın vardı bir de oğlun olacak Allahın izniyle. İki duyguyu da tadacaksın. :)
Ben haftaya gideceğim cinsiyetini öğrenmek için. 16. hafta gel dedi. Sabretmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…