2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sabri lacin corum ozele gidiyorum. Doktorumu tavsiye ederim
Merhabalar ben de kısmetse ekim annesi olacağım topiğinize cinsiyet tahminlerinizi ne zaman almaya başladınız diye sormak için gelmiştim aslında sabri laçin ismini görünce hemen yazayım dedim ben de çorumda sabri laçine gidiyorum birçok arkadaşım onda doğum yapmıştı ilkinde sinan özere gittim şimdiki hamilelikte de sabri beye ve cidden çok fark varmış. Gidecekler varsa çorumda olup kesinlikle tavsiye ediyorum ben de. Evet asıl konumuza gelecek olursak arkadaşlar ekim anneleri olarak cinsiyet tahmini almamız için daha erken biliyorum ama sizler ne zaman almaya başladınız acaba?

Canım bence önümüzdeki hafta kontrollerinde cinsiyet tahmini gelir artık.
Allah bağışlasın hepinizin minnaklarını:) bu topicin %70’i erkek çıktı siz de minnak terazi kızları doğurun

Benimde çok büyüdü ben zaten 90 dım şimdi enginlere sığmayıp taşıyor ama emzirmeyi bıraktım bir ayı geçti rahatladım biraz

Benimde çok büyüdü ben zaten 90 dım şimdi enginlere sığmayıp taşıyor ama emzirmeyi bıraktım bir ayı geçti rahatladım biraz
Bebeğin mi emmedi sen mi bıraktın canım gerçi senin minnak 2 yaş civarıydı zaten. Doktor 6 aya kadar emzirebilirsin dedi emziriyorum bende, zaten pek bir süt gelmiyor kızım dudak tiryakisi:) önümüzdeki mayıs ayında bırakırım emzirmeyi diye düşünüyorum. Bir de ben emzirmeyi çok seviyorum. İnşallah bu minik sıpam da düşkün olur memeye:)

Ayy bende emzirmeyi hiç sevemedim tamam bazen güzel bi his bebeğinle bi bağ ama çokyorucu ben baya azaltmıştım 2 yaşına girince bıraktı şimdi biberon veriyorum
Emmeye doymayan bbebeklerde sigara içme meyli daha fazlaymış diye duydum

Hoş gelmissin oglusunla gelmissin ne güzel.
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Canım bence önümüzdeki hafta kontrollerinde cinsiyet tahmini gelir artık.
Allah bağışlasın hepinizin minnaklarını:) bu topicin %70’i erkek çıktı siz de minnak terazi kızları doğurun
Çok teşekkür ederüm canım cevabın için bir buçuk hafta sonra gideceğim dr a ancak ikili taramaya diye dr o zaman bir şeyler söyler mi tahminiyle ilgili bilmiyorum. Kızım sürekli kardeşin kız mı erkek mi olacak diye sorduğumuzda kız diyor. Biz de kız gibi düşünüyoruz bakalım hayırlısı inş

Canım Ankaradayız eşimin işi dolayısıyla 3 haftalığına geldik:)
memleketimdesin :)
bol bol gez benim için

Hamilelik öncesi de göbeğim vardı benim. şuan gaz da eklenince akşamları 5 6 aylık gibi oluyor karnım :)
ben de aynı durumdayım canım

bende memelerde öyle aşırı büyüme yok canım

Merhaba canım benim bebeğim 10+5 ken erkek e benziyo dedi doktorum 12 de kesinleşti erkek sen de öğrenebilirsin yani. Sağlıkla huzurla kucağına al inşallah.

Erkek bebek çok erken belli ediyor kendini canım

Oy yerim senin minnoş kızını :). Baya baya karnın olmuş senin canım maşallah benim göğsümde ilk zamanlar resmen 90 beden olmuştu şimdi yine pıstılar resmen havası inmiş gibi küçüldüler :)

Canim kucuk cocuklar harbiden hissediyor bence. Benim de yegenim 3 yasinda kiz cocugu. Israrla erkek diyordu. Hatta ‘erkegin napio’ diye sorardi harbiden de erkek dedi doktor. Ben inaniyorum onlara

Günaydın kızlar. Kandiliniz mübarek olsun. Hepimizin duaları doğmamış bebeklere

Bu aralar çok giremiyorum buraya, girdiğimde ise "bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler..." diye bir konu vardı ona sardım, sonra ha şuna bakayım ha buna bakayım derken, bir de küçük defter aldım kendime, başladım kargacık burgacık notlar almaya. Süper bir site olduğunu söylemiş miydim burasının ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…