- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.241
Merhabalar ben de kısmetse ekim annesi olacağım topiğinize cinsiyet tahminlerinizi ne zaman almaya başladınız diye sormak için gelmiştim aslında sabri laçin ismini görünce hemen yazayım dedim ben de çorumda sabri laçine gidiyorum birçok arkadaşım onda doğum yapmıştı ilkinde sinan özere gittim şimdiki hamilelikte de sabri beye ve cidden çok fark varmış. Gidecekler varsa çorumda olup kesinlikle tavsiye ediyorum ben de. Evet asıl konumuza gelecek olursak arkadaşlar ekim anneleri olarak cinsiyet tahmini almamız için daha erken biliyorum ama sizler ne zaman almaya başladınız acaba?Sabri lacin corum ozele gidiyorum. Doktorumu tavsiye ederim
Ay üstteki nasıl net bir fotoğraf:) doktor ne dedi cinsiyetine, bana da erkek gibi geldi. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Canım bence önümüzdeki hafta kontrollerinde cinsiyet tahmini gelir artık.Merhabalar ben de kısmetse ekim annesi olacağım topiğinize cinsiyet tahminlerinizi ne zaman almaya başladınız diye sormak için gelmiştim aslında sabri laçin ismini görünce hemen yazayım dedim ben de çorumda sabri laçine gidiyorum birçok arkadaşım onda doğum yapmıştı ilkinde sinan özere gittim şimdiki hamilelikte de sabri beye ve cidden çok fark varmış. Gidecekler varsa çorumda olup kesinlikle tavsiye ediyorum ben de. Evet asıl konumuza gelecek olursak arkadaşlar ekim anneleri olarak cinsiyet tahmini almamız için daha erken biliyorum ama sizler ne zaman almaya başladınız acaba?
Benimde çok büyüdü ben zaten 90 dım şimdi enginlere sığmayıp taşıyor ama emzirmeyi bıraktım bir ayı geçti rahatladım birazEki Görüntüle 2126948
Benim karnım bayağı belli oluyor artık.
Ben de memitoları böyle 90 beden büyüyen var mı diye soracaktımemzirdiğim halde çok büyüdüler, kızımı emzirdiğim ilk aylardaki gibi zorlanıyorum
Bebeğin mi emmedi sen mi bıraktın canım gerçi senin minnak 2 yaş civarıydı zaten. Doktor 6 aya kadar emzirebilirsin dedi emziriyorum bende, zaten pek bir süt gelmiyor kızım dudak tiryakisi:) önümüzdeki mayıs ayında bırakırım emzirmeyi diye düşünüyorum. Bir de ben emzirmeyi çok seviyorum. İnşallah bu minik sıpam da düşkün olur memeye:)Benimde çok büyüdü ben zaten 90 dım şimdi enginlere sığmayıp taşıyor ama emzirmeyi bıraktım bir ayı geçti rahatladım biraz
Aynen canm benm annemde öyleymiş ben cok korkuyordum o yuzden ama olmadı çok şükür:)Benim annem 9 ay boyunca kusmustu her gun midesi bulaniyordu kisiden kisiye degisiyor demekki her hamilelik kendine ozgu desene ):)
Ayy bende emzirmeyi hiç sevemedim tamam bazen güzel bi his bebeğinle bi bağ ama çokyorucu ben baya azaltmıştım 2 yaşına girince bıraktı şimdi biberon veriyorumBebeğin mi emmedi sen mi bıraktın canım gerçi senin minnak 2 yaş civarıydı zaten. Doktor 6 aya kadar emzirebilirsin dedi emziriyorum bende, zaten pek bir süt gelmiyor kızım dudak tiryakisi:) önümüzdeki mayıs ayında bırakırım emzirmeyi diye düşünüyorum. Bir de ben emzirmeyi çok seviyorum. İnşallah bu minik sıpam da düşkün olur memeye:)
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsinÇok teşekkürler canimm o kdr çok erkek var ki umudu kesmistim :))
Hoş gelmissin oglusunla gelmissin ne güzel.Gunaydinnnn kisa bir aradan sonra tekrar araniza döndük ben ve oglusum :) 12.hafta ikili testte doktorumuzun kiz gibi demesine rağmen dun 16.hafta sonunda erkek oldugunu ogrendik sagligimiz yerinde cok şükür bu Arada ne kadar inanmasam da cin takvimi tuttu 1 ay sonra kontrol ve ayruntili ultrason randevusu alabilmek icin tekrar gidicez ist avp yakasnda yaptirabilcagim uygun fiyatli tavsiye verebilecek arkadaslardan cevap bekliyorum hepiniz saglikla bebislerinizle kalin :)
Çok teşekkür ederüm canım cevabın için bir buçuk hafta sonra gideceğim dr a ancak ikili taramaya diye dr o zaman bir şeyler söyler mi tahminiyle ilgili bilmiyorum. Kızım sürekli kardeşin kız mı erkek mi olacak diye sorduğumuzda kız diyor. Biz de kız gibi düşünüyoruz bakalım hayırlısı inşCanım bence önümüzdeki hafta kontrollerinde cinsiyet tahmini gelir artık.
Allah bağışlasın hepinizin minnaklarını:) bu topicin %70’i erkek çıktı siz de minnak terazi kızları doğurun
memleketimdesin :)Canım Ankaradayız eşimin işi dolayısıyla 3 haftalığına geldik:)
ben de aynı durumdayım canımHamilelik öncesi de göbeğim vardı benim. şuan gaz da eklenince akşamları 5 6 aylık gibi oluyor karnım :)
bende memelerde öyle aşırı büyüme yok canımEki Görüntüle 2126948
Ben de memitoları böyle 90 beden büyüyen var mı diye soracaktımemzirdiğim halde çok büyüdüler, kızımı emzirdiğim ilk aylardaki gibi zorlanıyorum
Merhaba canım benim bebeğim 10+5 ken erkek e benziyo dedi doktorum 12 de kesinleşti erkek sen de öğrenebilirsin yani. Sağlıkla huzurla kucağına al inşallah.Çok teşekkür ederüm canım cevabın için bir buçuk hafta sonra gideceğim dr a ancak ikili taramaya diye dr o zaman bir şeyler söyler mi tahminiyle ilgili bilmiyorum. Kızım sürekli kardeşin kız mı erkek mi olacak diye sorduğumuzda kız diyor. Biz de kız gibi düşünüyoruz bakalım hayırlısı inş
Erkek bebek çok erken belli ediyor kendini canımÇok teşekkür ederüm canım cevabın için bir buçuk hafta sonra gideceğim dr a ancak ikili taramaya diye dr o zaman bir şeyler söyler mi tahminiyle ilgili bilmiyorum. Kızım sürekli kardeşin kız mı erkek mi olacak diye sorduğumuzda kız diyor. Biz de kız gibi düşünüyoruz bakalım hayırlısı inş
Oy yerim senin minnoş kızını :). Baya baya karnın olmuş senin canım maşallah benim göğsümde ilk zamanlar resmen 90 beden olmuştu şimdi yine pıstılar resmen havası inmiş gibi küçüldüler :)Eki Görüntüle 2126948
Senimde camımmm birbirimize dua edelimHerkese günaydın Regaip Kandilimiz mübarek olsun dua edelim bugün bol bol :)
Canim kucuk cocuklar harbiden hissediyor bence. Benim de yegenim 3 yasinda kiz cocugu. Israrla erkek diyordu. Hatta ‘erkegin napio’ diye sorardiÇok teşekkür ederüm canım cevabın için bir buçuk hafta sonra gideceğim dr a ancak ikili taramaya diye dr o zaman bir şeyler söyler mi tahminiyle ilgili bilmiyorum. Kızım sürekli kardeşin kız mı erkek mi olacak diye sorduğumuzda kız diyor. Biz de kız gibi düşünüyoruz bakalım hayırlısı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?