2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ara ara oluyor benim, yorulunca özellikle. Çok merdıven çıkıyorum gün içinde. Derslerım hep 4. katta, benıde o çok korkutuyor. Az mı su içiyorsun acaba. Enfeksiyon olabılır mi?
En son tahlil yaptırdığımda enfeksiyon yoktu ama ağrım o zamanlarda vardı ve doktorun o zamanlar için normal diyordu ağrılara ama şimdi bilemiyorum. Su konusunda da 1 litreyi kolay kolay geçmiyor içtiğim su içemiyorum malesef

Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel. Cok yorulunca benim de kasık ve bel agrim oluyor.
Ben yorulmadım diyorum ama eskisiyle bir değil tabi ben hissetmesem de vücut yoruluyor demekki. Bundan sonra biraz daha dikkat etmem lazım sanırım. Etrafta gördüğümüz o enerjik annelere çok özeniyorum bu sıralar :)

Bende kendim yatılı okudum yazın annemden ayrı memlekete gider kalırdım bende rahattım asla sarsmaz dedim uzakta yaşamak ama evlinence öyle olmuyomuş sonuçta bekarken zaten dönücem kafasında oluyoruz ama evlenince öyle hissetmiyoruz tabi ama olsun sağlık olsun da

Bende aynıyım sanki arada bişeyler oluyor hatta bazen hissettim zannediyorum ama sonra bağırsak hareketidir diye düşünüyorum falan. İnşallah bir an önce net hissederiz :)

Su konusunda bıraz zorlasan kendini ıyı olur.

10 bin adım ciddi bir rakam, dr izin veriyor mu ?

10 bin adım ciddi bir rakam, dr izin veriyor mu ?
Valla yürüyüş yapabilirmiyim diye sordum çok yormadan dedi bir anda değil gün boyu 10 bin yapıyorum öğle arası 5 bin işe gidiş-gelişte arabayı bıraktım metro ve yürüyüşle 5 bin oluyor..hamile kalmadan başlamıştım beni rahatsız etmiyor o yüzden sanırım..bazen alış veriş va 16-17 bin adım olduğunda belim ağırıyor o zaman fazla geldiğini anlıyorum bence herkes kendi vücuduna göre ayarlayabilir vücut hemen kendini belli ediyor...

Bacagim agriyordu iki gun cok siddetliydi kalp damar cerrahisine gittim gerci cok sukur bir sikinti yokmus doppler cekildi damarlarda kan akisi normal cikti ama doktor 0.6 ya cikaralim riske atmayalim dedi sonra kendi doktorumla gorustum o da cikaralim dedi elimdeki 0.4 ler bitince 0.6 ya baslayacagiz bakalim insallah hersey yolunda gider

Arkadaşlar selam,benim karnım acayip geriliyor.
Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel. Cok yorulunca benim de kasık ve bel agrim oluyor.
Benimde acayip kasıklarımda ağrı oluyor.Bu hafta arttı.Bi de karnım Bi anda büyüdü.Herkes şaşırıyor.Ayrıca karnım acayip geriliyor.Oturamıyorum.Sizde de var mı?cvp yazarsanız sevinirim

İğne kullanan arkadaşlar inş tez zamanda geçer acılarınız Allah kolaylık versin her iğne bebeğe kavuşturacak inş öyle bakalım
Allah yardımcınız olsun hepimiz farklı zorluklar yaşıyoruz bu da ayrı bi zorluk işte inş geçecek

Kızlar bende de bir öksürük kasıklarım ağrıyor artık halsizlik sinir hepsi mevcut sıcak limonlu su içiyorum ama hiç keyfim Yok

Şu an nasıl oldun kanaman ağrın yoktur inş
Çok şükür şu an yok aslında garip bir şey var kanama olmadan bir iki saat önce bir avm tuvaletinde oturur pozisyonda jel kullandım normalde uzanıp kullanmak gerekiyor ama o gün hiç yapmamaktansa oturup yapayım madem dedim saati geçmesin o ters bir yere mi geldi acaba diyorum bi damara filan mıçünkü böyle bir yerim kesilmiş gibi taze kandı bilemeden sebebini doktorda birşey demedi çünkü kanama alanım iyice küçülmüştü

Canım iğneleri devlet karşılıyor mu yoksa ücretli mi

Ben varım canım her yerim mosmor benim eşim yapıyor iğneyi sağolsun. Yoksa her gece acile nasıl giderdim. Doktora sordum. Ağrıda morluk da normal dedi.
Sindire iğneleri devletbkarşılıyor mu yoksa ücret ödüyormusun

Canım geçmiş olsun bende de kanama alanı var hap kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…