- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.841
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun canım. Ölüm zor. Benim annem de kansere yakalandı 3 yıl önce. Kaybetme korkusunu yaşadım. Cidden zor. Allah sağlık versin herkeseBenim 3.gebeligim diğer iki cocugumda annem banyo yaptırırdı bakardı süt yapan yemekler yapardı ama mayıs ayında 1 yıl olacak kaybedeli öyle zor ki bu bebeğimi göremeyecek olması, çok ani kaybettik 1 gün içind e hatta bikac saat içinde oldu herşey. Annenizin kıymetini bilin çok yardım edin ölüm ansızın geliyor bir kez daha anladım
Sen bir hqftadır diyorsun ben hamile kaldığım andan itibaren sit yumurta et gibi hayvansaldan tiksindim hala yiyemiyorum şükür gelişimi de haftasının önüne geçti bu arada bu sabah tartıldım yarım kg da zayıflamışım kısaca takma kafana :)Günaydın kızlar başka bölümdeki bir tartışmadan dolayı banlıydım gelemedim neyse nasılsınız iyisiniz inşallah ben çok iyi değilim gripten dolayı bişey yiyemiyordum ancak geçti yiyorum derken baş ağrım tuttu dün bu sabahta çok feci.Dün akşam küçük tansiyon 4.5 çıktı çok düşük.Dengesiz besleniyorum biraz 1 haftayı geçti süt içmiyorum sebze yemiyorum bebek beslenmiyor diye üzülüyorum gelişmiyor gibi geliyor bir düzene koyucam bakalım
O zaman aramıza hoşgeldin sevgili anne adayı:)
Ne tesadüf canım benim de geliyor birazdan Burda olur inşallah gözümüz aydın o zaman :)Günaydın kızlar :) çok güzel bir gün, anneciğim geliyor yanıma :)
Başın sağ olsun canım çok duygulandım rabbim mekanını cennet etsin inşallahBenim 3.gebeligim diğer iki cocugumda annem banyo yaptırırdı bakardı süt yapan yemekler yapardı ama mayıs ayında 1 yıl olacak kaybedeli öyle zor ki bu bebeğimi göremeyecek olması, çok ani kaybettik 1 gün içind e hatta bikac saat içinde oldu herşey. Annenizin kıymetini bilin çok yardım edin ölüm ansızın geliyor bir kez daha anladım
Canım çok üzüldüm.Rabbim sabrını artırsın çok zordur eminim ben hayal bile edemiyorum anneme bişey olduğunu.İnşallah çocuklarınla uzun uzun güzel mutlu yılların olsunBenim 3.gebeligim diğer iki cocugumda annem banyo yaptırırdı bakardı süt yapan yemekler yapardı ama mayıs ayında 1 yıl olacak kaybedeli öyle zor ki bu bebeğimi göremeyecek olması, çok ani kaybettik 1 gün içind e hatta bikac saat içinde oldu herşey. Annenizin kıymetini bilin çok yardım edin ölüm ansızın geliyor bir kez daha anladım
Allah rahmet eylesin canım. Allah senin bebeklerini annesiz bırakmasın. Çok zordur annenin olmaması benim annemde rahatsız her an kaybetme korkusu olması çok kötüBenim 3.gebeligim diğer iki cocugumda annem banyo yaptırırdı bakardı süt yapan yemekler yapardı ama mayıs ayında 1 yıl olacak kaybedeli öyle zor ki bu bebeğimi göremeyecek olması, çok ani kaybettik 1 gün içind e hatta bikac saat içinde oldu herşey. Annenizin kıymetini bilin çok yardım edin ölüm ansızın geliyor bir kez daha anladım
Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel. Cok yorulunca benim de kasık ve bel agrim oluyor.Günaydjn kızlar :) normalde kontrolüm 9 nisanda. Ama ben dayanamadım başka bir hastaneden randevu aldım yarın için içim rahatlasın diye. Bu arada kasık ağrıları devam eden var mı? Benim devam ettiği için ağrı korkutuyor beni.
Sen bir hqftadır diyorsun ben hamile kaldığım andan itibaren sit yumurta et gibi hayvansaldan tiksindim hala yiyemiyorum şükür gelişimi de haftasının önüne geçti bu arada bu sabah tartıldım yarım kg da zayıflamışım kısaca takma kafana :)
ilk bebek mibebeğimin hareketlerini bende hissetmek istiyorum ama daha hiç hissedemeden geçen hafta o pıt pıt olmustu ama hissedemiyorum erken mi daha
İlk canım bende hergün hissedeyim diye dinliyorum geçen hafta çok mutlu olmustum ama belkide bağırsak hareketiydi inşallah bende en kısa zamanda hissetmeye başlarım bulantılarda geçince insan bir belirti arıyor :)ilk bebek mi
Ben ilk ikisinde 16 haftada hissetmiştim
Bu 3. Bebek bunu çok erken hissettim halada hissediyorum
yakindir hissetmen merak etme canımİlk canım bende hergün hissedeyim diye dinliyorum geçen hafta çok mutlu olmustum ama belkide bağırsak hareketiydi inşallah bende en kısa zamanda hissetmeye başlarım bulantılarda geçince insan bir belirti arıyor :)
Yozgattayız canım cumadan beri bugün dönrceğiz kısmetse havalar iki gündür kötüydü güneş enerjisi suyu bile ısıtmamıştı bugün banyo yapabileceğim ona seviniyorum :))
Bebeğe mi mobilya bakıyorsunuz canım nasıl bişey alacaksın. Dikkat et yemene içmene annesi minnakının ihtiyacını artık vücut karşılayamaz güçsüz düşer hasta olursun
Canım bende gurbetçi sayılırım biraz kalayım son aylarda gelemem diye geldimŞimdi annesi olan var olmayan var
Gurbette olan var
annemi özledim
ne güzel bol bol sevgi depolayın annelerden Doğumdan sonra insan annesini daha iyi anlıyor
Daha hasssaslslıyor anneye karşı
Benimde çok şükür burda gerçekten akrabadan ötearkadaşlarım var Türk konşularım
Bişey olsa koşar gelirler ilk bebeğimde o kadar çok yardım ettilerki sağolsunlar hiç gurbet hissetmiyor insan buralı yerli arkadaşlarım da çok iyiler gerçi
Bu arada Avrupa'da saatler geri alındı fark bire indi çok iyi oldu
Benden böyle herkese iyi pazarlar
İyi yapmışsın ne yapalım sağlık huzur olsunda uzakta olalım ben aşırı anneci değilim ama annem yaşlandıkça daha bağlamıyor sanki bize o üzülüyor uzaktayım diye bende onun üzülmesine üzülüyorum artık anneleri daha iyi anlıyorum Eskiden daha realist yaklaşırdım şimdi eşimi uyarıyorum anneni ara ihmal etme diye sanırım başa gelince anlıyoruz daha iyi kıymetiniCanım bende gurbetçi sayılırım biraz kalayım son aylarda gelemem diye geldim
bebeğimin hareketlerini bende hissetmek istiyorum ama daha hiç hissedemeden geçen hafta o pıt pıt olmustu ama hissedemiyorum erken mi daha
Aynen canım ben kaç hafta sadece peynir ekmek yoğurt yada ayran ve çubuk kraker yiyebildim bulantıdan..tabii ki sağlıklı dengeli beslenmek önemli ama yiyebilsem normalde yumurtasız hayat düşünemem hala ne sahanda ne rafadan yiyebildim eşim bu sabah menemene katmış onu yiyebildim...ben düşük sonrası 5-6 kg almıştım nedense o yüzden ilk aylar bebek anne rezervinden aldığını bildiğim için kilo almamak iyi oldu..hergün 10 bin adım atıyorum özellikle bundan sonra bebek büyüdükçe o kilo artışı olacak zaten bende dengeli sağlıklı beslenirsem vücudum çökmez 20. Haftadan sonra beslenme önemli canım sen kendini o haftalara şartlaÖyle mi diyorsun ben çok takıyorum ya zayıfım ya bir de eşime diyorum o karnım yok ee birazı da şişkinliktir o inmiştir diyor. Bende çok et ağırlıklı yiyorum çorba salata pek yemiyorum grip olunca içtim işte bugün ıspanak yapıcam bir de çorba.Sütü muzla karıştırıp öyle içiyorum 2 haftadır içmiyorum gerçi başlıcam. Aslında biz takıyoruz çok şükür öyle böyle herşeyi yiyebiliyoruz alamayan yiyemeyen o kadar çok insan var ki ama hamile kalıyorlar sağlıkla doğum yapıyorlar ben sakındıkça birşey çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?