2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun canım. Ölüm zor. Benim annem de kansere yakalandı 3 yıl önce. Kaybetme korkusunu yaşadım. Cidden zor. Allah sağlık versin herkese

Sen bir hqftadır diyorsun ben hamile kaldığım andan itibaren sit yumurta et gibi hayvansaldan tiksindim hala yiyemiyorum şükür gelişimi de haftasının önüne geçti bu arada bu sabah tartıldım yarım kg da zayıflamışım kısaca takma kafana :)

Başın sağ olsun canım çok duygulandım rabbim mekanını cennet etsin inşallah

Kızlar size programdan edindiğim bir kaç bilgiyi atayım ben iki gün önce korku filmi izlemiştim baya korktum hemde. Bebişlerde bunu hissediyormuş. Tarçın çayınında fazlası zararlıymış ben çok severim oysaki suyun içinede bir tane tarçın atardım tok tutuyor diye.

Eklentiler

• F1C8F3B0-E073-4918-9F3D-11D38CC3C2F7.webp
    25 KB · Görüntüleme: 74
  • 8EF7A51F-6343-4660-9206-901998224F15.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 2768333B-8DAD-4D46-A106-79A15A03876A.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 72
  • CF1879C6-E49A-423C-A024-6E8BD02F4313.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 72
Canım çok üzüldüm.Rabbim sabrını artırsın çok zordur eminim ben hayal bile edemiyorum anneme bişey olduğunu.İnşallah çocuklarınla uzun uzun güzel mutlu yılların olsun

Allah rahmet eylesin canım. Allah senin bebeklerini annesiz bırakmasın. Çok zordur annenin olmaması benim annemde rahatsız her an kaybetme korkusu olması çok kötü

Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel. Cok yorulunca benim de kasık ve bel agrim oluyor.

Öyle mi diyorsun ben çok takıyorum ya zayıfım ya bir de eşime diyorum o karnım yok ee birazı da şişkinliktir o inmiştir diyor. Bende çok et ağırlıklı yiyorum çorba salata pek yemiyorum grip olunca içtim işte bugün ıspanak yapıcam bir de çorba.Sütü muzla karıştırıp öyle içiyorum 2 haftadır içmiyorum gerçi başlıcam. Aslında biz takıyoruz çok şükür öyle böyle herşeyi yiyebiliyoruz alamayan yiyemeyen o kadar çok insan var ki ama hamile kalıyorlar sağlıkla doğum yapıyorlar ben sakındıkça birşey çıkıyor

bebeğimin hareketlerini bende hissetmek istiyorum ama daha hiç hissedemeden geçen hafta o pıt pıt olmustu ama hissedemiyorum erken mi daha

ilk bebek mi
Ben ilk ikisinde 16 haftada hissetmiştim
Bu 3. Bebek bunu çok erken hissettim halada hissediyorum
İlk canım bende hergün hissedeyim diye dinliyorum geçen hafta çok mutlu olmustum ama belkide bağırsak hareketiydi inşallah bende en kısa zamanda hissetmeye başlarım bulantılarda geçince insan bir belirti arıyor :)

yakindir hissetmen merak etme canım

Ay canım sende dikkat et kene falan. Hiç.yemiyor değilim ama çeşit yemiyorum kuru yiyorum hep çorba salata sebze yemiyorum ıspanak çorba yapıcam bugün grip olunca zaten güçsüz düştüm toparlamam lazım.

Bebeğe değil henüz canım salon koltuklarım açılmıyor benim ee iki oda bir salon evi bir oda mecburen bebek odası olacak salona açılan koltuk almam lazım ona baktık ama çıkmasaydım keşke hava çok rüzgarlıydı dün bugün çok başım ağrıdı

Canım bende gurbetçi sayılırım biraz kalayım son aylarda gelemem diye geldim

Canım bende gurbetçi sayılırım biraz kalayım son aylarda gelemem diye geldim
İyi yapmışsın ne yapalım sağlık huzur olsunda uzakta olalım ben aşırı anneci değilim ama annem yaşlandıkça daha bağlamıyor sanki bize o üzülüyor uzaktayım diye bende onun üzülmesine üzülüyorum artık anneleri daha iyi anlıyorum Eskiden daha realist yaklaşırdım şimdi eşimi uyarıyorum anneni ara ihmal etme diye sanırım başa gelince anlıyoruz daha iyi kıymetini

bebeğimin hareketlerini bende hissetmek istiyorum ama daha hiç hissedemeden geçen hafta o pıt pıt olmustu ama hissedemiyorum erken mi daha

Bende daha hissedemiyorum arada gece falan bişeyler oluyor sanki ama net değil hareket diyeceğim birşey yok başlasa rahatlıcam bende gitmek istiyorum ama başka dr gidip aslında başka dr gidiyorum ama size kontrole geldim demek abes geliyor 2 hafta daha beklicem artık

Ben de hissetmiyorum galiba ara ara bisiler oluyor ama bu bebiş mı başka bisi mı bilmiyorum ilk gebelikte 20. Haftalara yakın hissedilir dedi doktorum burada hissediyorum yazanları okudukça kendimi dinliyorum ama hala tam olarak hissettim diyemem. Inşallah hissedeceğiniz zamanlara çok yakındadır:)

Aynen canım ben kaç hafta sadece peynir ekmek yoğurt yada ayran ve çubuk kraker yiyebildim bulantıdan..tabii ki sağlıklı dengeli beslenmek önemli ama yiyebilsem normalde yumurtasız hayat düşünemem hala ne sahanda ne rafadan yiyebildim eşim bu sabah menemene katmış onu yiyebildim...ben düşük sonrası 5-6 kg almıştım nedense o yüzden ilk aylar bebek anne rezervinden aldığını bildiğim için kilo almamak iyi oldu..hergün 10 bin adım atıyorum özellikle bundan sonra bebek büyüdükçe o kilo artışı olacak zaten bende dengeli sağlıklı beslenirsem vücudum çökmez 20. Haftadan sonra beslenme önemli canım sen kendini o haftalara şartla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…