2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kızlar iyi pazarlar herkese

Canım nasılsın nasıl gidiyor Ankara burada hava soğuk kapalı Eskişehir'de yani orası da öyledir herhalde dün gezdim mobilyacı falan üşüttüm galiba çok baş ağrım tuttu bir de dün çok bişey yemedim ondan sanırım kahvaltı yaptım ilaç aldım iyiyim şu havalar bir düzelse artık ya

Çok ayakta durmak yürümek yapıyor hastalıktan kilo verdin ya karnın ondan büyümüyor gelmiştir

belki de ondan çok vermedim aslında ama hedefim almaktı biraz daha ama üzerine verdim tabii iştah yoktu. Bana karnım indi gibi geliyor eşim saçmalama diyor daha 2 hafta var kontrole elimde olsa eve ultrason aleti alcam.Şu kalp dinlenen cihazlardan mı alsam acaba

Merak etme inş hiçbirşeyi yoktur ayetel kürsi okuyup karnına üfle
Az daha sabır hareketleri hissedince süper rahat olacak tabi o zaman da ay niye hareket etmiyor diyecek lakin bir çikolata bir portakal
Ooo içerde cümbüş var

Walla hepimizin derdi başka. Benımde yarın kontrolüm var, dr tartacak diye stres oluyorum Gripten geberıyorum bu hamileliğimde ama iştahım bana mısın demiyor

Günaydjn kızlar :) normalde kontrolüm 9 nisanda. Ama ben dayanamadım başka bir hastaneden randevu aldım yarın için içim rahatlasın diye. Bu arada kasık ağrıları devam eden var mı? Benim devam ettiği için ağrı korkutuyor beni.

Ara ara oluyor benim, yorulunca özellikle. Çok merdıven çıkıyorum gün içinde. Derslerım hep 4. katta, benıde o çok korkutuyor. Az mı su içiyorsun acaba. Enfeksiyon olabılır mi?

Kizlar gunaydin..mutlu pazarlar.. bu hafta hic evde durmadim hep gezmelerdeydim o yizden bugun bol bol uyumak istiyorum tabi bir program cikmazsaaa

Tekrar merhaba herkese,
Aranızda kan sulandırıcı iğne olan var mı?
Ve her iğnede canınız yanıyor mu?
Ben kullaniyorum 0.4 kullaniyorum fakat 0.6 ya cikardi doktorlar elimdekiler bitince baslayacagim bazen hic agrimiyor bazende felaket aciyor kanadigida oluyor igneden sonra allahim hayirlisiyla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsinde o kadar ignenin karsiliginda ..

Benim 3.gebeligim diğer iki cocugumda annem banyo yaptırırdı bakardı süt yapan yemekler yapardı ama mayıs ayında 1 yıl olacak kaybedeli öyle zor ki bu bebeğimi göremeyecek olması, çok ani kaybettik 1 gün içind e hatta bikac saat içinde oldu herşey. Annenizin kıymetini bilin çok yardım edin ölüm ansızın geliyor bir kez daha anladım

Oooo Konu sahibemiz
Özlettin kendini dostum ya
Nasılsın Ankara güzeli
Cumadan beri yozgattayız:) eşimin köyüne geldik kene yapıştı bana burada. Hep beni bulur zaten geçen sene de pire görmüştüm kızımın üstünde

İyi pazarlar canım nasılsın ne var ne yok :)
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın. Gebelik nasıl geçiyor ben kızımda çok rahattım bunda sol kalçama giren kramplar öldürüyor beni.

Yozgattayız canım cumadan beri bugün dönrceğiz kısmetse havalar iki gündür kötüydü güneş enerjisi suyu bile ısıtmamıştı bugün banyo yapabileceğim ona seviniyorum :))

Bebeğe mi mobilya bakıyorsunuz canım nasıl bişey alacaksın. Dikkat et yemene içmene annesi minnakının ihtiyacını artık vücut karşılayamaz güçsüz düşer hasta olursun

Tekrar merhaba herkese,
Aranızda kan sulandırıcı iğne olan var mı?
Ve her iğnede canınız yanıyor mu?
Merhaba canım bende kullaniyorum clexane 0.4 bazen acıyor bazen hiç hissetmiyorum.. benim ödem oldu bazı iğne yerleri o kısımlara denk gelirse özellikle kötü oluyor.. kan pıhtılaşması var mı canım yoksa benim gibi düşük yaşadığın için mi verdi doktorun

Canım eğer clexan kullanıyorsan ilaç bitince iğneyi çıkarmadan bastırınca koruyucu bir kapak çıkıyor cildinin üzerindeyken o kapağı çıkarınca kanama olmuyor morarmıyor birde Neye göre 0.6 yaptılar bende 0.4 kullanıyorum

Kenemiii dikkat edin canım. Bende bir kaç gündür karnımda sertleşme yaşıyorum taş kesiyor kasılıyor falan bugünde sol kasık ve sol bacağımın ağrısından duramıyorum magnezyuma başladım bakalım geçer inşallah :) yozgat ha bize yaklaşmışsınız :)))

Allah sabır versin. Çok zor çok, heleki anne. Hamileliğim ilk iki ayında annem yoğun bakımdaydı. Farketmemişim bile hamile oldugumu. Rabbim bize bağışladı ama çok zor günler geçirdik. Sizinde evlatlarınız acılarınıza şifa olsun. Nurlar içinde uyusun.

Allah mekanını cennet etsin anneciğinin. Allah seni evlatlarının başından eksik etmesin. Gerçekten çok zor ama dünyadaki tek gerçek belki de

Bizim de bu sıra aile içinde miras kavgası var babanne büyükbabama ölene kadar babam baktığı için bir ev ve bir arsa vermiş babası diğerlerinden farklı olarak şimdi amcamlar birleşmiş dava açacaklarmış. Dava açmaları hiç önemli değil daha önceden de açmış ama bir şey alamamışlardı beşi birleşiyor çocuklarıyla beraber gelip hem babamı laflarıyla üzüyorlar hem evde yiyip içip s.çıp anneme eziyetini bırakıyorlar sürekli

İnşallah geçer benim doktorum gerek görmedi kendim söyledim magnezyum alayım mı diye bunlar olacak şeyler maden suyu iç dedi.

Kasılma bende olmadı şu ana kadar. Ama gebelik sonunda bir oluyor ki:) koca totosunu dayıyor bacaklarını geriyor bir beş saniye kas katı kalıyor insan:) o xamanları da görürüz sağlıklıca inşallah. Sordum eşime 3 saatmiş burdan. Çoruma daha yakın eşimin köyü

Ohh ne güzel annen iyi bakar sana artık bende 13 gündür annemin yanındayım yemek yapma derdi falan yok rahat oluyo insan 1 hafta sonra dönücem evime tadını çıkarıyorum son aylarda gidip gelemiycez malesef
Aynen canım, allah kimsenin annesini başından eksik etmesin. Okullar tatil olur olmaz gideceğim memlekete ailemin yanına. En son düğünüm oldu çıktım evden bi daha gidemedim. Yazı orda geçiririm aksilik olmazsa :)

Allah yardımcın olsun canım, biz aynı ülkede gurbetlik zor derken sen daha zorunu yaşıyorsun. Allah sağlık versin herkesin ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…