- 24 Haziran 2017
- 366
- 386
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.581
canım teşekkür ederim cevabın için,Ben çok baktım saatler sonrasında hiçbir şey çıkmamıştı çıktıysa ya çok yeni değerin düşük ya da kimyasal gebelik ama biz olumlusunu düşünelim inş güzel sonuçlar alırsın.
Ayy neler yaptım düzelmedi yaKayısı yedim yok, kayısıyı 1 gece suda bekletip ertesi sabah suyuyla beraber tükettim sadece o anlık, sonra yine kabızım.. Gerçekten zor. Tuvalette kendimi zorlamak istemediğim için hiç rahatlayamıyorum :/ Bakalım şurup nasıl bir etki yapacak bu akşam
canım teşekkür ederim cevabın için,
sonradan da yaptım çizgi bundan çook daha silik çıktı varla yok arası gibi,
önceki hamileliğimde adete 5 gün kala kabak gibi çıkmıştı yine öyle çıkması gerekmez mi diye düşünüyorum
bi yandan da adetim 2 gün gecikti, bilemiyorum bakalım hayırlısı artık ben de şaşırdım
Merhaba canım.. Ben 40. Günümde test yaptım, üstelik 6gün öncesini gösteren dijital testti ve negatif çıkmıştı.. Biraz beklemek ve kan vermek en doğrusu.. İdrar testi yapıyorsanız da, üstünde belirli bir süre veriyor, sonuç çıkması için.. 30 dk sonra başka çizgi görülebiliyor, testlerin üzerinde yazıyor, o dk dan sonrasını dikkate almamak gerek..canım teşekkür ederim cevabın için,
sonradan da yaptım çizgi bundan çook daha silik çıktı varla yok arası gibi,
önceki hamileliğimde adete 5 gün kala kabak gibi çıkmıştı yine öyle çıkması gerekmez mi diye düşünüyorum
bi yandan da adetim 2 gün gecikti, bilemiyorum bakalım hayırlısı artık ben de şaşırdım
Deneyeceğim canımkivi yiyebilirsiniz yada yoğurt ile birlikte yulaf ikisi de etkili. ben hamilelikten beri kivi ağacı çıkaracağım karnımda neredeyse. kayısı belli bir süre sonra etki etmez oldu bana
Bende leblebi öneriyorum..Deneyeceğim canım
Aaa leblebiyi ben tam tersi bilirdim, hani ne bileyim ishal ve kusma olunca midesini tutuyor ya insanın.Bende leblebi öneriyorum..
Ay öyle mi ki? Ben ne zaman bir kase yesem, sıkıntı çekerim.. Benim bu durumlarda iki ürünüm var biri leblebi diğeri muz.. Duruma göre yiyorum..Aaa leblebiyi ben tam tersi bilirdim, hani ne bileyim ishal ve kusma olunca midesini tutuyor ya insanın.
Ikisi de kabızlık yapıyyapıyo normaldeAy öyle mi ki? Ben ne zaman bir kase yesem, sıkıntı çekerim.. Benim bu durumlarda iki ürünüm var biri leblebi diğeri muz.. Duruma göre yiyorum..
kız bebiş bekleyen anne adayları isim ne koymayı düşünüyorsunuz?
Kuzum nasıl geçti inşalalh hersey yolunda
Eymen olacak insaALLAH oğluşumuzun adıerkek bekleyenler hangi isimleri koyacaksınız kızlar? ben hala arayış içerisindeyim belki Ediz olabilir ama tam içime sinmiyor bu isim de...
Kalbi yavaş dedi ama dün baktırdım 149 du :/ bebeğimibebeğimin resmini bile öyle uyduruktan çıkarıp verdi anlasimiyor bile, kız dedi cinsiyeti ama sevinemedik bileNe olduğunu ne yaptığını anlamadık , anlatmadı. Şikayet edeceğim
Insallah öyledir canım yanlisliktircanım 149 un nesi yavaşmış bende gittim bugün 146 ydı doktorum ritmik ve çok iyi dedi.. Hem geri kalması da tamamen yanlışlıktan bana sorarsan.. Önceki doktorum çok hata yapardı bu konuda.. önceki ölçümlerle karışırdı hep ve küçük ve ya çok büyük çıkardı
Benim 140 çıktı doktor gayet iyi dedi . Ne saçma bbir doktormus ya .karşıdakinin hislerini düşünmüyor mu ,? Yurt dışında özel hastane muayenehAne falan yok mu iyi bi doktora git için rahatlasınInsallah öyledir canım yanlisliktirbenim moralimi bozdu çünkü birşey demedi zaten salak kadın, göremedim bebeğimi, Sadece kalbe bakmaya başladı ama bize anlatmadı da sadece sonunda herşey iyi ama 12 gün geri o da son adet tarihinden olabilir dedi ama yinede üzgünüm Acaba neden böyle oldu
Kızlar bugün kontrolüm vardı ama pek keyifle dönmedimAslında net birşey yok ama zaten sıkıntı orda, afedersiniz ama aptal bir doktor kadına denk geldim, tecrübesi ni yoktu neydi daha başlar başlamaz kipirdamiyor dedi ölçmek zor olur dedi, elindeki aletle karnıma karnıma vurdu ekranda bebeğimi göremedim bile , Sadece kalbine bir odaklandı bir şey de anlatmıyor korktuk gerildim esimle stres olduk, gitti odadan yarım saat yok, Artık başladım ağlamaya geldi uyuz bir suratla herşey iyi kız dedi, sadece 12 gün geriden geliyor dedi . Ama nasıl fena bir tavır , Tabi tatmin olmadık haftaya Başka yere gidicez. Açıkçası kötü bişey olduğunu sanmıyorum, hareket etmesinde de sıkıntı yok ama neden 12 gün ufak duruyor dedi ölçmedi bile
Kalbi yavaş dedi ama dün baktırdım 149 du :/ bebeğimibebeğimin resmini bile öyle uyduruktan çıkarıp verdi anlasimiyor bile, kız dedi cinsiyeti ama sevinemedik bileNe olduğunu ne yaptığını anlamadık , anlatmadı. Şikayet edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?