2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben çok baktım saatler sonrasında hiçbir şey çıkmamıştı çıktıysa ya çok yeni değerin düşük ya da kimyasal gebelik ama biz olumlusunu düşünelim inş güzel sonuçlar alırsın.
canım teşekkür ederim cevabın için,
sonradan da yaptım çizgi bundan çook daha silik çıktı varla yok arası gibi,
önceki hamileliğimde adete 5 gün kala kabak gibi çıkmıştı yine öyle çıkması gerekmez mi diye düşünüyorum
bi yandan da adetim 2 gün gecikti, bilemiyorum bakalım hayırlısı artık ben de şaşırdım

kivi yiyebilirsiniz yada yoğurt ile birlikte yulaf ikisi de etkili. ben hamilelikten beri kivi ağacı çıkaracağım karnımda neredeyse. kayısı belli bir süre sonra etki etmez oldu bana

Yine de biraz daha bekleyip birdaha yap derim

Merhaba canım.. Ben 40. Günümde test yaptım, üstelik 6gün öncesini gösteren dijital testti ve negatif çıkmıştı.. Biraz beklemek ve kan vermek en doğrusu.. İdrar testi yapıyorsanız da, üstünde belirli bir süre veriyor, sonuç çıkması için.. 30 dk sonra başka çizgi görülebiliyor, testlerin üzerinde yazıyor, o dk dan sonrasını dikkate almamak gerek..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah..

kız bebiş bekleyen anne adayları isim ne koymayı düşünüyorsunuz?

canım 3 isim içinde kararsızız.. Lina Elisa Yüsra doğunca yüzüne bakıp karar vereceğiz artık

Kuzum nasıl geçti inşalalh hersey yolunda

canım çok şükür iyi geçti her şeyi normal çok sağlıklı dedi doktorum..Benim geçmişimden dolayı çentiklenme gördü ama çok şükür çok küçük 26 ya kadar kaybolur o zaman yine gel bakalım dedi.. Dün gece 1 2 kötü hikaye okumuştum o etkiledi heralde çok strese girmiştim

kızlar bugün nefroloji ye de gitmiştim rutinler için kan vermiştim ama tok gitmiştim.. Çok şükür şekerim 105 çıkmış ben tok olduğum için yüksek çıkar dye düşünmüştüm.. Ama Kolestrol Trigliserit LDL falan yüksek çıkmış acaba tok olduğum için mi yüksek yoksa aç tok farketmiyor mu ?

Kızlar bugün kontrolüm vardı ama pek keyifle dönmedim Aslında net birşey yok ama zaten sıkıntı orda, afedersiniz ama aptal bir doktor kadına denk geldim, tecrübesi ni yoktu neydi daha başlar başlamaz kipirdamiyor dedi ölçmek zor olur dedi, elindeki aletle karnıma karnıma vurdu ekranda bebeğimi göremedim bile , Sadece kalbine bir odaklandı bir şey de anlatmıyor korktuk gerildim esimle stres olduk, gitti odadan yarım saat yok, Artık başladım ağlamaya geldi uyuz bir suratla herşey iyi kız dedi, sadece 12 gün geriden geliyor dedi . Ama nasıl fena bir tavır , Tabi tatmin olmadık haftaya Başka yere gidicez. Açıkçası kötü bişey olduğunu sanmıyorum, hareket etmesinde de sıkıntı yok ama neden 12 gün ufak duruyor dedi ölçmedi bile

Kalbi yavaş dedi ama dün baktırdım 149 du :/ bebeğimibebeğimin resmini bile öyle uyduruktan çıkarıp verdi anlasimiyor bile, kız dedi cinsiyeti ama sevinemedik bile Ne olduğunu ne yaptığını anlamadık , anlatmadı. Şikayet edeceğim

canım 149 un nesi yavaşmış bende gittim bugün 146 ydı doktorum ritmik ve çok iyi dedi.. Hem geri kalması da tamamen yanlışlıktan bana sorarsan.. Önceki doktorum çok hata yapardı bu konuda.. önceki ölçümlerle karışırdı hep ve küçük ve ya çok büyük çıkardı

Insallah öyledir canım yanlisliktir benim moralimi bozdu çünkü birşey demedi zaten salak kadın, göremedim bebeğimi, Sadece kalbe bakmaya başladı ama bize anlatmadı da sadece sonunda herşey iyi ama 12 gün geri o da son adet tarihinden olabilir dedi ama yinede üzgünüm Acaba neden böyle oldu

Benim 140 çıktı doktor gayet iyi dedi . Ne saçma bbir doktormus ya .karşıdakinin hislerini düşünmüyor mu ,? Yurt dışında özel hastane muayenehAne falan yok mu iyi bi doktora git için rahatlasın

Gülüm doktora kızp sinirlenseydiniz şikâyet etseydiniz ya . Üzüldüm walla bide o kadar hevesleniyordun cinsiyet için felan . Çok gck bi durum olmuş sınır oldum yaaa. Benim doktor da biraz burnu havada özel olmasına rağmen ama herşeyi ölçüyor yazıyor kâğıtta 10dk felan bakıyo su ivmeni kilomu takip ediyo

Bazı doktorlar gerçekten çok dengesiz sizde öyle birime denk gelmişsiniz olabilir hiç üzülme. Başka doktora git hemen. Hatta söylediği şeyler de doğru değildir büyük ihtimalle Zermina dediler ya 100 gr bebek diye ne kadar üzülmüştük. Tabi ki yokmuş öyle birşey. Şikâyette et kesinlikle aptal şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…