- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.621
Ay sorma tuvalette nöbet tutcaz:)Ay benimde baya asagi vuruyor aninda lavabo ihtiyacim geliyor korkuyorum bazen
Canım boyunu benim içinde hesaplarmısın? Doktor bana 17 cm gibi bsy dedi net hatırlamıyorum yani haftaya göre uyumlu değil gibi yada ben tam anlamadımBiz bence bazı doktorlardan daha çok şey biliyoruz ve doktor içimize dönmezse haklı çıkıyoruz. Geçenlerde kendi doktorumdan başkasına gittim resim veremedi,neymiş kucukmus gorunmezmis. Benim doktorum 250 grken resim veriyordu. Bu 500 grken veremedi. Boyu kaç dedim olcmuyoruz boyunu dedi. Ben fl değerini 7 ile çarparak buldum. Yani her doktorun dediğine de guvenmemek lazım. İnşallah haftaya gittiğinden mutlu döneceksin ben inanıyorum.
Kımıldar canm bende merakta idim kımıldıyor 1 haftadir
Ben de haftaya ayrıntılıya gideceğim canım :) Araryıp randevu almam lazım doktorum dışarda bir yere yönlendirdi çünkü. Hareketlere gelince ben de bir iki kıpırtı hissettim, mesela dün sabah oldukça hareketliydi ama bugün pek birşey hissetmedim mesela.
erkek bekleyenler hangi isimleri koyacaksınız kızlar? ben hala arayış içerisindeyim belki Ediz olabilir ama tam içime sinmiyor bu isim de...
Kızlar bugün kontrolüm vardı ama pek keyifle dönmedimAslında net birşey yok ama zaten sıkıntı orda, afedersiniz ama aptal bir doktor kadına denk geldim, tecrübesi ni yoktu neydi daha başlar başlamaz kipirdamiyor dedi ölçmek zor olur dedi, elindeki aletle karnıma karnıma vurdu ekranda bebeğimi göremedim bile , Sadece kalbine bir odaklandı bir şey de anlatmıyor korktuk gerildim esimle stres olduk, gitti odadan yarım saat yok, Artık başladım ağlamaya geldi uyuz bir suratla herşey iyi kız dedi, sadece 12 gün geriden geliyor dedi . Ama nasıl fena bir tavır , Tabi tatmin olmadık haftaya Başka yere gidicez. Açıkçası kötü bişey olduğunu sanmıyorum, hareket etmesinde de sıkıntı yok ama neden 12 gün ufak duruyor dedi ölçmedi bile
Hangi isimleri düşünüyorsun ablacım ah bizde kp ismini bırakmayalım da tek isteğim o yoksa kafayı yiyebilirimİsim listesi yazıyorum ..yine ..yeni ...yeniden .....
Liste giderek uzuyoooooooor ...bi mola verdim
Hangi isimleri düşünüyorsun ablacım ah bizde kp ismini bırakmayalım da tek isteğim o yoksa kafayı yiyebilirim
Bizde Hamza yada Alparslan olarak düşündük.Erkek isimlerini de paylaşalım karar neler düşünüyoruz valla
Aslında samet isminı çok beğeniyorum ama tek başına günahmış burak ismini de çok beğeniyorum ama eşim bildiğini okumaz umarımÇooooooook o kadar isim dönüyor ki kafada ..hangi birini yazayım :)
şu listemi de bi toparlayayım hele koyarım buraya da ...
Sen ne düşünüyorsun ?
Çıkar çıkmaz yaptığım ilk şey şikayet oldu, Hatta benim gebeligimi takip eden ebem direk onları arayıp canlarina okumuş haftaya tekrar gideceğim Başka doktor bakacbakacak , sorun olduğunu sanmıyorum Allah'ın izniyle ama tavırları hatta bilgi vermemeleri hoş değildi
Yorumlarınız için sağolun kızlar, sikayetimi yaptım. Haftaya salı tekrar karşılaşacağım bebeğimle, Insallah güzel haberlerle dönerim :)
Ayyy kıza isim çok da erkek olarak ben bi bulamadm çocuk isimsiz doğacakİsim listesi yazıyorum ..yine ..yeni ...yeniden .....
Liste giderek uzuyoooooooor ...bi mola verdim
Canını sıkma tatlım doktorları anlamak zor.kendi doktorunuza güvenin diğerlerini bosverin.insallah haftaya salı güzel haberler alırsınız.2hafta geriden bile olsa olcememesi imkansız yani.Yorumlarınız için sağolun kızlar, sikayetimi yaptım. Haftaya salı tekrar karşılaşacağım bebeğimle, Insallah güzel haberlerle dönerim :)
Canım fl diye bı ölçüm değeri var,onu 7 ile çarpınca baştan topuğa boyunu veriyor. Bana verdiği ölçüm kağıdında fl değer 3.75di 7 ile carptigimizda 26 cm gibi bı değer çıkıyor. Kendi doktorum çarpıp söylüyordu zaten.Canım boyunu benim içinde hesaplarmısın? Doktor bana 17 cm gibi bsy dedi net hatırlamıyorum yani haftaya göre uyumlu değil gibi yada ben tam anlamadım
bende hep internetten alıyorum mağazaya gidince nevrim dönüyor o mu bu mu şu mu derken eli boş çıkıyorum dükkanlardaninternetten bakıyorum bir de mağazalara gitsem ne olur bilemicem
Ben 3ay 9ay ve 12ay aldim canim 3ayliklar baya kucuk yenidogdugunda da giydirebilirim diye dusunuyorumKızlar bu e bebekte ki 5 al 4 öde den aldığınız beyaz badileri yenidoğan mı aldınız. Kaç cm onlar acaba.
Azra ismini bende cok dusundum ama anlamindan dolayi geri vazgectikİsim konusunda eşim beyza istiyor ben Azra
kotu denk gelmis canim sikma canini mutlaka baska doktora gitKızlar bugün kontrolüm vardı ama pek keyifle dönmedimAslında net birşey yok ama zaten sıkıntı orda, afedersiniz ama aptal bir doktor kadına denk geldim, tecrübesi ni yoktu neydi daha başlar başlamaz kipirdamiyor dedi ölçmek zor olur dedi, elindeki aletle karnıma karnıma vurdu ekranda bebeğimi göremedim bile , Sadece kalbine bir odaklandı bir şey de anlatmıyor korktuk gerildim esimle stres olduk, gitti odadan yarım saat yok, Artık başladım ağlamaya geldi uyuz bir suratla herşey iyi kız dedi, sadece 12 gün geriden geliyor dedi . Ama nasıl fena bir tavır , Tabi tatmin olmadık haftaya Başka yere gidicez. Açıkçası kötü bişey olduğunu sanmıyorum, hareket etmesinde de sıkıntı yok ama neden 12 gün ufak duruyor dedi ölçmedi bile
benimki de, yemegimi bile dogru duzgun yiyemedim bugun, vurdukca tuvaletim geldi daha yeni degistirdi pozisyonu :)) oglumda boyleydi o daha fenaydi hatta altimi tuta tuta geziyodum evin icindeKızlar bebeğim bugün kasigimda ve tekme attıkça tuvalete koşuyorum.erkek bebeğim normal mi kasıkta olması.arada karnıma vuruyodu ama bugün aşağıda dolasiyi:)
Ayy haftaya salı benim de var bende çok heyecanlıyımm. Büyümüştür minnoşum. Bakalım annesi kaç kilo aldı. En son orada tartıldım onun için güvenemiyorum başka yere ve şeker yüklemesi de var ne olacak ne bitecek gerçekten bu hafta geçmez artık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?