2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım boyunu benim içinde hesaplarmısın? Doktor bana 17 cm gibi bsy dedi net hatırlamıyorum yani haftaya göre uyumlu değil gibi yada ben tam anlamadım

Beni de başka doktora yönlendirdi 325 YTL imiş bakalım inş sıkıntısız atlatırız

Bence o doktor demek bile zor kadının dediklerini ciddiye alma nasıl tavır o öyle en yakın zamanda başka doktora git hatta acile bile gidebilirsin kafan rahatlar inş hersry güzel olur Rabbim sağlık versin bebişine

Hangi isimleri düşünüyorsun ablacım ah bizde kp ismini bırakmayalım da tek isteğim o yoksa kafayı yiyebilirim

Çooooooook o kadar isim dönüyor ki kafada ..hangi birini yazayım :)

şu listemi de bi toparlayayım hele koyarım buraya da ...

Sen ne düşünüyorsun ?

Çooooooook o kadar isim dönüyor ki kafada ..hangi birini yazayım :)

şu listemi de bi toparlayayım hele koyarım buraya da ...

Sen ne düşünüyorsun ?
Aslında samet isminı çok beğeniyorum ama tek başına günahmış burak ismini de çok beğeniyorum ama eşim bildiğini okumaz umarım

Walla ben sinir oldum ta burda

Iyi yapmssn bari . Haftaya insaAlalh hayırlı sonuçlar alrrsn

Yorumlarınız için sağolun kızlar, sikayetimi yaptım. Haftaya salı tekrar karşılaşacağım bebeğimle, Insallah güzel haberlerle dönerim :)

Ayy haftaya salı benim de var bende çok heyecanlıyımm. Büyümüştür minnoşum. Bakalım annesi kaç kilo aldı. En son orada tartıldım onun için güvenemiyorum başka yere ve şeker yüklemesi de var ne olacak ne bitecek gerçekten bu hafta geçmez artık bana

Yorumlarınız için sağolun kızlar, sikayetimi yaptım. Haftaya salı tekrar karşılaşacağım bebeğimle, Insallah güzel haberlerle dönerim :)
Canını sıkma tatlım doktorları anlamak zor.kendi doktorunuza güvenin diğerlerini bosverin.insallah haftaya salı güzel haberler alırsınız.2hafta geriden bile olsa olcememesi imkansız yani.

Canım boyunu benim içinde hesaplarmısın? Doktor bana 17 cm gibi bsy dedi net hatırlamıyorum yani haftaya göre uyumlu değil gibi yada ben tam anlamadım
Canım fl diye bı ölçüm değeri var,onu 7 ile çarpınca baştan topuğa boyunu veriyor. Bana verdiği ölçüm kağıdında fl değer 3.75di 7 ile carptigimizda 26 cm gibi bı değer çıkıyor. Kendi doktorum çarpıp söylüyordu zaten.

internetten bakıyorum bir de mağazalara gitsem ne olur bilemicem
bende hep internetten alıyorum mağazaya gidince nevrim dönüyor o mu bu mu şu mu derken eli boş çıkıyorum dükkanlardan

Kızlar bu e bebekte ki 5 al 4 öde den aldığınız beyaz badileri yenidoğan mı aldınız. Kaç cm onlar acaba.
Ben 3ay 9ay ve 12ay aldim canim 3ayliklar baya kucuk yenidogdugunda da giydirebilirim diye dusunuyorum
İsim konusunda eşim beyza istiyor ben Azra
Azra ismini bende cok dusundum ama anlamindan dolayi geri vazgectik
kotu denk gelmis canim sikma canini mutlaka baska doktora git

Kızlar bebeğim bugün kasigimda ve tekme attıkça tuvalete koşuyorum.erkek bebeğim normal mi kasıkta olması.arada karnıma vuruyodu ama bugün aşağıda dolasiyi:)
benimki de, yemegimi bile dogru duzgun yiyemedim bugun, vurdukca tuvaletim geldi daha yeni degistirdi pozisyonu :)) oglumda boyleydi o daha fenaydi hatta altimi tuta tuta geziyodum evin icinde

InsaAllah herşey güzel geçer canm ve de sağlıklıdır bebeğin insaAllah Rabbim hayırlı haberler aldirsin

Kızlar biliyosnz çok rahatsizim surekli öksürüyorum iki üç gündür öksurdukce afedersnz alttan su geliyor bazen idrar kaçırdığımi düşünüyorum noluyo anlamıyorum bi türlü koca karı gibi oldum bişey olur mu ki bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…