- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.601
Allah Allah, bende tam tersi yaa, leblebi için tabi.. Anında midem bozulur.. Özellikle demir ilacı sıkıntı çıkarmasın diye yiyorum ve çok şükür kabızlık yaşamadım hiç..Ikisi de kabızlık yapıyyapıyo normalde
Boşver canım ya, arkadaşlarda demişler.. Sen tekrar başka doktora git.. Ayrıntılıya gittiğimde banada 10 günlük fark var dediler.. O da geç döllenme, hoş sen daha iyi bilirsin ama seninde öyledir belki..Kızlar bugün kontrolüm vardı ama pek keyifle dönmedimAslında net birşey yok ama zaten sıkıntı orda, afedersiniz ama aptal bir doktor kadına denk geldim, tecrübesi ni yoktu neydi daha başlar başlamaz kipirdamiyor dedi ölçmek zor olur dedi, elindeki aletle karnıma karnıma vurdu ekranda bebeğimi göremedim bile , Sadece kalbine bir odaklandı bir şey de anlatmıyor korktuk gerildim esimle stres olduk, gitti odadan yarım saat yok, Artık başladım ağlamaya geldi uyuz bir suratla herşey iyi kız dedi, sadece 12 gün geriden geliyor dedi . Ama nasıl fena bir tavır , Tabi tatmin olmadık haftaya Başka yere gidicez. Açıkçası kötü bişey olduğunu sanmıyorum, hareket etmesinde de sıkıntı yok ama neden 12 gün ufak duruyor dedi ölçmedi bile
Haftaya Aynı hastane de farklı doktora baktiracagim, Bu sefer adam gibi bilgi versinler, bütün ölçümleri de isteyeceğim kağıtları ve sonrası hemen özeleBenim 140 çıktı doktor gayet iyi dedi . Ne saçma bbir doktormus ya .karşıdakinin hislerini düşünmüyor mu ,? Yurt dışında özel hastane muayenehAne falan yok mu iyi bi doktora git için rahatlasın
Çıkar çıkmaz yaptığım ilk şey şikayet oldu, Hatta benim gebeligimi takip eden ebem direk onları arayıp canlarina okumuş haftaya tekrar gideceğim Başka doktor bakacbakacak , sorun olduğunu sanmıyorum Allah'ın izniyle ama tavırları hatta bilgi vermemeleri hoş değildiGülüm doktora kızp sinirlenseydiniz şikâyet etseydiniz ya . Üzüldüm walla bide o kadar hevesleniyordun cinsiyet için felan . Çok gck bi durum olmuş sınır oldum yaaa. Benim doktor da biraz burnu havada özel olmasına rağmen ama herşeyi ölçüyor yazıyor kâğıtta 10dk felan bakıyo su ivmeni kilomu takip ediyo
Ettim daha canlarina okuyacağım, beş karış suratla baktı zaten, zehir etti günümü, Yoksa bebeğim bayağıdır hareHareket ediyor bir sıkıntı hissetmiyorumBazı doktorlar gerçekten çok dengesiz sizde öyle birime denk gelmişsiniz olabilir hiç üzülme. Başka doktora git hemen. Hatta söylediği şeyler de doğru değildir büyük ihtimalleZermina dediler ya 100 gr bebek diye ne kadar üzülmüştük. Tabi ki yokmuş öyle birşey. Şikâyette et kesinlikle aptal şey
Evet canım olabilir adetlerim çok düzenli değildi , Ama testte falan erken görmüştüm :/ Hatta erken döllenme olduğunu düşünüyorum bakalım hayırlısıBoşver canım ya, arkadaşlarda demişler.. Sen tekrar başka doktora git.. Ayrıntılıya gittiğimde banada 10 günlük fark var dediler.. O da geç döllenme, hoş sen daha iyi bilirsin ama seninde öyledir belki..
Çok haklısin kuzum kesinlikleBazı doktorlar gerçekten çok dengesiz sizde öyle birime denk gelmişsiniz olabilir hiç üzülme. Başka doktora git hemen. Hatta söylediği şeyler de doğru değildir büyük ihtimalleZermina dediler ya 100 gr bebek diye ne kadar üzülmüştük. Tabi ki yokmuş öyle birşey. Şikâyette et kesinlikle aptal şey
Eti burçak yiyebilrsin cnm yulaflı ve gerçekten işe yarıyorDeneyeceğim canım
Suan yeri yayla gibi gezinip durur :)Kızlar bebeğim bugün kasigimda ve tekme attıkça tuvalete koşuyorum.erkek bebeğim normal mi kasıkta olması.arada karnıma vuruyodu ama bugün aşağıda dolasiyi:)
Cnm Allah'ın izniyle hiçbirşey yoktur ölçümler yanlış cıkabilr . Sonuçta mm ölçümler dedi doktorum banaInsallah öyledir canım yanlisliktirbenim moralimi bozdu çünkü birşey demedi zaten salak kadın, göremedim bebeğimi, Sadece kalbe bakmaya başladı ama bize anlatmadı da sadece sonunda herşey iyi ama 12 gün geri o da son adet tarihinden olabilir dedi ama yinede üzgünüm Acaba neden böyle oldu
Iyi yapmışsın canım sen içini ferah tut bişey yokturEttim daha canlarina okuyacağım, beş karış suratla baktı zaten, zehir etti günümü, Yoksa bebeğim bayağıdır hareHareket ediyor bir sıkıntı hissetmiyorum
Amin canım inşallah doktorun aptalligidirCnm Allah'ın izniyle hiçbirşey yoktur ölçümler yanlış cıkabilr . Sonuçta mm ölçümler dedi doktorum bana
İyi masallah canım çok sevindimcanım 3 isim içinde kararsızız.. Lina Elisa Yüsra doğunca yüzüne bakıp karar vereceğiz artık
canım çok şükür iyi geçti her şeyi normal çok sağlıklı dedi doktorum..Benim geçmişimden dolayı çentiklenme gördü ama çok şükür çok küçük 26 ya kadar kaybolur o zaman yine gel bakalım dedi..Dün gece 1 2 kötü hikaye okumuştum o etkiledi heralde çok strese girmiştim
Insallah canım, İlk gebeligimde hiç böyle şeyler olmamıştı, oğlum ileriden bile giderdi, kızım narin çıktı :) Tabi gerçekten kızsa, tekrar bi sorarım haftaya :)Iyi yapmışsın canım sen içini ferah tut bişey yoktur
:) öyle mi diyosun.orasi da boş boş vurdukça canımı yakıyo:)Suan yeri yayla gibi gezinip durur :)
Merhaba üzme kendini bende kızimda Dr her gittiğimde sinirden çıldırıyordum hatta son hafta doğuma girecek dedi ki bebek çok küçük kilosu az vs bebek doğdu 3300 kilo 50 cm yani gayet iyi sende başka Dr git bebeginizide üzmeyin.Insallah canım, İlk gebeligimde hiç böyle şeyler olmamıştı, oğlum ileriden bile giderdi, kızım narin çıktı :) Tabi gerçekten kızsa, tekrar bi sorarım haftaya :)
Ay benimde baya asagi vuruyor aninda lavabo ihtiyacim geliyor korkuyorum bazenKızlar bebeğim bugün kasigimda ve tekme attıkça tuvalete koşuyorum.erkek bebeğim normal mi kasıkta olması.arada karnıma vuruyodu ama bugün aşağıda dolasiyi:)
Biz bence bazı doktorlardan daha çok şey biliyoruz ve doktor içimize dönmezse haklı çıkıyoruz. Geçenlerde kendi doktorumdan başkasına gittim resim veremedi,neymiş kucukmus gorunmezmis. Benim doktorum 250 grken resim veriyordu. Bu 500 grken veremedi. Boyu kaç dedim olcmuyoruz boyunu dedi. Ben fl değerini 7 ile çarparak buldum. Yani her doktorun dediğine de guvenmemek lazım. İnşallah haftaya gittiğinden mutlu döneceksin ben inanıyorum.Kızlar bugün kontrolüm vardı ama pek keyifle dönmedimAslında net birşey yok ama zaten sıkıntı orda, afedersiniz ama aptal bir doktor kadına denk geldim, tecrübesi ni yoktu neydi daha başlar başlamaz kipirdamiyor dedi ölçmek zor olur dedi, elindeki aletle karnıma karnıma vurdu ekranda bebeğimi göremedim bile , Sadece kalbine bir odaklandı bir şey de anlatmıyor korktuk gerildim esimle stres olduk, gitti odadan yarım saat yok, Artık başladım ağlamaya geldi uyuz bir suratla herşey iyi kız dedi, sadece 12 gün geriden geliyor dedi . Ama nasıl fena bir tavır , Tabi tatmin olmadık haftaya Başka yere gidicez. Açıkçası kötü bişey olduğunu sanmıyorum, hareket etmesinde de sıkıntı yok ama neden 12 gün ufak duruyor dedi ölçmedi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?