2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Boşver canım ya, arkadaşlarda demişler.. Sen tekrar başka doktora git.. Ayrıntılıya gittiğimde banada 10 günlük fark var dediler.. O da geç döllenme, hoş sen daha iyi bilirsin ama seninde öyledir belki..

Benim 140 çıktı doktor gayet iyi dedi . Ne saçma bbir doktormus ya .karşıdakinin hislerini düşünmüyor mu ,? Yurt dışında özel hastane muayenehAne falan yok mu iyi bi doktora git için rahatlasın
Haftaya Aynı hastane de farklı doktora baktiracagim, Bu sefer adam gibi bilgi versinler, bütün ölçümleri de isteyeceğim kağıtları ve sonrası hemen özele

Çıkar çıkmaz yaptığım ilk şey şikayet oldu, Hatta benim gebeligimi takip eden ebem direk onları arayıp canlarina okumuş haftaya tekrar gideceğim Başka doktor bakacbakacak , sorun olduğunu sanmıyorum Allah'ın izniyle ama tavırları hatta bilgi vermemeleri hoş değildi

Ettim daha canlarina okuyacağım, beş karış suratla baktı zaten, zehir etti günümü, Yoksa bebeğim bayağıdır hareHareket ediyor bir sıkıntı hissetmiyorum

Boşver canım ya, arkadaşlarda demişler.. Sen tekrar başka doktora git.. Ayrıntılıya gittiğimde banada 10 günlük fark var dediler.. O da geç döllenme, hoş sen daha iyi bilirsin ama seninde öyledir belki..
Evet canım olabilir adetlerim çok düzenli değildi , Ama testte falan erken görmüştüm :/ Hatta erken döllenme olduğunu düşünüyorum bakalım hayırlısı

İyi maşallah canım benim Çok sevindim hep iyi olun sormaya kuzum bende çok kötü rüyalar görüyorum baya etkisinde kalıyorum

Çok haklısin kuzum kesinlikle

@frhnfrhn canım çok geçmiş olsun öncelikle içini ferah tut benim gittiğim doktor ne demedi başka doktor görün için rahat etsin bebeği strese sokma kuzum doktorun beceriksizligi işte bana 100 grma bile yok dedi Blackbluee1 de söylemiş sana sonra başka doktora gittiğimde alakası bile yoktu

Son düzenleme:
Cnm Allah'ın izniyle hiçbirşey yoktur ölçümler yanlış cıkabilr . Sonuçta mm ölçümler dedi doktorum bana

İyi masallah canım çok sevindim hep iyi olun sana mesaj yazdım ama etiketleme yapmadığım için mesaj öyle duruyo benim akıl uçtu herhalde de kötü rüyalar görüyorum ya onu etkisinde kalıyorum baya

Insallah canım, İlk gebeligimde hiç böyle şeyler olmamıştı, oğlum ileriden bile giderdi, kızım narin çıktı :) Tabi gerçekten kızsa, tekrar bi sorarım haftaya :)
Merhaba üzme kendini bende kızimda Dr her gittiğimde sinirden çıldırıyordum hatta son hafta doğuma girecek dedi ki bebek çok küçük kilosu az vs bebek doğdu 3300 kilo 50 cm yani gayet iyi sende başka Dr git bebeginizide üzmeyin.

Biz bence bazı doktorlardan daha çok şey biliyoruz ve doktor içimize dönmezse haklı çıkıyoruz. Geçenlerde kendi doktorumdan başkasına gittim resim veremedi,neymiş kucukmus gorunmezmis. Benim doktorum 250 grken resim veriyordu. Bu 500 grken veremedi. Boyu kaç dedim olcmuyoruz boyunu dedi. Ben fl değerini 7 ile çarparak buldum. Yani her doktorun dediğine de guvenmemek lazım. İnşallah haftaya gittiğinden mutlu döneceksin ben inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…