2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynı şeyler bende de yüksek çıktı. Gebelikte kolesterol yükseliyormuş bi miktar. Ben 2 sefer yaptırdım ikisinde de aç karınla. Aç karınla gel dedi dr o yüzden öyle yaptırdım. Beni diyetisyene sevk etti dahiliye ama gitmedim. Kendi dr randevumu bekliyorum. Ona danışıcam ona göre hareket edicem.

Ayyy kıza isim çok da erkek olarak ben bi bulamadm çocuk isimsiz doğacak

yeni listem

ASLIHAN:Aslı ve Han kelimelerinden türetilmiş birleşik bir isimdir. Kerem ile Aslı hikayesinin kadın kahramanıdır. Güzelliğinin yanında saçlarının uzunluğu ve gürlüğünden bahsedilir
AHSEN:Daha güzel, çok güzel, en güzel.
BİLGE:Bilgili, iyi geniş, derin, bilgi sahibi kimse
BETÜL:1. Bakire. 2. Erkekten çekinen, erkeklere yaklaşmayan namuslu kadın. 3. Ayrı kök salan fidan. 4. Hz. Meryem'in lakabı. 5. Hz. Muhammed (s.a.s)'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı.
BEYZANUR:Işık saçan nur
BÜŞRA:Müjde, sevinçli haber
BERRA:Doğru sözlü, hayır işleyen kimse
BEYZA: Daha ak, çok beyaz. 2. Günahtan kaçınmış. Günahla kirlenmemiş.
BEYNA:iki el arasındaki sevgi" anlamındadır. Kuran’ da yer alan bir kelimedir.
ELİF:İslami alfabenin ilk harfi. Ebccd hesabında değeri birdir. 2. Musikide "la" notasını ifade için kullanılır. 3. Ülfet eden, dost, tanıdık. 4. Alışmış, alışkın,
ESMA:1. Adlar. 2. Kulaklar, işitme. - Esmaü'l-Hüsna: Allah'ın güzel isimleri. - Hz. Esma: Hz. Ebu Bekir'in kızı, Hz. Aişe'nin ablasıdır.
EYŞAN:Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü
ELVAN:Levnler, renkler, çok renkli, polikrom
EFNAN:Cennetteki güzel gözlü kız
GÜLCE:Gül gibi, güle benzeyen.
KÜBRA:1. Büyük olan (Ekber'in müennesi). 2. Hadicetü'l-Kübra: Hz. Peygamberin ilk hanımı.
MELİKE:Kadın hükümdar. Hükümdar karısı
MEYRA:Parıldayan Işık
MERVE:Mekke’de bir dağın adı olup hacılar, Merve ile Safa arasında Sa’y ederler yani 7 defa gidip gelirler. Kur’an-ı Kerim’de bakara suresi 158. ayet’te geçmektedir
MÜNEVVER:Tenvir edilmiş, nurlandırılmış, aydınlatılmış, ışıklı. Aydın
MEHLİKA:Ay yüzlü güzel
MAHİNUR:1. Ayın nuru, ışığı. 2. Ay yüzlü güzel.
NİSANUR:Aydınlık kadın.
NUR:1. Aydınlık, parıltı, parlaklık, niran. 2. Mekke’deki Hıra dağı. Işığın bir şeye yansımasından meydana gelen parlaklık. Zünnureyn: Hz. Peygamberin 2 kızıyla evlendiği için Hz. Osman’a verilen unvan, onur sahibi. Kur’an-ı Kerim’in 24. suresinin adı ve toplam 20 ayette geçmektedir.
ÖZGE: Başka, gayrı, diğer. Yabancı, ağyar. 2. İyi, güzel. 3. İki dağ arasındaki dereciklerin birleştiği yer, derenin başlangıcı. 4. Şakacı. 5. Cana yakın, sıcakkanlı. 6. Yürekli, gözü pek.
SEVDE:Siyah, esmer, esmer güzeli. Mü'minlerin annelerinden birisi Hz. Sevde
SENA:1. Övgü ile ilgili. 2. Şimşek parıltısı.
SÜMEYYE:İslam'ın ilk şehidi. Ammar b. Yasir'in annesi ve ilk müslüman olan hanım sahabelerden
SİMAY:Gümüşten ay, gümüş gibi parlak ay
SALİHA:Dinin emir ve yasaklarına uyan, iyi ahlak sahibi (kadın)
SEHLE:. Yumuşak. 2. Kolay. 3. Taze, körpe. Habeşistan'a hicret eden kadın sahabelerden
ŞEYMA: Bedeninde ben veya benzer bir izi olanlar. 2. Hz. Peygamber'in süt kardeşi.
ŞEBNEM:Havada buhar durumundayken gecenin serinliğiyle yerde ya da bitkilerin üzerinde toplanan su damlacıkları, çiğ
ZEYNEP:Değerli taşlar, mücevherler.
ZEHRA:Çok beyaz ve parlak yüzlü. Hz. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı
ZUHAL:Güneşe uzaklık bakımından altıncı durumda olan gezegen, satürn

kırmızılar bir adım önde gibi :))

Çok şükür bende ilk tekmemi yedim minnagimdan çok şükür bin şükür hissettim bugün . Gecen salı ayrıntılı utrasonu yapan doktor hissetmiyorum deyince 2 hafta içinde hissetmezsen doktoruna git bildir demisti. Korkudan Bir haftadir elim karnimda hadi oğlum tekme at , atabilirsin , yapabilirsin diye dolaşıyorum Allahima bin şükür bugün hissettim . Sabah kötü bir rüyala uyandim karnımda hareketlilik hissettim elimi karnima goturesiye bir his , elimi karmina koydum bir tekme atti heral karnim o tarafta elimle birlikte yumuşacık yukseldi Allahım nasil bir duygudur o Rabbim isteyen , dileyen bütün kullarina hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bu güne kadar hiç hissetmedim . Bugün icimde balon patlamalari ,hareketleri ,tekmeleriyle hep hissettim . Yemek yedikce hareketlendi minnagim annesi gibi yemek yemeği seviyor heral

Bence zeynep, Meyra

USG de yazıyor mu canım

Canım benimde hapşurduğumda öyle oluyor ya

Yüsra ve Lina çok güzel bende beğeniyorum

Canın daha öncede konuşmuştuk senle isim konusunda klasik isimleri seviyoruz diye bizim ilk kız denildi cinsiyetimiz sonra ayni hafta ozeldeki doktor erkeğe benzetti. Sonra hic göstermedi artik gecen hafta ayrıntılıda oğlumuz olacağını kesinleşti
Kızımız olsaydı ElifNur yada FatimaNur Zehra koyacaktik . O yüzden listende Elif Nur favarim Sümeyye ismini de çok severim . Eyşan ismide değişik kulağa hoş geldi bana
Oğlumuz yani Yusufumuz olacak inşallah Allah nasip ederse. İkinci isim icin bende liste yapayim çok iyiymis böyle Yusuf Ali ve Yusuf Efe var aklimizda bende anlamlarıyla liste yapim kendime

Oyyyyyyyyyyyyyy Yusuf geliyor demek benimde oğlumun adı ... Yusuf yüzlü oldu gerçekten Rabbime şükür ....

Eyşan ı bende bugün keşfettim ...zehra ve Elife çok yakınım :))) Nur tek başına oğlum çok istiyor ...bakalım

Hapşırınca bende de oluyor büyük ihtimal idrar kaçıyor bence de

Olsun canim kafayi yemisken ikisi bir arada cikar canlari sagolsun ne yapalim bende oyle gelen misafirlerde hoş gorecek rahatsiz oluyorlarsa kalkip ucundan tutuversinler ay napim yetisemiom malesef

Canım aynı şey ben dede oluyor midem bulsnırken idrar kaçırıyoruz

ust uste kabız olduıgum anlar artık bı ıkı gun ara verıp pekmezle gecıstırıorum. buda can netıcesınde bıde basur varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…