- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.641
Aynı şeyler bende de yüksek çıktı. Gebelikte kolesterol yükseliyormuş bi miktar. Ben 2 sefer yaptırdım ikisinde de aç karınla. Aç karınla gel dedi dr o yüzden öyle yaptırdım. Beni diyetisyene sevk etti dahiliye ama gitmedim. Kendi dr randevumu bekliyorum. Ona danışıcam ona göre hareket edicem.kızlar bugün nefroloji ye de gitmiştim rutinler için kan vermiştim ama tok gitmiştim.. Çok şükür şekerim 105 çıkmış ben tok olduğum için yüksek çıkar dye düşünmüştüm.. Ama Kolestrol Trigliserit LDL falan yüksek çıkmış acaba tok olduğum için mi yüksek yoksa aç tok farketmiyor mu ?
Ayyy kıza isim çok da erkek olarak ben bi bulamadm çocuk isimsiz doğacak
Bence zeynep, Meyrayeni listem
ASLIHAN:Aslı ve Han kelimelerinden türetilmiş birleşik bir isimdir. Kerem ile Aslı hikayesinin kadın kahramanıdır. Güzelliğinin yanında saçlarının uzunluğu ve gürlüğünden bahsedilir
AHSEN:Daha güzel, çok güzel, en güzel.
BİLGE:Bilgili, iyi geniş, derin, bilgi sahibi kimse
BETÜL:1. Bakire. 2. Erkekten çekinen, erkeklere yaklaşmayan namuslu kadın. 3. Ayrı kök salan fidan. 4. Hz. Meryem'in lakabı. 5. Hz. Muhammed (s.a.s)'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı.
BEYZANUR:Işık saçan nur
BÜŞRA:Müjde, sevinçli haber
BERRA:Doğru sözlü, hayır işleyen kimse
BEYZA: Daha ak, çok beyaz. 2. Günahtan kaçınmış. Günahla kirlenmemiş.
BEYNA:iki el arasındaki sevgi" anlamındadır. Kuran’ da yer alan bir kelimedir.
ELİF:İslami alfabenin ilk harfi. Ebccd hesabında değeri birdir. 2. Musikide "la" notasını ifade için kullanılır. 3. Ülfet eden, dost, tanıdık. 4. Alışmış, alışkın,
ESMA:1. Adlar. 2. Kulaklar, işitme. - Esmaü'l-Hüsna: Allah'ın güzel isimleri. - Hz. Esma: Hz. Ebu Bekir'in kızı, Hz. Aişe'nin ablasıdır.
EYŞAN:Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü
ELVAN:Levnler, renkler, çok renkli, polikrom
EFNAN:Cennetteki güzel gözlü kız
GÜLCE:Gül gibi, güle benzeyen.
KÜBRA:1. Büyük olan (Ekber'in müennesi). 2. Hadicetü'l-Kübra: Hz. Peygamberin ilk hanımı.
MELİKE:Kadın hükümdar. Hükümdar karısı
MEYRA:Parıldayan Işık
MERVE:Mekke’de bir dağın adı olup hacılar, Merve ile Safa arasında Sa’y ederler yani 7 defa gidip gelirler. Kur’an-ı Kerim’de bakara suresi 158. ayet’te geçmektedir
MÜNEVVER:Tenvir edilmiş, nurlandırılmış, aydınlatılmış, ışıklı. Aydın
MEHLİKA:Ay yüzlü güzel
MAHİNUR:1. Ayın nuru, ışığı. 2. Ay yüzlü güzel.
NİSANUR:Aydınlık kadın.
NUR:1. Aydınlık, parıltı, parlaklık, niran. 2. Mekke’deki Hıra dağı. Işığın bir şeye yansımasından meydana gelen parlaklık. Zünnureyn: Hz. Peygamberin 2 kızıyla evlendiği için Hz. Osman’a verilen unvan, onur sahibi. Kur’an-ı Kerim’in 24. suresinin adı ve toplam 20 ayette geçmektedir.
ÖZGE: Başka, gayrı, diğer. Yabancı, ağyar. 2. İyi, güzel. 3. İki dağ arasındaki dereciklerin birleştiği yer, derenin başlangıcı. 4. Şakacı. 5. Cana yakın, sıcakkanlı. 6. Yürekli, gözü pek.
SEVDE:Siyah, esmer, esmer güzeli. Mü'minlerin annelerinden birisi Hz. Sevde
SENA:1. Övgü ile ilgili. 2. Şimşek parıltısı.
SÜMEYYE:İslam'ın ilk şehidi. Ammar b. Yasir'in annesi ve ilk müslüman olan hanım sahabelerden
SİMAY:Gümüşten ay, gümüş gibi parlak ay
SALİHA:Dinin emir ve yasaklarına uyan, iyi ahlak sahibi (kadın)
SEHLE:. Yumuşak. 2. Kolay. 3. Taze, körpe. Habeşistan'a hicret eden kadın sahabelerden
ŞEYMA: Bedeninde ben veya benzer bir izi olanlar. 2. Hz. Peygamber'in süt kardeşi.
ŞEBNEM:Havada buhar durumundayken gecenin serinliğiyle yerde ya da bitkilerin üzerinde toplanan su damlacıkları, çiğ
ZEYNEP:Değerli taşlar, mücevherler.
ZEHRA:Çok beyaz ve parlak yüzlü. Hz. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı
ZUHAL:Güneşe uzaklık bakımından altıncı durumda olan gezegen, satürn
kırmızılar bir adım önde gibi :))
USG de yazıyor mu canımCanım fl diye bı ölçüm değeri var,onu 7 ile çarpınca baştan topuğa boyunu veriyor. Bana verdiği ölçüm kağıdında fl değer 3.75di 7 ile carptigimizda 26 cm gibi bı değer çıkıyor. Kendi doktorum çarpıp söylüyordu zaten.
Canım benimde hapşurduğumda öyle oluyor yaKızlar biliyosnz çok rahatsizim surekli öksürüyorum iki üç gündür öksurdukce afedersnz alttan su geliyor bazen idrar kaçırdığımi düşünüyorum noluyo anlamıyorum bi türlü koca karı gibi oldum bişey olur mu ki bebeğe
Bazılarında yazıyor canımUSG de yazıyor mu canım
Canım benim düşündüğüm isim Mira ama eşim henüz ikna olmadı o öykü istiyor veya Zeynep ikna edersem Zeynep Mira düşünüyorum bence kararsızsan ikisinde koyunEşim teklif ettiklerimden zeynep ve mirayi beğendi kararsızım siz ne düşünüyorsunuz
Ya anladım canim benim saol bakarim yarın artık umarım senin randevun da cok cok güzel gecer smcim yeni gördüm mesajını huzrlu ve mutlu bekliyoruz seni inşallahBazılarında yazıyor canım
Yüsra ve Lina çok güzel bende beğeniyorum@xra221 benim eşim mısırlı ve isim bulmak bin kat daha zoronun istedikleri türkiyede olmayanlar en sonunDA kuranda gecen olsun dedik..
3 isime kadar indirdik.. Çook yüksek ihtimal Yüsra Olacak.. diğer ikisi Elisa Ve Lina
Artık bebişimin yüzüne bakınca son kararı vereceğiz.. yüzü gösterir ismini
Canın daha öncede konuşmuştuk senle isim konusunda klasik isimleri seviyoruz diye bizim ilk kız denildi cinsiyetimiz sonra ayni hafta ozeldeki doktor erkeğe benzetti. Sonra hic göstermedi artik gecen hafta ayrıntılıda oğlumuz olacağını kesinleştiyeni listem
ASLIHAN:Aslı ve Han kelimelerinden türetilmiş birleşik bir isimdir. Kerem ile Aslı hikayesinin kadın kahramanıdır. Güzelliğinin yanında saçlarının uzunluğu ve gürlüğünden bahsedilir
AHSEN:Daha güzel, çok güzel, en güzel.
BİLGE:Bilgili, iyi geniş, derin, bilgi sahibi kimse
BETÜL:1. Bakire. 2. Erkekten çekinen, erkeklere yaklaşmayan namuslu kadın. 3. Ayrı kök salan fidan. 4. Hz. Meryem'in lakabı. 5. Hz. Muhammed (s.a.s)'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı.
BEYZANUR:Işık saçan nur
BÜŞRA:Müjde, sevinçli haber
BERRA:Doğru sözlü, hayır işleyen kimse
BEYZA: Daha ak, çok beyaz. 2. Günahtan kaçınmış. Günahla kirlenmemiş.
BEYNA:iki el arasındaki sevgi" anlamındadır. Kuran’ da yer alan bir kelimedir.
ELİF:İslami alfabenin ilk harfi. Ebccd hesabında değeri birdir. 2. Musikide "la" notasını ifade için kullanılır. 3. Ülfet eden, dost, tanıdık. 4. Alışmış, alışkın,
ESMA:1. Adlar. 2. Kulaklar, işitme. - Esmaü'l-Hüsna: Allah'ın güzel isimleri. - Hz. Esma: Hz. Ebu Bekir'in kızı, Hz. Aişe'nin ablasıdır.
EYŞAN:Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü
ELVAN:Levnler, renkler, çok renkli, polikrom
EFNAN:Cennetteki güzel gözlü kız
GÜLCE:Gül gibi, güle benzeyen.
KÜBRA:1. Büyük olan (Ekber'in müennesi). 2. Hadicetü'l-Kübra: Hz. Peygamberin ilk hanımı.
MELİKE:Kadın hükümdar. Hükümdar karısı
MEYRA:Parıldayan Işık
MERVE:Mekke’de bir dağın adı olup hacılar, Merve ile Safa arasında Sa’y ederler yani 7 defa gidip gelirler. Kur’an-ı Kerim’de bakara suresi 158. ayet’te geçmektedir
MÜNEVVER:Tenvir edilmiş, nurlandırılmış, aydınlatılmış, ışıklı. Aydın
MEHLİKA:Ay yüzlü güzel
MAHİNUR:1. Ayın nuru, ışığı. 2. Ay yüzlü güzel.
NİSANUR:Aydınlık kadın.
NUR:1. Aydınlık, parıltı, parlaklık, niran. 2. Mekke’deki Hıra dağı. Işığın bir şeye yansımasından meydana gelen parlaklık. Zünnureyn: Hz. Peygamberin 2 kızıyla evlendiği için Hz. Osman’a verilen unvan, onur sahibi. Kur’an-ı Kerim’in 24. suresinin adı ve toplam 20 ayette geçmektedir.
ÖZGE: Başka, gayrı, diğer. Yabancı, ağyar. 2. İyi, güzel. 3. İki dağ arasındaki dereciklerin birleştiği yer, derenin başlangıcı. 4. Şakacı. 5. Cana yakın, sıcakkanlı. 6. Yürekli, gözü pek.
SEVDE:Siyah, esmer, esmer güzeli. Mü'minlerin annelerinden birisi Hz. Sevde
SENA:1. Övgü ile ilgili. 2. Şimşek parıltısı.
SÜMEYYE:İslam'ın ilk şehidi. Ammar b. Yasir'in annesi ve ilk müslüman olan hanım sahabelerden
SİMAY:Gümüşten ay, gümüş gibi parlak ay
SALİHA:Dinin emir ve yasaklarına uyan, iyi ahlak sahibi (kadın)
SEHLE:. Yumuşak. 2. Kolay. 3. Taze, körpe. Habeşistan'a hicret eden kadın sahabelerden
ŞEYMA: Bedeninde ben veya benzer bir izi olanlar. 2. Hz. Peygamber'in süt kardeşi.
ŞEBNEM:Havada buhar durumundayken gecenin serinliğiyle yerde ya da bitkilerin üzerinde toplanan su damlacıkları, çiğ
ZEYNEP:Değerli taşlar, mücevherler.
ZEHRA:Çok beyaz ve parlak yüzlü. Hz. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı
ZUHAL:Güneşe uzaklık bakımından altıncı durumda olan gezegen, satürn
kırmızılar bir adım önde gibi :))
Canın daha öncede konuşmuştuk senle isim konusunda klasik isimleri seviyoruz diye bizim ilk kız denildi cinsiyetimiz sonra ayni hafta ozeldeki doktor erkeğe benzetti. Sonra hic göstermedi artik gecen hafta ayrıntılıda oğlumuz olacağını kesinleşti
Kızımız olsaydı ElifNur yada FatimaNur Zehra koyacaktik . O yüzden listende Elif Nur favarim Sümeyye ismini de çok severim . Eyşan ismide değişik kulağa hoş geldi bana
Oğlumuz yani Yusufumuz olacak inşallah Allah nasip ederse. İkinci isim icin bende liste yapayim çok iyiymis böyle Yusuf Ali ve Yusuf Efe var aklimizda bende anlamlarıyla liste yapim kendime
Amin inşallah ya hepimizinki için güzel olur herşey inşallah. Bekliyoruz bakalımYa anladım canim benim saol bakarim yarın artık umarım senin randevun da cok cok güzel gecer smcim yeni gördüm mesajını huzrlu ve mutlu bekliyoruz seni inşallah
Hapşırınca bende de oluyor büyük ihtimal idrar kaçıyor bence deKızlar biliyosnz çok rahatsizim surekli öksürüyorum iki üç gündür öksurdukce afedersnz alttan su geliyor bazen idrar kaçırdığımi düşünüyorum noluyo anlamıyorum bi türlü koca karı gibi oldum bişey olur mu ki bebeğe
Benimde psikolojim pek iyi değil artik oldugu kadar pek bir sey yapamasakta ne yapalım. Allah yardimcimiz olsun guc kuvvet versinAynen benim ev de öyle ve bu yüzden bunalıma fln giriyorum ya ne olacak böyle bide ikinci gelince ne yaparım diye depresyondayım
Olsun canim kafayi yemisken ikisi bir arada cikar canlari sagolsun ne yapalim bende oyle gelen misafirlerde hoş gorecek rahatsiz oluyorlarsa kalkip ucundan tutuversinler ay napim yetisemiom malesefAy bide çat kapı misafir geldi geçen öyle utandım ki ev berbat yemek fln yok ben çocuğu uyutmaya çalışıyorum ki işleri halledeyim bide bu durumlar var benim galiba psiklojim iyice bozuldu ya bide eşimle ikiglenemediğim için saçma sapan rüyalar görüyorum beni aldatıyor fln Allah korusun ne yapacaz böyle ya bir ken iki olacaklar bide
USG çıktıklarında oluyor çoğunlukla, bı dahaki kontrolde dikkat et istersen :) ya da evdeki USG çıktılarına bak vardır belki sende deUSG de yazıyor mu canım
Kızlar biliyosnz çok rahatsizim surekli öksürüyorum iki üç gündür öksurdukce afedersnz alttan su geliyor bazen idrar kaçırdığımi düşünüyorum noluyo anlamıyorum bi türlü koca karı gibi oldum bişey olur mu ki bebeğe
Ayy neler yaptım düzelmedi yaKayısı yedim yok, kayısıyı 1 gece suda bekletip ertesi sabah suyuyla beraber tükettim sadece o anlık, sonra yine kabızım.. Gerçekten zor. Tuvalette kendimi zorlamak istemediğim için hiç rahatlayamıyorum :/ Bakalım şurup nasıl bir etki yapacak bu akşam
Dün baktım kuzum fl kısmına 3 tu küsürü hatırlamıyorum ya şuan çarptı 25 çıktıUSG çıktıklarında oluyor çoğunlukla, bı dahaki kontrolde dikkat et istersen :) ya da evdeki USG çıktılarına bak vardır belki sende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?