2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ağrım çok oluyor yer yer 3 gündür adet sancısı gibi kasık ağrısı var belinde ağrı var normalmi bilemiyorum bu durum cmrt ayrıntılı usg gidicem magnezyum faydasını göremiyorum günde 2 kere iciyorum

Bana aynı dediler dün, o yüzden haftaya bidaha bakılacak İki haftaya yakın geri gibi duruyor

Ben oğluma hamileyken kan akımında sorun vardı canım plesantam da çentik gözlendi ama daha sonra düzeldi seninki de öyle bişey mi geçmişi tam okuyamadım çentik varsa korkma inşallah düzelir
ÇENTİk nedr bilmiyorum öyle bir tabir kullanmadı doktor sadece kan akımı yavas ve gelişm geriliği var dedi sende de öylemi oldu

Kan akımı doppler ultrasonda çıkıyor bende suan çaresiz beklyrm doktor yaplck bsey yok dedi

Merhabalar, malesef bende de benzer durum var, 21+5 deyim ama oglum 20+3 gorunuyor .Hipeetansiyona bagli plesenta yetmezligi dedi dr.Takip edilecek surekli malesef bu gibi durumlarda bebegin sagligi icin erken dogum yapilir dedi.insallah degisir sonradan durum

Ben bebeği hissdyrm her hareketini özellkle bi kaç gündür ortalarda duruyo aşağlarda değil
Ben de hissediyorum baya oldu bir kaç yerde ama alt tarafta Sanki, Yani bilmiyorum ilkini hatırlamıyorum bidahaki hafta soracağım kasık bölgesinde hissediyorum normal mi diye ? Yani göbek deliğinin altında hep :/

Ben de hissediyorum baya oldu bir kaç yerde ama alt tarafta Sanki, Yani bilmiyorum ilkini hatırlamıyorum bidahaki hafta soracağım kasık bölgesinde hissediyorum normal mi diye ? Yani göbek deliğinin altında hep :/
Cok normal cnm kafana takma. Benım bazen cok asagıda bazende göbek deliğimin oralarda oluyor

Kizlarr bugün esim aradi dedi ki izne geliyorum 2 gün durup dönücem. Bende ki sevinci bir görseniz iki gün zaman geçirecez diye deli oldum. Kuaföre gittim böyle süslenmeler akşama sevdiği yemeği yapmalar.. neyse saat geldi kp gitti otogardan aldı. Çocuk eve girdi montunu çıkarmadan komutanı aradı. Noldu diyorum söylemiyorda . Sofraya oturduk yemekte yemedi. Geri çağırıyorlar dedi ve 9 da geldi 11 gitti. O duştayken Nasıl ağladım bilmiyorum belki de hayatımda hiç böyle agamadımm. En kötüsü de o duştan cıkarken uzulmesin diye gozyaslarimi silip yolun açık olsun deyip yollamamdı.
Mayısa kadar gelemem dedi. Mayısta da çocuk doğacak mecbur yollarlar dedi. Onu yollamaya aşağı indigim de birden karnıma bi ağrı girdi. Bağırdım bende çok ağrıdı. Korkuyorum da bişey olacak diye.
Kalbim dayanmıyor artık

Cnm Allah yardımcın olsun. Ama üzülme inşAllah sağsalim yeniden gelir yanına❣ bebeğinide kendinide üzme. Cnm uzman çavuş falan mı eşin?

Cnm Allah yardımcın olsun. Ama üzülme inşAllah sağsalim yeniden gelir yanına❣ bebeğinide kendinide üzme. Cnm uzman çavuş falan mı eşin?

Evet canım uzman çavuş.
Karnim Ağrıdı 2 buçuk saat oldu yavrum oynamadi hic cok üzülüyorum. Napcamı şaşırdım artık

Mayısa kadar mı cokmus ya nasıl bi görev bu bitemedi bir türlü.. ben aksami zor getiriyorum eşimi ozlemekten. Allah sabır versin kuzum bikaç ayı düşünemiyorum..
Ama güçlü olmak zorundasın bebeğiniz için. Hayat devam ediyor ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…