- 21 Haziran 2012
- 708
- 149
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.721
Tabi kimse bilemez. Bebişlerin keyfine kalmış belki önce belki de geç doğacaklar
Bana aynı dediler dün, o yüzden haftaya bidaha bakılacak İki haftaya yakın geri gibi duruyorSata göre 23 haftalk hamileym fakat ultrasonda 19+5 gözkyr bebegin sıvısı az ve kan akışındirençli oldugu için yeterli beslenemyor tüm tahliller yapldı ancak doktor bu durumda yaplck bsey yok dedi beklycz dedi
Varml aynı sorunla karşılaşan
cukurambarda Gulhiz Karataş canimHallettik gibi canım sen yine de isim ver olmazsa oraya gidebilirim
Kan akımında ve suyunda sorun varmjBana aynı dediler dün, o yüzden haftaya bidaha bakılacak İki haftaya yakın geri gibi duruyor
Ben oğluma hamileyken kan akımında sorun vardı canım plesantam da çentik gözlendi ama daha sonra düzeldi seninki de öyle bişey mi geçmişi tam okuyamadım çentik varsa korkma inşallah düzelirKan akımında ve suyunda sorun varmj
Bişey demedi doktor zaten dün o yüzden de şikayet ettim, haftaya bakılacak ama sanırım o yüzdenKan akımında ve suyunda sorun varmj
ÇENTİk nedr bilmiyorum öyle bir tabir kullanmadı doktor sadece kan akımı yavas ve gelişm geriliği var dedi sende de öylemi olduBen oğluma hamileyken kan akımında sorun vardı canım plesantam da çentik gözlendi ama daha sonra düzeldi seninki de öyle bişey mi geçmişi tam okuyamadım çentik varsa korkma inşallah düzelir
Kan akımı doppler ultrasonda çıkıyor bende suan çaresiz beklyrm doktor yaplck bsey yok dediBişey demedi doktor zaten dün o yüzden de şikayet ettim, haftaya bakılacak ama sanırım o yüzdenben çok su içmiyorum zannediyorum ki suyu da az , Insallah tahmin ettiğim gibi değildir ama haftaya salı net bir şey söyleyecekler
Sıkma canını, toparlar bebisler hayırlısıyla. Sen hareketleri hissediyormusun ? Bebeği aşağılarda mi yukarda mi hissediyorsun ?Kan akımı doppler ultrasonda çıkıyor bende suan çaresiz beklyrm doktor yaplck bsey yok dedi
Ben bebeği hissdyrm her hareketini özellkle bi kaç gündür ortalarda duruyo aşağlarda değilSıkma canını, toparlar bebisler hayırlısıyla. Sen hareketleri hissediyormusun ? Bebeği aşağılarda mi yukarda mi hissediyorsun ?
Merhabalar, malesef bende de benzer durum var, 21+5 deyim ama oglum 20+3 gorunuyor .Hipeetansiyona bagli plesenta yetmezligi dedi dr.Takip edilecek surekli malesef bu gibi durumlarda bebegin sagligi icin erken dogum yapilir dedi.insallah degisir sonradan durumSata göre 23 haftalk hamileym fakat ultrasonda 19+5 gözkyr bebegin sıvısı az ve kan akışındirençli oldugu için yeterli beslenemyor tüm tahliller yapldı ancak doktor bu durumda yaplck bsey yok dedi beklycz dedi
Varml aynı sorunla karşılaşan
Ben de hissediyorum baya oldu bir kaç yerde ama alt tarafta Sanki, Yani bilmiyorum ilkini hatırlamıyorum bidahaki hafta soracağım kasık bölgesinde hissediyorum normal mi diye ? Yani göbek deliğinin altında hep :/Ben bebeği hissdyrm her hareketini özellkle bi kaç gündür ortalarda duruyo aşağlarda değil
Cok normal cnm kafana takma. Benım bazen cok asagıda bazende göbek deliğimin oralarda oluyorBen de hissediyorum baya oldu bir kaç yerde ama alt tarafta Sanki, Yani bilmiyorum ilkini hatırlamıyorum bidahaki hafta soracağım kasık bölgesinde hissediyorum normal mi diye ? Yani göbek deliğinin altında hep :/
Cnm Allah yardımcın olsun. Ama üzülme inşAllah sağsalim yeniden gelir yanına❣ bebeğinide kendinide üzme. Cnm uzman çavuş falan mı eşin?Kizlarr bugün esim aradi dedi ki izne geliyorum 2 gün durup dönücem. Bende ki sevinci bir görseniz iki gün zaman geçirecez diye deli oldum. Kuaföre gittim böyle süslenmeler akşama sevdiği yemeği yapmalar.. neyse saat geldi kp gitti otogardan aldı. Çocuk eve girdi montunu çıkarmadan komutanı aradı. Noldu diyorum söylemiyorda . Sofraya oturduk yemekte yemedi. Geri çağırıyorlar dedi ve 9 da geldi 11 gitti. O duştayken Nasıl ağladım bilmiyorum belki de hayatımda hiç böyle agamadımm. En kötüsü de o duştan cıkarken uzulmesin diye gozyaslarimi silip yolun açık olsun deyip yollamamdı.
Mayısa kadar gelemem dedi. Mayısta da çocuk doğacak mecbur yollarlar dedi. Onu yollamaya aşağı indigim de birden karnıma bi ağrı girdi. Bağırdım bende çok ağrıdı. Korkuyorum da bişey olacak diye.
Kalbim dayanmıyor artık
Cnm Allah yardımcın olsun. Ama üzülme inşAllah sağsalim yeniden gelir yanına❣ bebeğinide kendinide üzme. Cnm uzman çavuş falan mı eşin?
Mayısa kadar mıKizlarr bugün esim aradi dedi ki izne geliyorum 2 gün durup dönücem. Bende ki sevinci bir görseniz iki gün zaman geçirecez diye deli oldum. Kuaföre gittim böyle süslenmeler akşama sevdiği yemeği yapmalar.. neyse saat geldi kp gitti otogardan aldı. Çocuk eve girdi montunu çıkarmadan komutanı aradı. Noldu diyorum söylemiyorda . Sofraya oturduk yemekte yemedi. Geri çağırıyorlar dedi ve 9 da geldi 11 gitti. O duştayken Nasıl ağladım bilmiyorum belki de hayatımda hiç böyle agamadımm. En kötüsü de o duştan cıkarken uzulmesin diye gozyaslarimi silip yolun açık olsun deyip yollamamdı.
Mayısa kadar gelemem dedi. Mayısta da çocuk doğacak mecbur yollarlar dedi. Onu yollamaya aşağı indigim de birden karnıma bi ağrı girdi. Bağırdım bende çok ağrıdı. Korkuyorum da bişey olacak diye.
Kalbim dayanmıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?