2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Slm kızlar geçmişi okudumda birçok kişi kabızlıktan şikayetçi ben de normalde çok kabız olan bi insanım gebelikle beraber tavan yaptı ama hergün bir activia yoğurt ve sabahları kefir içiyorum hergün normal yapabiliyorum. Kayısı incir üzüm bunlar hep dönem dönem rahatlattı daha sonra işe yaramadı. Naçizane tavsiyem

Ben ayrıntılıya 18.haftada girmiştim suyun fazla gibi yediklerine dikkat et demişti.acaba sizde de böyle bir durum mu vardı acaba dedim.haftaya tekrar gireceğim ayrıntılıya.eger yine fazla olursa belki seker yuklemesini erken ister diye düşünüyorum.ben zaten yaptırmayı istiyorum çünkü gebelik şekeri farkedilmesse çok büyük sorunlar ortaya çıkabiliyormus

Kızlar günaydınn. Bende bir kaç haftadır karnımda garip bir his oluyor. Karnımın içinde anlık saniyelik bir çekilme hissi olup geçiyor. Genelde göbek deliğimin sağında yada üst kısmında oluyor. Sanki bişey içerken itiyor yada çekiyor gibi saniyelik olduğu için tam tarif edemiyorum. Acı hissi vermiyor, anlık çekiliyor sadece :/ Başlarda rahim kasılması mı acaba diyordum ama sertlik falan olmuyor.. Günde en az 1-2 kez oluyor bu durum. Doktoruma sordum kontrolde ama onunla alakalı herahngi bir yorum yapmadı.

Çentiklenme plesantada ki kan akışını yavaşlatıyor canım, oğlumda ultrason da hep haftasından bi kaç gün geri gözüküyordu sonra o çentiklenme kendiliğinden düzelmişti çok şükür
ANLAdım benmi farklı bir durum mu acaba
Kan akımında yavaşlama var dedi nedeni belli değil beslenemyr dedi ve sıvısıda biraz azalmş
Doktor hiç olumlu konuşmadı düzeleceğine dair çol kötüyüm 3 gündür

Ben de yaptırmayı düşünmüyorum canım. Hani deniyor ya 1 dilim baklavayla eşdeğer diye, e o zaman 1 dilim baklava yiyelim öyle baksınlar :) O zaman ben de yaptırırım Herkesin kendi görüşü, tercihi canım. Her doktor farklı görüşlere sahip, hepsi farklı şeyleri savunurlar. Karar vermek bize kalmış. Benim doktorumda çok gerekli görmüyor şeker yüklemesini.

Kızlar bebekleriniz ayaktaykende hissediyormusunuz? Bu arada kızlar ben çatlamaya başladım tamam artık çatır çatır çatlarım :) geçen popo bugunde belimin yan tarafı zaten %70 çatlaktan oluşan vucudumun geri kalan kısmınıda tamamlayıp dünya haritasını oluşturuyorm :) neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda çatlakalarda geçiyor :)❣

ben gebelikte şeker yükleme ile ilgili birkaç senedir var olan tartışmaları biliyorum ama çok da derinlere inip araştırmadım. açıkçası. doktorum yaptır dedi yaptırırım ablam da hamile o da başka bir doktora gidiyor onun doktoru da yaptırma gerek yok dedi. herkesin kendi tercihi

Allah yardımcınız olsun.bence erteleme ehliyet almak istiyorsan al hobi kurslarına git halk eğitimde var bütün gün çok takarsin kafana yada ailenin yanına git en azından kafan dağılır üzme kendini ve bebeğini dışarıdan söylemek kolay biliyorum ama bebeğin için güçlü ol bol bol dua et.

Bu arada şeker yüklemesini bende yaptırmıycam ama herkesin kendi doktoruyla vereceği karar benim doktorumda tavsiye etmiyor...

kızlar bende şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum.. en son yaptığım testte toktum ve şekerim 105 çıktı normalde 130 a kadar yolu var.. 2 3 kere daha açlık tokluk bakarım yeterli.. ilk bebeğimde yapmıştım 50 lik yüksek 100 lük normal çıkmıştı...O zaman çok şekerli tüketiyordum şimdi dikkat ediyorum..

Başka doktora da görün canım tek taraflı dirençli akım zamanla düzeliyor ama suyunun filan azalması bunla alakalı olmayabilir

Yani bi sorun görünmedikçe yaptırmama taraftarıyım eğer bi sorun varsa tabiki ne gerekiyorsa yapılmalı. Aynen dikkat etmek lazım şeker zaten zararlı bişey çok fazla tüketmemeliyiz ne bize faydası var ne bebeğe külliyen zarar...

Blackbluee1 canım üzme kendini nolur.. bebeğin olunca bu ayrılıkları daha az hissedersin. Bebişini düşün o geliyor yakında annesini yalnız bırakmaz eşinde inşallah kısa sürede gelir belki izin alır sürpriz yapar.. keşke çalışabilseydin eşine yardım ederdin borçlardan falan ama olsun artık sana güç verecek bir meleğin var Tek değilsin aksine eşinden daha güçlü durumdasın

Ben hissediyorum ayaktayken:)

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.allah biz polis asker eşlerinin yardımcısı olsun.bize düşen dua ve sabır.bir ömür boyle gecicek bizim için.allah başımızdan eksik etmesin seslerini duyalım yeter.evladını düşün canım kendini çok hırpalama.

Canım diyelim ki yaptirmadin ve sekerin vardı.cocukta da bu yüzden bi hastalık cıktı allah korusun.bunun vicdan azabını kaldırabilirim diyosan yaptırma.ama her ne olursa olsun bu bi risk ve ülkemizde de şeker hastalığı oranı yüksek.biz amerikalı değil bizim doktorlarımızın açıklamalarına baksak daha iyi bence.

Bebisin hareket ediyor canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…